Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΡΕ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ... ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.



Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος σχετικά με την αναφορά του κ. Παπανδρέου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης (στις 16 Οκτωβρίου), σύμφωνα με την οποία υπήρξε «ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία».

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει ότι την επόμενη ημέρα ο ίδιος από του βήματος επισήμαινε ότι «μια τέτοια βαριά και ατεκμηρίωτη κατηγορία στρεφόταν ευθέως εναντίον της ΕΛ.ΑΣ. και έπρεπε να υπάρξει αμέσως ανασκευή».

«Δεν υπήρξε ανασκευή» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος και συμπληρώνει ότι έκτοτε έχουν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση και οι εκθέσεις τοξικολογικής και ιστολογικής εξέτασης για το συμβάν.

Ζητεί από τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν εμμένει στην αρχική του θέση, αν ναι με ποια στοιχεία τεκμηριώνει την καταγγελία και τέλος αν αποκηρύσσει δημοσίως την «εσφαλμένη καταγγελία του» εφόσον δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ποιος ευθύνεται για την παραπληροφόρησή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου