Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΚΟΥΣΚΟΥΣΙΑΡΗΣ!!!

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!!


ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕ ΚΕΡΔΗ "ΜΑΜΟΥΘ", ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


"...
Βελτίωση κερδοφορίας 29% στο α’ 3μηνο του έτους πέτυχε η βρετανική τράπεζα Barclays PLC, αυξάνοντάς τα σε 1,07 δις λίρες (από 0,83 το περσινό τρίμηνο), σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση.
Βασικός λόγος της βελτίωσης ήταν η μείωση των επισφαλειών κατά 35% σε ετήσια βάση και 19% έναντι του δ’ 3μηνου 2009.
Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Τζον Βάρλεϊ, «η βελτίωση που σημειώθηκε στη μείωση των επισφαλειών αποτελεί αντανάκλαση της οικονομικής ανάκαμψης η οποία τώρα είναι πλέον ορατή σε πολλές από τις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε».
Τα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν 62%, όμως οι αγορές ανησύχησαν από τη σημαντική κάμψη των εσόδων της τράπεζας σε 3,85 δις λίρες από 5,2 δις προ ενός έτους, (ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;;) από την αύξηση κατά 17% των λειτουργικών της δαπανών και από την κατά 8% αύξηση στα επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία της. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την πτώση (-4,6%) της τιμής της μετοχής της τράπεζας στην αρχή της συνεδρίασης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> 83 ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ... ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!


ΣΟΥΦΛΙΑΣ: 24 ΚΙΝΗΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!!!
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: 83 ΚΙΝΗΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!!!
"...
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», μετά την επίσκεψη της «τρόικας» της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ στο υπουργείο Υποδομών, ο νυν υπουργός Δημήτρης Ρέππας αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν στην κατοχή τους 4 υπουργικά κινητά!!!
Και τι έγινε θα μου πείτε; Σύμφωνα με τον υπουργό, ο προκάτοχος του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε στην διάθεση του 83 (!!!), παρακαλώ, κινητά τηλέφωνα, τα οποία απολάμβανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του και φυσικά τα πλήρωνε ο ελληνικός λαός. Δεύτερος στην σχετική λίστα ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς με 24!!!
Δύο υπουργοί δηλαδή της κυβέρνησης Καραμανλή με 107 τηλέφωνα…

..."
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ... ΔΙΣ...ΤΥΧΙΑΣ!!! ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ(ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ) ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...