Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΣΤΗΝ ΝΔ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Προκόπη Παυλόπουλου για την εικόνα της αστυνομίας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

«Δεν φταίει ο μισθωτός, δεν θα πληρώσει ο κοσμάκης». ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΙΔΩΜΕΝ.

«Δεν φταίει ο μισθωτός, δεν θα πληρώσει ο κοσμάκης», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, βάζοντας τέλος στα σενάρια για μέτρα τύπου Ιρλανδίας και ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση του θα επιχειρήσει την περιστολή του ελλείμματος με την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στο φορολογικό και τη διαφάνεια και όχι με έκτακτα μέτρα. «Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού, ώστε να χρειάζεται να μειώσουμε τους μισθούς. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΕ.

Ο Τράγκας αρχίζει και το πιστεύει σιγά σιγά ότι ο Παπανδρέου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ιταλός υπουργός κατηγορείται από την δικαιοσύνη του Μπάρι για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας και παράνομη χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων.


Ο Ιταλός υπουργός Περιφερειών Ραφαέλε Φίτο κατηγορείται από το δικαστήριο του Μπάρι για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας και παράνομη χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ. ΑΥΤΟΙ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ;

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών ACER, λόγω κινδύνου υπερθέρμανσης


Ανάκληση φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών ACER και συγκεκριμένα των μοντέλων AS3410, AS3410T, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ και AS3810TZG πραγματοποιεί η εταιρεία ACER εθελοντικά. H ανάκληση στην Ελλάδα αφορά 594 υπολογιστές (μοντέλο AS3810T), παραγωγής πριν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2009, στους οποίους υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης, αν στη συσκευή ασκηθούν πιέσεις στην περιοχή στηρίγματος της αριστερής παλάμης.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί παγκοσμίως τρεις περιπτώσεις υπερθέρμανσης, που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να κινδυνέψει κανείς από τους κατόχους...
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Υγιέστατο μωρό με τα δυο κεφάλια γεννήθηκε στην Κίνα. Το παράτησε η μητέρα του.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ "ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ".


Τρεις Εθελοντές Πενταετούς Υπηρεσίας από την Εθνική Φρουρά της Ελλάδας είναιτα τρία πρόσωπα που ανακρίνει από το απόγευμα η Κυπριακή Αστυνομία για τη σύληση του τάφου του τέως Κυπρίου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις αλλά αξιολογήθηκαν πληροφορίες ότι στην περιοχή του κοιμητηρίου είχε θεαθεί τα ξημερώματα νοσοκομειακό όχημα της Εθνικής Φρουράς και ένα μαύρο όχημα με τρεις επιβάτες.

Την ίδια στιγμή150 άτομα, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», έχουν έλθει στην Κύπρο για να προκαλέσουν επεισόδια στον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ για το παγκύπριο πρωτάθλημα.

Ο τάφος του Τ. Παπαδόπουλου έχει σφραγιστεί και φρουρείται από την Αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ".

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!
Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO GO !!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Καταβλήθηκαν τα αναδρομικά των 176 Ευρώ στους πρώτους 53 εκπαιδευτικούς

“…Τα αναδρομικά της ειδικής παροχής των 176 ευρώ για το διάστημα 2002-2005 εισέπραξαν οι πρώτοι 53 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ανήκουν σε σχολεία της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα είναι…”
anadromika-176-euro.pdf Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΛΙ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΑ

ΓΔ RT 16:44  2.160,48  -53,52  -2,42%  Τζίρος 242,60 εκ. € Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΩΘΕΙ ΤΗΝ ... ΕΙΡΗΝΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΗΡΑΝ.

Oταν επέλεξαν, στις 9 Οκτωβρίου, να δώσουν το Βραβείο Νομπέλ Ειρήνης στον Μπαράκ Ομπάμα, τα μέλη της πενταμελούς Νορβηγικής Επιτροπής έστρεψαν αναπόφευκτα τα φώτα της δημοσιότητας στα πρόσωπά τους. Η διαθήκη του Αλφρέντ Νομπέλ ορίζει μόνον ένα πράγμα: ότι τα μέλη της επιτροπής εκλέγονται από το κοινοβούλιο της Νορβηγίας Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΣΤΗΡΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ... ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

"Άλλοι παίρναν τα εκατομμύρια, εμένα κυνήγησαν"...
"Το κόμμα μ' έσυρε ως εδώ" είπε πριν από λίγο ο Πέτρος Μαντούβαλος στο Εφετείο, όπου γίνεται η δίκη για την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Το σπουδαιότερο απ' όλα όμως είναι ότι "φωτογράφισε" υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας ότι κέρδισαν εκατομμύρια και αντί το κόμμα να τους στείλει κατηγορούμενους, τους κάλυψε.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΠΕΤΑΛΙΑ.


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ, ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΠΕΤΑΛΙΑ. ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 210-7467654. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΕΝΕΤΗ.. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Καθηγήτρια σε σχολείο (3ο Λύκειο Ταύρου) με Porsche (και άλλα ακριβά αυτοκίνητα... jeep κτλ)


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ... ΓΡΑΨΟΥΝΕ.


Το 3ο Λύκειο Σερρών κατάφερε να αναστατώσει φαρσέρ, όταν περίπου στις 13.00 το μεσημέρι τηλεφώνησε στο Λυκειάρχη του σχολείου, στον οποίο και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σχολείο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=6823&catid=13 Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

41 ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.


Το 41ο θύμα της γρίπης μετρά η χώρα μας.

 
Πρόκειται για μια 39χρονη Σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού που έχασε τη ζωή της από τη νέα γρίπη. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο.
 
Μικρή μείωση στα επιβεβαιωμένα κρούσματα δείχνει η νέα έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΑΤΙΑΝΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ. ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ GUMMY BEAR

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ LAPTOP, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΚΑΚΟ.


Ανήλικος στην Θήβα διακινούσε ναρκωτικά στο εσπερινό λύκειο της πόλης που έκρυβε σε βιβλία. Ο 17χρονος Ρουμάνος έκλεινε ραντεβού με μαθητές και στην είσοδο του σχολείου, τους έδινε ένα βιβλίο που μέσα, σε κάποια σελίδα, υπήρχε κολλημένο ένα σακουλάκι με χασίς. 

Η αστυνομία που είχε πληροφορίες για τη δράση του 17χρονου, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να τον συλλάβει. Αυτό έγινε το πρωί: την ώρα που ο 17χρονος έδινε ένα βιβλίο σε μαθητή, οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες.
Μετά από έρευνα που έγινε σπίτι του, εντοπίστηκαν συνολικά 107 γραμμάρια χασίς, σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Ο ανήλικος που ομολόγησε ότι διακινούσε ναρκωτικά θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα... Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΕΦΤΕΙ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.


Σε 4.670 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 1.041,0 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 4.059,3 χιλιάδες m3 όγκου, διαμορφώθηκε το μέγεθος της συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας στη χώρα το Σεπτέμβριο.

Σε 4.670 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 1.041,0 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 4.059,3 χιλιάδες m3 όγκου, διαμορφώθηκε το μέγεθος της συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας στη χώρα το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τηνΕΣΥΕ
Καταγράφηκε, δηλαδή, μείωση κατά 12,9% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 24,6% στην επιφάνεια και κατά 25,7% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008.
Το μέγεθος της Ιδιωτικής Οικοδομικής Δραστηριότητας διαμορφώθηκε σε 4.624 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 998,3 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 3.872,7 χιλιάδες m3 όγκου, παρουσίασε δηλαδή μείωση κατά 13,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 26,4% στην επιφάνεια και κατά 27,6% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008.
Αντίστοιχα, το μέγεθος της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας διαμορφώθηκε σε 46 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 42,7 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 186,6 χιλιάδες m3 όγκου.
Το ποσοστό συμμετοχής της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας στο συνολικό οικοδομικό όγκο, για το μήνα Σεπτέμβριο 2009, είναι 4,6%.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2009, το μέγεθος της συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας διαμορφώθηκε σε 41.645 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 9.548,0 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 36.391,8 χιλιάδες m3 όγκου. Παρατηρήθηκε, δηλαδή, μείωση κατά 15,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 26,1% στην επιφάνεια και κατά 27,6% στον όγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008.
Κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2009, η Ιδιωτική Οικοδομική Δραστηριότητα εμφανίζει μείωση κατά 15,5% στον αριθμό των εκδοθεισών οικοδομικών αδειών, κατά 27,6% στην επιφάνεια και κατά 29,5% στον όγκο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2008.
Το ποσοστό συμμετοχής της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας στο συνολικό οικοδομικό όγκο, για την ανωτέρω περίοδο του 2009, είναι 4,3%.
ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΙΩΝ. ΠΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ".


Συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες

Γ. Παπανδρέου: Αποφασισμένοι για στροφή σε υγιή οικονομία

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για στροφή σε βιώσιμη, υγιή οικονομία επανέλαβε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως το μεγαλύτερο έλλειμμα της Ελλάδας είναι αυτό της αξιοπιστίας, το οποίο χρέωσε στη ΝΔ. Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή-εισφοροδιαφυγή.
ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ηθοποιός Micha Barton. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ... ΛΕΣΒΙΑΚΟΙ ΡΟΛΟΙ



Η Micha σε έναν από τους ρόλους της
Η Micha σε έναν από τους ρόλους της
Η 23χρονη Mischa δήλωσε: «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ. Είναι ευκολότερο να φιλήσω μια άλλη γυναίκα. Είμαστε πιο χαλαρές την ώρα των γυρισμάτων και γελάμε αρκετά, ενώ με έναν άνδρα υπάρχει πολύ ένταση». Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ;


Ρουμανία: Αμφιβολία για τη νίκη Μπασέσκου

Επανακαταμέτρηση των ψήφων που ακυρώθηκαν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Κυριακής ζήτησε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρουμανίας.
Οι περίπου 138.000 ψήφοι που θα μετρηθούν και πάλι είναι πολλές περισσότερες από τις 70.000 που έδωσαν την οριακή νίκη στον Τράιαν Μπασέσκου έναντι του αντιπάλου του, ηγέτη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Ρουμανίας, Μιρτσέα Γκεοάνα, ο οποίος κατέθεσε ένσταση στο Συνταγματικό Δικαστήριο εναντίον του εκλογικού αποτελέσματος.
«Το Δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επανεξεταστούν οι ακυρωμένες ψήφοι και να επανακαταμετρηθούν από τη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή», αναφέρει η ανακοίνωση του δικαστηρίου.
ΠΗΓΗ: zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ... ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΑΝΑΒΕΙ ... ΦΩΤΑΚΙΑ


''Ανάβει'' το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σύνταγμα!

Με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα ξεκινούν απόψε (11/12) στις 19:30 από την πλατεία Συντάγματος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11/12/2009





















































Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 1,5 ΕΚΑΤ. ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΩΝ

Περισσότερες από 320 κούτες με οδοντογλυφίδες, αρκετά κιλά κόλλας και πολύ μεράκι ήταν τα συστατικά που χρησιμοποίησε ο 72χρονος Terry Woodling από τη Βαρσοβία, για να κατασκευάσει μία άμαξα σε κανονικές διαστάσεις.

Ο Terry υπολογίζει ότι χρησιμοποίησε πάνω από 1,5 εκατομμύριο οδοντογλυφίδες, ενώ χρειάστηκε 15 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρώσει το έργο του.

Τώρα, ο 72χρονος θα έχει την τύχη να δει το «καμάρι» του στο σύγχρονο μουσείο «Ripley’s» στις ΗΠΑ, το οποίο δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί τα απίστευτα εκθέματα που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς στη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή «Ripley’s Believe It Or Not». 



ΠΗΓΗ: zougla.gr Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ. ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ----> ΠΑΠΑΣ.



Εβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων πολιτών και αστυνομικών, κατάφερε να διασύρει και να «αποκεφαλίσει» την Ελληνική Αστυνομία διαφεύγοντας από συλλήψεις και διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων και σήμερα δηλώνει έτοιμος να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό ελπίζοντας πως -όταν και αν αποφυλακιστεί- θα γίνει μοναχός στο Αγιο Ορος... Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως «θεριό των Βαλκανίων» και που από το 2001 κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Γκέρλας στη Ρουμανία, εμφανίζεται να μετανιώνει για το αμαρτωλό παρελθόν του και ως άλλο «απολωλός πρόβατο» να προσεύχεται γονατιστός μέσα στο στενό κελί του ζητώντας άφεση αμαρτιών και προσδοκώντας πως κάποια μέρα θα καταφέρει να φορέσει ράσα και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Κύριο και δημιουργό του. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Jurnalul National» του Βουκουρεστίου ο ιερωμένος στον οποίο οφείλεται η θεαματική μεταστροφή του κακοποιού, ο «άγιος» των φυλακισμένων αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος.

ΠΗΓΗ: espresso
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Εκλεψαν το λείψανο του Τάσσου Παπαδόπουλου!. ΟΤΑΝ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ


'Ανοιξαν τον τάφο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και έκλεψαν το φέρετρο με το λείψανό του!
Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, στο κοιμητήριο βρίσκονται όλα τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου καθώς και ο βοηθός αρχηγός της Αστυνομίας Αντρέας Ιατρόπουλος και ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης.
Επίσης βρίσκονται εκεί μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας.
Την πληροφορία για το μακάβριο αυτό γεγονός έδωσε στην αστυνομία γείτονας που αντιλήφθηκε ότι ο τάφος είχε ανοιχθεί.
Οι αρχές εξετάζουν τρία σενάρια : 'Η οτι κάποιος ψυχικά διαταραγμένος έκανε την αποτρόπαια αυτή πράξη, ή κάποιος από την άλλη πλευρά, ή οτι κάποιος θα ζητήσει λύτρα.






Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΙΕΖΕΙ Η ΕΕ, ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαιτίας του υπέρογκου δημόσιου χρέους δεν αποτελεί πλέον “είδηση”. Το “νέο” είναι ότι η χώρα μας δέχεται στενό μαρκάρισμα από την Κομισιόν για να επισπεύσει τις διαδικασίες τοποθέτησης σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό και να θέσει σε λειτουργία όσους έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Έξι μήνες μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου 670 χιλιομέτρων που ενώνει την Ηγουμενίτσα με την Αλεξανδρούπολη, η διέλευση των οχημάτων παραμένει δωρεάν. Αυτό αν και λειτουργεί υπέρ των διερχόμενων οδηγών αντίκειται τόσο στη σχετική οδηγία της Κομισιόν όσο και στους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, χρηματοδοτώντας με πάνω από 3 δισ. ευρώ το έργο.

Η επιβολή διοδίων στην Εγνατία Οδό θεωρείται επιβεβλημένη, προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα συντήρησής της που ανέρχονται κάθε χρόνο στα 40 εκατ. ευρώ. Αν και αναμενόταν ότι στον αυτοκινητόδρομο θα μπουν διόδια μέσα στο 2009, κάτι τέτοιο φαίνεται να μετατίθεται οριστικά για το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Η έναρξη είσπραξης διοδίων στην Εγνατία αποτελεί κοινή απόφαση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και άλλων συναρμόδιων υπουργείων, ζήτημα για το οποίο προς στιγμήν δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση. Σχετίζεται πάντως, και με τις εξαγγελίες του κ. Ρέππα περί μείωσης του ύψους των διοδίων αλλά και με τις αντιδράσεις των κατοίκων των περιοχών από όπου διέρχεται η Εγνατία.

Δεκατρείς σταθμοί διοδίων θα τοποθετηθούν περίπου ανά 50 χιλιόμετρα, με την χρέωση να είναι ανά χιλιόμετρο, ενώ, αν και δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές ύψος της, εκτιμάται ότι δεν θα είναι χαμηλότερη από 0,03 ευρώ.

Παράλληλα, υπό κατασκευή βρίσκονται, οι εξής τέσσερις κάθετοι άξονες της Εγνατίας Οδού:

- “Σιάτιστα - Κορομηλιά”, βορειοδυτικά της Καστοριάς, όπου μένουν να ολοκληρωθούν περίπου οκτώ χιλιόμετρα

- “Δερβένι-Προμαχώνας”, ο οποίος προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του καλοκαιριού

- “Νυμφέα-Κομοτηνή”, ο οποίος αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία έως το τέλος του 2010

- “Αρδάνιο-Ορμένιο”, τμήμα του οποίου αναβαθμίζεται

Όσον αφορά τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ), ένας βρίσκεται υπό κατασκευή, τέσσερις βρίσκονται στη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάληψη της παραχώρησης, ενώ οι υπόλοιπα πέντε θα δημοπρατηθούν, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης. Ανά κατεύθυνση τέλος, της Εγνατίας Οδού λειτουργούν περίπου δέκα χώροι στάθμευσης.

ΠΗΓΗ: capital.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ.
http://www.capital.gr/related_files/egnatia.jpg Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


Δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ζοζέ Μπαρόζο εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για αποκατάσταση των δημοσιονομικών θα είναι επιτυχής.
kerdos.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ


Άρχισαν ήδη να πλακώνονται οι βουλευτές με τους υπουργούς επειδή δεν τους δέχονται και δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και ο Χάρης Παμπούκης ανέλαβε να γίνει γραφείο παραπόνων.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αποφασίζουν για μέτρα το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


Περίπου 5.000 μαθητές απέκλεισαν το πρωί τη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ν. Ψυχικού, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο συμμαθητή τους, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην προσπάθειά του να διασχίσει τη λεωφόρο για να πάει στο σχολείο του. Ζητούν πεζογέφυρα!!
ΖΗΤΟΥΝ .... ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ...
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ, ΖΗΤΩ ΜΟΝΟ Ο ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΚΕ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟ ΚΚΕ. Η ... ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ. ΑΚΟΥ ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.


ΣΥΡΙΖΑ: Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ... ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.


ΛΑΟΣ: Ο ΛΑΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.


ΝΔ: Η ΝΔ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.


ΠΑΣΟΚ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΗ ΑΚΟΜΑ Η ΕΝΤΟΛΗ.


ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 15 % ΠΟΥ ... ΒΟΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΑΓΕ; Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Ναυάγησε σήμερα ένα σκάφος που μετέφερε, παράνομα, μετανάστες στα ανοιχτά της Λέρου, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας. Αλιευτικό σκάφος που έπλεε στην περιοχή περισυνέλεξε 25 άτομα καθώς και τη σορό δύο ατόμων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.
Στην περιοχή αυτή τη στιγμή πνέουν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ! ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓHΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ GOLDEN BOYS;;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.


Σχέδια για την επιβολή έκτακτου φόρου στα μπόνους των τραπεζικών στελεχών, αντίστοιχου με το 50% που πρότεινε αυτή την εβδομάδα η Βρετανία, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
Μιλώντας στην εφημερίδα International Herald Tribune η υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το θέμα αυτό εδώ και καιρό και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Γκόρντον Μπράουν.
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να επιβάλει φόρο 50% στα μπόνους άνω των 25.000 στερλινών.
Όπως αποκάλυψε χθες ο εκπρόσωπος του Μπράουν, ο Βρετανός πρωθυπουργός συναντήθηκε με το Γάλλο ομόλογό του στις Βρυξέλλες για περίπου 30 λεπτά και βρίσκονται «σε πλήρη συμφωνία» για την έκτακτη φορολόγηση των τραπεζικών μπόνους.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ψαλιδοχέρης όνομα και πράγμα


Χρειάστηκαν περισσότερα από 150.000 ευρώ και δυο χρόνια για τον κομμωτή Valentino LoSauro, ώστε να τελειοποιήσει τα «νύχια» του με τα οποία αντικατέστησε τα παραδοσιακά ψαλίδια ή τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρικές κουρευτικές μηχανές, για να φτάσει σε ό,τι πιο κοντινό στον «Ψαλιδοχέρη» του Tim Burton.


O "Ψαλιδοχέρης" του Tim Burton
O "Ψαλιδοχέρης" του Tim Burton
Αυτό που ώθησε τον εδώ και 35 χρόνια κομμωτή να δημιουργήσει αυτή τη νέα μέθοδο ήταν οι μουσικές του δεξιότητες. «Είμαι και πιανίστας και ήθελα να χρησιμοποιήσω και στην εργασία μου την αυξημένη ευαισθησία που έχω στα δάχτυλά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα «νύχια» του LoSauro αποτελούνται από μικρά ξυράφια που αντέχουν για 15 κουρέματα.

Ο κομμωτής από τη Florida δεν είναι, πάντως, ο μοναδικός χρήστης της συγκεκριμένης συσκευής, αφού από το 2001 έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 30.000 κομμάτια στην τιμή των 60 βρετανικών λιρών το καθένα.

zougla.gr Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Απαγορευμένες διαφημίσεις προφυλακτικών




















Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ... ΒΟΥΡΚΟ


Αίσχος. Χιλιάδες φάκελοι με τα προσωπικά δεδομένα Πολιτών , στο δρόμο!

Αίσχος. Χιλιάδες φάκελοι με τα προσωπικά δεδομένα Πολιτών , στο δρόμο!

"Θέλω, η μάλλον απαιτώ από την Δικαιοσύνη, να "ραπίσει" τους "υπηρέτες" της και τους συνεργούς τους.Αναρίθμητοι φάκελοι(δικογραφίες) του...Ειρηνοδικείου, με υποθέσεις ακόμα και του 2009, στη διάθεση κάθε κακοπροαίρετου , στην γωνία Σωκράτους και Σοφοκλέους. 
enimerwsi.com
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...