Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

ΕΞΑΔΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.


4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ 2 ΑΓΟΡΙΑ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Βήμα 1ο
Σταθεροποιήστε τις ώρες των γευμάτων σας: επιλέξτε ένα ωράριο που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας, αφήνοντας κενό 3-4 ωρών μεταξύ των γευμάτων (πχ 07:00, 11:00, 15:00, 19:00), τηρώντας το πιστά ακόμα και τις Κυριακές!

Βήμα 2ο
Επιλέξτε ένα θρεπτικό πρωινό (πχ γάλα με δημητριακά). Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που δεν τρώει ποτέ πρωινό, κάντε μια καλή αρχή προσθέτοντας κάτι μικρό στο πρωινό σας (πχ 1 φρυγανιά με μέλι).

Βήμα 3ο
Πίνετε 2 ποτήρια μεταξύ των γευμάτων σας. Να θυμάστε ότι τίποτα άλλο δεν επιτρέπετε να τσιμπολογήσετε ενδιάμεσα στα γεύματα!

Βήμα 4ο
Να τρώτε ένα πιάτο σαλάτα εποχής (πχ λάχανο, μαρούλι, μπρόκολο, χόρτα εποχής κτλ) με 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο και λεμόνι, πριν ξεκινήσετε το μεσημεριανό σας γεύμα. Θα σας προσφέρει απαραίτητες βιταμίνες και φυτικές ίνες χωρίς να σας επιβαρύνει με πολλές θερμίδες, ενώ παράλληλα θα σας μειώσει την όρεξη.

Βήμα 5ο
Επιλέξτε για μεσημεριανό γεύμα μία από τις παρακάτω κατηγορίες τροφίμων, διαφορετική για κάθε ημέρα τις εβδομάδας: κόκκινο κρέας, λευκό κρέας, ψάρι, όσπριο, ζυμαρικό, λαδερό λαχανικό, πρόχειρο γεύμα (πχ σάντουιτς). Οι 3 πρώτες κατηγορίες πρέπει να συνδυάζονται με υδατάνθρακες (πχ ψωμί) και οι 3 επόμενες με πρωτεΐνες (πχ τυρί με χαμηλά λιπαρά) σε μικρές ποσότητες.

Βήμα 6ο
Επιλέξτε ένα ελαφρύ βραδινό (πχ γιαούρτι με μέλι) ή καταναλώστε το μεσημεριανό σας σε μικρότερη ποσότητα.

Ανδρουλάκη Καλλιόπη
Διατροφολόγος Διαιτολόγος
ΠΗΓΗ: msn
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2010 θα αρχίσουν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, συμπίπτει με Κυριακή αργία, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

15 ΙΑΝ - 27 ΦΕΒΡ. 2010.
ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΘΑ ΝΥΜΦΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ... ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ.


Ο Morgan Freeman φαίνεται οτι θα κάνει παιδί με την E'Dena Hines που ειναι η εγγονή της πρώτης του γυναίκας. 
Ο Morgan χωρίζει τώρα με τη νυν γυναίκα του, λόγω του ειδυλλίου με την  εγγονή εξ αγχιστείας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

300.000 € ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

[tanea_11-1-2010_main.jpg] Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε πριν από λίγο σε παραλία της Ζακύνθου ο Αστυνομικός διευθυντής του νησιού Γ. Πατσούρης.



Ο νεαρός Αξιωματικός , ήταν ικανότατος και είχε τοποθετηθεί Αστυνομικός διευθυντής στο νησί στις περσινές κρίσεις. 
Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: "Eλληνας είναι αυτός που μετέχει της ελληνικής παιδείας." ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ. ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΟΥ.


"Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. 
ΤΕΛΙΚΑ Ο ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΛΑ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ... ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ... ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ "ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ... ΠΑΙΔΙΟΥ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.



Βάνδαλοι στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Σχίσανε και βάλανε φωτιά σε ελληνικές και κυπριακές σημαίες.
Τις είχαν αφαιρέσει από τάφους.
Μεταξύ αυτών και από τον τάφο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΦΥΓΕ Ο ... ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ... ΓΥΜΝΟΣ.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάλας μόλις είδε την κυκλοφορία της εφημερίδας "Veto" να κατρακυλάει, αποφάσισε να "ντυθεί και να φύγει". Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγιναν σήμερα οι εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τη σκοπιά τους στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη παρά την προειδοποίηση για την τοποθέτηση βόμβας λίγα μέτρα μακριά από το σημείο.


Μάριος Θεοδώρου (στρατιώτης-παρατηρητής στο Μ.Α.Σ) από τη Λειβαδιά
Βασίλειος Βερνίκος (στρατιώτης-σκοπός στο Μ.Α.Σ) από τη Νάξο
Ιωάννης Ανδρεάκος (στρατιώτης-σκοπός στο Μ.Α.Σ) από την Ελιά Μάνης
«Θερμά συγχαρητήρια για την αφοσίωσή σας στο καθήκον. Μπράβο σας. Δώσατε ένα μήνυμα που, επαναλαμβάνω, ότι στα δύσκολα φαίνεται η ψυχή του Έλληνα. Είστε λεβέντες. Και καλοί πολίτες. Γιατί είμαι βέβαιος ότι θα είστε και καλοί πολίτες». τους είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ... ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

«Παρών» στις τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου ξεκαθάρισε ότι θα είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όποια απόφαση κι αν πάρει η κυβέρνηση για τη διοικητική διαίρεση της χώρας.
Προσερχόμενος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) νομού Θεσσαλονίκης ο νομάρχης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση τολμά κι εμείς πρέπει να σταθούμε δίπλα και να βοηθήσουμε. Όμως όχι με κομματικές μεθοδεύσεις, όπως ακούγεται, αλλά με σοβαρότητα, με γερές βάσεις και όχι με προχειρότητα. 
Αν το νομοσχέδιο στήνεται πάνω στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτό είναι λυπηρό.
Εγώ θα είμαι παρών σε οποιαδήποτε απόφαση, είτε στη μια είτε στην άλλη. 
Θα διαβάσουμε τα νομοσχέδια. Είναι και η τοπική και η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"Έκρυβε" 83 κάψουλες με κοκαΐνη στο στομάχι του

Ογδόντα τρεις κάψουλες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους ενός κιλού, "κουβαλούσε" στο στομάχι του ένας νεαρός Βολιβιανός φοιτητής, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
Η ακτινογραφία στην κοιλιακή χώρα του 24χρονου φοιτητή, ο οποίος έφτασε στην Κωνσταντινούπολη από τη Βραζιλία, αποκάλυψε το παράνομο "φορτίο" και οδήγησε στη σύλληψή του.
Ο νεαρός θα δικαστεί στην Κωνσταντινούπολη για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. (ΝΕΟ EXPRESS ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ... ΒΑΠΟΡΑΚΙ;;;).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. ΕΥΓΕ!!!

Μετά από 23 χρόνια, η αγαπημένη παρέα των παιδιών, ο «Παραμυθάς» (Νίκος Πιλάβιος) επιστρέφει ξανά στην ΕΡΤ στο ψηφιακό κανάλι της κρατικής τηλεόρασης Ρrisma+. 
Ο άνθρωπος που κράτησε παρέα στους σημερινούς 30άρηδες και 40αρηδες με τις αφηγήσεις του, έρχεται για να κάνει το ίδιο και στα σημερινά παιδιά με τον καλύτερο τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΝΕΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ... ΑΙΣΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΞΥΠΝΟ" ΙΣΡΑΗΛ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ... ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε την απόφαση της να κατασκευάσει τείχος στα σύνορα με την Αίγυπτο για την «ασφάλεια της χώρας». 
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Νετανιάχου είπε χαρακτηριστικά: «Πήρα την απόφαση να κλείσω τα νότια σύνορα του Ισραήλ στους παρείσακτους και τους τρομοκράτες. Αυτή είναι μια απόφαση στρατηγικής σημασίας για τη διατήρηση του εβραϊκού και δημοκρατικού χαρακτήρα του Ισραήλ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε δεκάδες χιλιάδες παράνομους εργάτες να εισέλθουν στο Ισραήλ από τα νότια σύνορά μας και να πλημμυρίσει η χώρα με παράνομους αλλοδαπούς».
Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ κατασκευάζει φράκτη γύρω και μέσα στη Δυτική Όχθη, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...