Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ... ΠΟΝΗΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΕ Beyonce


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 06/12/2009

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

20 ΕΚΑΤ. € Η ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ



Η Angeina Jolie τους τελευταίους μήνες έβγαλε δυο ταινίες, το "Wanted" και το "Changeling". ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ 40 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...

"ΕΛΑ Μ....Ι ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ (ΔΑΝΙΑ)".

Σε απάντηση της κίνησης που έκανε η Κοπεγχάγη και μοίρασε φυλλάδια που καλούν τον κόσμο, που πήγε στην Κοπεγχάγη για το συνέδριο του κλίματος, να μην "αγοράζει" τον έρωτα, σύλλογος ιερόδουλων αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.



«Αν είχε φοβηθεί το δολοφόνο του, τώρα θα ζούσε», λέει η κυρία Τζίνα Τσαλικιάν...
Μπαίνω στο κατάστημά της στην οδό Βουκουρεστίου, με αμηχανία, για να τη συναντήσω. Ήθελα από πέρυσι να τη δω από κοντά, αλλά το ένστικτό μου έλεγε ότι πρέπει να είναι μεταγενέστερος ο χρόνος της συνάντησης.

Την βλέπω, είναι γλυκειά, εγκάρδια, μια ήρεμη επαγγελματίας στο χώρο της δουλειάς της. Αν δεν ξέρεις τι έγινε πέρυσι αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, δεν θα καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα κουβαλάει μέσα της όλο τον πόνο της απόλυτης απώλειας, που είναι ο χαμός του παιδιού σου, αλλά και όλο το φορτίο των βίαιων γεγονότων που σημάδεψαν τη χώρα, μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Με βαραίνει ότι του έμαθα να μη φοβάται τίποτα στη ζωή» - μου λέει- και καταλαβαίνω αμέσως… Αν φοβόταν , ίσως να μην είχε ορθώσει την εφηβική του αντίδραση στο γνωστό σε όλους μας «βαρβαρισμό» κάποιων οργάνων της τάξης…

«Αν είχε φοβηθεί το δολοφόνο του, τώρα θα ζούσε» λέει η κα. Τζίνα Τσαλικιάν.

«Αυτό το βάρος κουβαλάω, τον έμαθα να μην φοβάται…».

Τη νιώθω, αισθάνομαι άβολα, δεν είμαι η δημοσιογράφος κι’ εκείνη η επιχειρηματίας. Είμαι η μάνα και είναι η μάνα. Το ίδιο βάρος θα ένιωθα και εγώ…

«Είμαι μια γυναίκα που πάλεψα και δούλεψα πολύ. Αυτό μάθαινα και στα παιδιά μου. Ο Αλέξης ερχόταν εδώ και με βοηθούσε – δούλευε μαζί μου – ήταν ένα καλό, καλοαναθρεμμένο παιδί- όχι αυτά που λένε βουτυρόπαιδα – ένα παιδί με ανατροφή καλή , που του την έδωσα εγώ».

«Και η δίκη; Τι θα γίνει με τη δίκη που θα ξύσει πληγές;» τη ρωτάω…

Αντιδρά πολύ, με αξιοπρέπεια μεν, αλλά πολύ. Την χτυπάει βαθειά το γεγονός ότι θα ακουστεί ξανά από τα χείλη του γνωστού δικηγόρου η φράση «το παιδί με την αποκλίνουσα συμπεριφορά». Όπως την πειράζει βαθειά ότι περιφέρεται η δίκη από χωρίου εις χωρίον. Θέλει μια δίκη για το δολοφόνο του παιδιού της. «Θέλω να ξέρω ότι το παιδί μου δεν έφυγε, όπως ένα σκυλί που το πάτησε ένα αυτοκίνητο και το άφησε στην άκρη του δρόμου».

Θέλει ακόμη να μην γίνει καμία εκμετάλλευση πολιτική στην επέτειο του ενός χρόνου από το χαμό του Αλέξη και τα βίαια γεγονότα που σάρωσαν την Ελλάδα.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης – μου λέει – ζήτησε η μνήμη του Αλέξη να μην σφραγιστεί φέτος με βία. Θα ήθελα, η 6η Δεκεμβρίου να καθιερωθεί από την πολιτεία ως, « ημέρα κατά της βίας»ή ως «ημέρα των δικαιωμάτων των νέων».

«Αυτή θα ήταν και η καλύτερη τιμή για τη μνήμη του παιδιού μου».

Θα ήταν και μια λογική πρόταση – λέω εγώ – στον Υπ. Δημόσιας Τάξης (με τον οποίο μίλησα αφού είδα την Τζίνα Τσαλικιάν) ώστε οι νέοι που ξεχύθηκαν πέρυσι στους δρόμους και το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος, να μην «καπελωθούν» από βίαιες αυθαιρεσίες άλλων, είτε αυτοί είναι αστυνομικοί, είτε είναι πολίτες.

Πριν φύγω από το μαγαζί της οδού Βουκουρεστίου, είμαι εγώ αυτή που δακρύζω όταν μου δείχνει τη φωτογραφία που έχει εκεί του Αλέξη, και είμαι εγώ αυτή που αισθάνομαι την ανάγκη, να την κρατήσω σφιχτά στην αγκαλιά μου, πριν φύγω.

Η μαμά του Αλέξη αντέχει , γιατί ξέρει ότι θα πρέπει να το αντέξει, μέχρι το τέλος της ζωής της.
www.ellispoint.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑ.... ΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ... ΓΥΦΤΟΙ"

40 προσαγωγές, ανάμεσα στους οποίους Ιταλοί και Αλβανοί...  Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ... ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ 2 Ή ΑΝΤΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

«Πράσινο φως» για να μπορούν να διεκδικούν μεγαλύτερες αποζημιώσεις σε βάθος χρόνου 5ετίας (και όχι 2ετίας) από το Δημόσιο, ανάβει δικαστική εισήγηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αλλά και για όσους διεκδικούν αποζημιώσεις για οποιαδήποτε παράνομη πράξη ή παράλειψη οργάνων του κράτους ή από αδικαιολόγητο πλουτισμό. Το θέμα της ευνοϊκής 5ετούς παραγραφής για τους δημόσιους υπαλλήλους και πολλούς άλλους πολίτες, ανακινείται ύστερα από βαρυσήμαντη δικαστική εισήγηση που καταφέρνει να παρακάμψει την απόφαση-λαιμητόμο, που εξέδωσε το περασμένο καλοκαίρι το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), όταν με ψήφους 7-6 δέχθηκε ότι οι αξιώσεις των υπαλλήλων των ΝΠΔΔ (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) μπορούν να αφορούν μία μόνο 2ετία.
Ο Σύμβουλος Επικρατείας Κ. Ευστρατίου, πέρα από την αντισυνταγματικότητα της βραχυχρόνιας και προνομιακής για το Δημόσιο 2ετούς παραγραφής των αξιώσεων σε βάρος του, υποστήριξε ότι έτσι προσβάλλεται το 1ο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) που προστατεύει τα περιουσιακά δικαιώματα. Εάν υιοθετηθεί η άποψη αυτή θα ξεπεραστεί ο σκόπελος της οριακής πλειοψηφίας του ΑΕΔ .
Η χθεσινή δικαστική εξέλιξη (σε συνδυασμό με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που τάχθηκε υπέρ της 5ετίας κατά της προνομιακής μεταχείρισης του Δημοσίου) προκάλεσε αναστάτωση στην πλευρά του Δημοσίου και ο εκπρόσωπός του ζήτησε από την Ολομέλεια ΣτΕ να δεχθεί τη 2ετή παραγραφή, όπως έκανε το ΑΕΔ. Προσέθεσε δε ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν μπορούν να καταργήσουν ούτε την εθνική νομοθεσία ούτε τις αποφάσεις των εθνικών δικαστηρίων.
Ετσι, παρόλο που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (όπως είχε κάνει και το ΣτΕ) αποδοκίμασε την προνομιακή μεταχείριση του Δημοσίου και τη δυσμενή μεταχείριση των εργαζομένων, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου αναζήτησε χθες σανίδα σωτηρίας στην οριακή πλειοψηφία του ΑΕΔ και στην έωλη (και κατά το Ευρωδικαστήριο του Στρασβούργου) επιχειρηματολογία για την ανάγκη να επιλύονται ταχύτατα οι δικαστικές διαφορές με το Δημόσιο για εργασιακές υποθέσεις.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΕ ΠΟΛΥ "ΨΙΛΑ" ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ "ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ"


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΛΑ ΣΤΟ ... ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ... ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ Η ΝΔ. ΟΠΟΥ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΠΡΩΤΗ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΑΥΡΟ (ΝΤΟΡΑ) ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΑ ... ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Συμφώνησαν οι τρεις υποψήφιοι να διπλασιαστεί ο αριθμός και να μείνουν ίδια τα πσοσοτά!


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ψήφισαν 782.136 και έλαβαν: Α. Σαμαράς 386.400 και ποσοστό 50,06%, Ντ. Μπακογιάνη 306.625 και ποσοστό 39,72% και Παν. Ψωμιάδης 78.870 και ποσοστό 10,22%.
Αν δηλαδή ευσταθούν οι φήμες, ψήφισαν 391.068 και ανάλογοι ήταν οι ψήφοι των τριών υποηφίων αρχηγών. 


ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 391.068 ΠΑΡΑ ΤΟ 782136 ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 33% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ 30 %





Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ... ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ! /// press-gr

Από τις 11 Νοεμβρίου το Press-gr είχε αποκαλύψει το διεθνές ρεζιλίκι (μαζί με τα εξώδικα) από τα χρέη που άφησε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, o οποίος ανέλαβε τώραΚοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ!!!
.
Από τον Θανάση Λεπίδη

http://press-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_1409.html
.
Πρώτο το Press-gr είχε αποκαλύψει, με τίτλο "Τα φέσια του Κ. Μαρκόπουλου..." από τις 11 Νοεμβρίου, τα φέσια που άφησε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ο προηγούμενος υπουργός Κώστας. Μαρκόπουλος. Είχαμε φέρει μάλιστα στο φως(διαβάστε αναλυτικά εδώ) και τα πρώτα εξώδικα για τα χρέη που άφησε το υπουργείο σε εταιρείες του εξωτερικού που αναγκάστηκαν να κινηθούν έτσι για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που πρόσφεραν, σημειώνοντας ότι το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας δεν έχει τελειωμό...
Τώρα, αρκετές εβδομάδες αργότερα, πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ μεγάλων εφημερίδων ακολουθούν τις αποκαλύψεις μας και κάνουν λόγο για εθνικό διασυρμό με τον ΕΟΤ ανά την υφήλιο"!
Η επιβεβαίωση του Press-gr, για άλλη μια φορά, είναι προφανής και δείχνει ότι αυτό το blog εκτός από πρώτο σε (πραγματική) επισκεψιμότητα είναι και το blog των μεγάλων αποκαλύψεων.
Ως προς την ουσία τώρα, ποιο είναι το νέο θέμα που δημιουργείται; Οτι αυτός που καλείται επιτέλους να δώσει εξηγήσεις είναι ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος μόλις προχθες ανέλαβε και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ!!!
Ως ...επιβράβευση για τα κατορθώματά του και τα φέσια που άφησε επί υπουργίας του άραγε;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Πρόωρο τέλος στο κυνήγι - 3 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ


ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣτΕ
«Ασπίδα» προστασίας για όλα τα είδη θηραμάτων βάζει δικαστική εισήγηση και «μπλοκάρει» το κυνήγι σε όλη τη χώρα τους επόμενους τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, στις 28 Φεβρουαρίου 2010.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝΤ1 - ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΘΑΡΡΟΣ - Διώχνει τον Ευαγγελάτο ο Κυριακού ...




ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΤΑΤΙΑΝΑ...
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


Άρχισε να βάζει τάξη. Κομμένες οι αργομισθίες και τα pay roll σε πολιτικούς συντάκτες και παπαγαλάκια της Ν.Δ. και των εκάστοτε αρχηγών. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 5/12
































































































Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Το "παιδί" δεν ξέρει που βρίσκεται.





Το "παιδί" δεν ξέρει που βρίσκεται. Στο  Mega αποδείχτηκε σήμερα για ποιο λόγο η ΝΔ, έχει έλλειψη στελεχών και τελικά εκλέχτηκε ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.
Ο Αρούλης, είχε στο μυαλό την Δημαρχεία της Αθήνας, προκειμένου να αποκτήσει μελλοντικές βλέψεις στην αρχηγία της ΝΔ.
Μπορεί και να του βγει, αν ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ έχει δυο-τρεις ήττες. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ημερίδα με θέμα: "ΚΥΠΡΟΣ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-Η σημασία της για την Ελλάδα"

Ημερίδα με θέμα: "ΚΥΠΡΟΣ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-Η σημασία της για την Ελλάδα" πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009, ώρα 10:00 π.μ. στο Ισόγειο του Πύργου της Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ
Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Παιδαγωγικής Σχολής http://www.educ.auth.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΜΕΝΟΣ ΟΙ ΜΟΥΣΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Αποχωρεί από τη ΝΔ ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και μαζί του άλλοι 7 στελέχη του κόμματος από την μειονότητα. 
Η κίνηση αυτή εμφανίζεται σαν ιδεολογική διαφορά με τη ΝΔ, ή καλύτερα ότι η προηγούμενη κυβέρνηση «δεν έκανε αυτά που ζητούσε η μειονότητα», στην πραγματικότητα όμως είναι μια κίνηση του πρώην βουλευτή να παραμείνει στο πολιτικό παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

Η κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο της Αθήνας από την Πέμπτη 03/12/09, είναι επιεικώς απαράδεκτη.
"Σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία, Χούντα δεν υπάρχει μόνο στην Τουρκία".
το σύνθημα.
Το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Δεν είχε ποτε θερινη ώρα.

Η Νότια Αφρικη, η χώρα που θα γίνει το Μουντιάλ του 2010, δεν τηρει θερινη ώρα
Είναι 2 ώρες μπροστα απο την ώρα Γκρήνουιτς, όλο το χρόνο.
Δεν είχε ποτε θερινη ώρα.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ...USA ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Σε πασίγνωστο αεροπλανοφόρο που βρισκόταν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα ήταν μαζί για ... ξενάγηση οι Πρετεντέρης, Παπαχελάς και Κύρτσος.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Πέθανε η χελώνα Κικι




Ο Κικι, έφτασε στο Παρίσι το 1923. Ήταν ήδη ενήλικας, ζύγιζε 250 κιλά και έμαθε το Παρίσι καλύτερα από τον καθένα. Πέθανε στο Βοτανικό Κήπο της γαλλικής πρωτεύουσας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ... ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.


Αργεντινή, Ελλάδα, Νιγηρία και Νότιο Κορέα. ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010. ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕ.


Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους διοικητές των κεντρικών τραπεζών στον κόσμο, σύμφωνα με το Reuters.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΒΙΣΣΗ ... ΩΣ ΞΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

15 νεκροί από έκρηξη σε καφετέρια στη Ρωσία




Έκρηξη σημειώθηκε σε καφετέρια στη ρωσική πόλη Περμ, κοντά στα Ουράλια. Σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι και να τραυματιστούν 60.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.


Ο νέος ΓΓΑ Παναγιώτης Μπίτσαξής είναι πολύ γνωστός στον χώρο των Ιεχωβάδων!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝΤΡΑΣ = ΧΡΗΜΑ --- ΓΥΝΑΙΚΑ = ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ



MOTOR-OIL, από την μία ρυπαίνει το περιβάλλον και από την άλλη έχει οικολογικές ανυσηχίες. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...