Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2009

"Η δουλειά σας απελευθερώνει" ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΕΙΧΕ ΚΛΑΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ.

                                                                                                                                                                                                                                                     

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ... ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΠ' ΕΞΩ" ΚΑΙ ΤΑ "ΡΙΧΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


«Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. 
Κάθε ημέρα που περνά είναι μέρα μάχης για όσα χάθηκαν στην 5ετία Καραμανλή. 
Δεν νοούνται αναβολές και αργοπορίες, ακόμη και λόγω των καλύτερων προθέσεων.
Δεν νοείται ούτε αναποφασιστικότητα... Τα μέτρα που ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός θα είχαν λειτουργήσει πολύ καλύτερα στις ξένες αγορές, αν είχαν ανακοινωθεί 15 ημέρες νωρίτερα»
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΖΩΝΤΑΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ". ΚΡΙΜΑ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
















Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΩΣ "ΠΕΡΑΣΕ" ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR


Το NewsIt.gr  αποκαλύπτει καρέ-καρέ την χρήση όπλου φωτοβολίδας από οπαδό στον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο οπαδός χρησιμοποιεί το κάγκελο για να στηρίξει το όπλο.



ΦΩΤΟ NEWSIT


























Η στιγμή που απελευθερώνει την φωτοβολίδα


Η φωτοβολίδα μόλις έχει εκτοξευθεί με στόχο τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίζεται ο βουλευτής Έβρου Γιώργος Ντόλιος.


ΝΤΟΛΙΟΣ
Διαδέχεται τον παραιτηθέντα Ντίνο Ρόβλια.

ΡΟΒΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Δεν θα πληγούν τα χαμηλά εισοδήματα».

Ο κ Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι "θα μειωθούν οι αμοιβές των διοικητικών στελεχών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα".
"Θα υπάρξει πλαφόν και μείωση στις αμοιβές των διοικητικών στελεχών των ΔΕΚΟ τουλάχιστον κατά 10% και 50% στις αμοιβές των μελών ΔΣ".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η εντονότερη χιονόπτωση των τελευταίων εκατό ετών, ήταν για την Μόσχα, για την ημέρα αυτή (21 Δεκεμβρίου) ήταν

Προκάλεσε μποταλιαρίσματα στους δρόμους που έφθασαν τα σχεδόν τα 2 χιλιόμετρα.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ελπιδοφόρα χαρακτήρισε τα μέτρα, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Τόνισε όμως πως "το μήνυμα δεν έγινε αντιληπτό από τις διεθνείς αγορές". Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙΝ (ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ). ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Μήνυση για εκβίαση, αθέμιτο ανταγωνισμό και απιστία κατέθεσε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν δια του Προέδρου του κ. Ανδρέα Μαρτίνη κατά της Marfin Bank και παντός φυσικού προσώπου, που εισηγήθηκε και διέπραξε τις αξιόποινες αυτές ενέργειες. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μήνυση αναφέρεται στην καταχρηστική και παράνομη καταγγελία από τη Marfin των δανειακών συμβάσεων του Ερρίκος Ντυνάν, αμέσως μετά τη συνεργασία του Ιδρύματος με τη ΓΑΙΑ Α.Ε., χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός συμβατικός λόγος και παρά την υπερπολλαπλάσια εξασφάλιση της Marfin, με εμπράγματες ασφάλειες, ενεχυριάσεις και εκχωρήσεις απαιτήσεων κλπ. 

"Επινοήθηκε η καταχρηστική μεθόδευση της εξουθενωτικής πίεσης, με το κλείσιμο των δανειακών λογαριασμών και τη ματαίωση των χρηματοδοτήσεων, με ψευδερμηνείες των συμβατικών όρων και με ευθεία αντίθεση της Marfin στη λειτουργία μαιευτικής κλινικής στο Ερρίκος Ντυνάν", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

"Με το λόγο αυτό η Marfin παρεμβαίνει αθέμιτα στον ανταγωνισμό, για να διατηρηθεί το ολιγοπώλιο των μαιευτηρίων, που ανήκουν στον όμιλο συμφερόντων της. Οι εκπρόσωποί της βλάπτουν την περιουσία της διακόπτοντας με καινοφανή τρόπο τη λειτουργία δανείου φερέγγυου οφειλέτη, προκειμένου να επιδιωχθούν τα κέρδη απ’ την διατήρηση του αθέμιτου ανταγωνισμού του καρτέλ των μαιευτικών κλινικών, που και αυτές από κοινού με τη Marfin, κατά σύστημα προσέβαλαν το νομικό πρόσωπο του Ερρίκος Ντυνάν και το όνομα και τη προσωπικότητα των εκπροσώπων του, με συκοφαντικές ανακοινώσεις δια του Τύπου για τις οποίες επιλαμβάνονται τα αρμόδια δικαστήρια".

ΠΗΓΗ: capital.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ

ΓΔ 17:19  2.118,6  -49,83  -2,30%  Τζίρος 113,96 εκ. €

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Αιχμές Κυρ. Μητσοτάκη και Αθ.Γιαννόπουλου για την οικονομική πολιτική Καραμανλή.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, άφησε αιχμές για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, λέγοντας οτι ήταν λαθεμένη η ήπια προσαρμογή που ακολουθήθηκε το 2004.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ... Η ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας κατηγορώντας τα δυο κόμματα οτι χρησιμοποίησαν επι χρόνια το δημόσιο ως εργαλείο της πολιτικής τους κυριαρχίας. Τόνισε μάλιστα οτι το πολιτικό σύστημα αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΘΑ "ΣΤΗΣΕΙ" Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ. Πέθανε ο Χρήστος Λαμπράκης σε ηλικία 76 ετών.


O πρόεδρος του "Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη" νοσηλευόταν στο Ωνάσειο εδώ και μέρες με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, ενώ είχε υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης μηχανικής καρδιάς.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Στους 42 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το κρύο στην Πολωνία για το τριήμερο Παρασκευή - Κυριακή.



Η θερμοκρασία έχει πέσει στους μείον 20 βαθμούς Κελσίου.
Συνολικά έχουν χάσει την ζωή τους από το πολικό ψύχος, από τις αρχές του Δεκεμβρίου 69 άνθρωποι στην Πολωνία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Μέσω ΑΣΕΠ θα ορίζονται και οι γενικοί διευθυντές στον δημόσιο τομέα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4551998 Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Το σεξ σε πολύ νεαρή ηλικία διπλασιάζει τον κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο στις φτωχότερες γυναίκες, επειδή αυτές ακριβώς τείνουν να έχουν τις πρώτες σεξουαλικές επαφές πολύ νωρίτερα (μέχρι και τέσσερα χρόνια κατά μέσο όρο) σε σχέση με τις κοπέλες από ευκατάστατες οικογένειες.
Η έρευνα, που μελέτησε σχεδόν 20.000 γυναίκες, έγινε από τη Διεθνή Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο και δημοσιεύτηκε στο "British Journal of Cancer" (Βρετανικό Περιοδικό Καρκίνου).
Οι επιστήμονες μέσα από την αυτή την έρευνα ουσιαστικά ανακάλυψαν για πιο λόγο η συγκεκριμένη μορφή καρκίνου προτιμά περισσότερο τις φτωχές γυναίκες και λιγότερο τις ευκατάστατες .
Η νέα έρευνα αποκάλυψε ότι, σε μεγάλο βαθμό, ο διπλάσιος κίνδυνος, ειδικά για τις φτωχότερες νέες, εξηγείται από το γεγονός ότι ξεκινάνε το σεξ σε μικρότερη ηλικία.
Η μελέτη βρήκε επίσης ότι σημαντικό παράγοντα αποτελεί η ηλικία απόκτησης του πρώτου παιδιού από μια γυναίκα, ενώ ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων που έχει μια γυναίκα ή το αν είναι καπνίστρια, δεν φαίνονται να αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του τραχήλου.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα ευρήματα της έρευνάς τους δεν ισχύουν μόνο για τις έφηβες, αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς, όπως είπαν, μια γυναίκα που έχει την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 20 ετών, αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο από μια γυναίκα που πρωτοκάνει σεξ στα 25 της.
Η κύρια αιτία που το σεξ σε μικρότερη ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου, είναι ότι αυξάνει την πιθανότητα για μόλυνση με τον ιό HPV των ανθρωπίνων θηλωμάτων (κονδυλωμάτων), δίνοντας έτσι στον ιό περισσότερο χρόνο για να προκαλέσει την αλληλουχία των γεγονότων που μπορεί να καταλήξει σε ανάπτυξη καρκίνου. Αν και οι γυναίκες μπορούν να μολυνθούν με τον ιό HPV σε οποιαδήποτε ηλικία, οι μολύνσεις σε πολύ νεαρή ηλικία μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επικίνδυνες, καθώς αυξάνουν το χρονικό διάστημα που η αρχική βλάβη (μόλυνση) μπορεί να οδηγήσει στον καρκίνο.

Σύμφωνα με τη βρετανική οργάνωση Cancer Research, η νέα έρευνα έρχεται να ενισχύσει την άποψη ότι χρειάζεται να γίνεται προληπτικός εμβολιασμός των κοριτσιών κατά του ιού HPV ήδη από το σχολείο, πριν κάνουν σεξ για πρώτη φορά.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ 14ΜΗΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.


Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τη Λεμεσό.
Κοριτσάκι μόλις 14 μηνών τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.
Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, η οικογένεια του κοριτσιού ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το σπίτι τους και ο πατέρας φέρεται να άφησε το κοριτσάκι με τον 6χρονο γιο του μέχρι να μετακινήσει το αυτοκίνητο.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το 14 μηνών κοριτσάκι διέλαθε της προσοχής του μικρού γιου της οικογένειας και βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο του πατέρα, που βρισκόταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά μόλις έφτασε εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Πυροβόλησαν ανήλικο Αφγανό


Άγνωστοι πυροβόλησαν, στον ώμο και στο θώρακα, 16χρονο Αφγανό τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη διασταύρωση Καστοριάς και Ιεράς Οδού στον Κολωνό.
Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο ανήλικος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.
Οι δράστες αναζητούνται.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

on-line ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΘΑΥΜΑΣΙΟ!


http://www.360tr.com/34_istanbul/ayasofya/english/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...