Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Ιουνίου 26, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΣ ... ΠΟΥΤΑΝΑΣ.



"...
Τα… ανδραγαθήματα του ναύτη Ζαγορίτη με την Τζούλια
Νέα πρόκληση! Μετά τη μετατροπή του ιστορικού θωρηκτού «Αβέρωφ» σε χώρο όπου οι πλούσιοι αυτής της χώρας παραθέτουν τις δεξιώσεις τους παρουσία ημίγυμνων μοντέλων, ήρθε η σειρά του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών να γίνει «after στέκι» στην πρωτεύουσα!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ... (ΠΟΙΟΣ) ΕΙΜΑΙ!!! ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ "Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ". ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ... ΧΩΡΑΣ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ... ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ... ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΝΟΙΞΗ.


Στο 68,5% ανέρχεται η πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας εντός των επόμενων 5 ετών, καθιστώντας την ως τη χώρα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας παγκοσμίως. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η αρμόδια εταιρεία CMA, μετά την αύξηση ρεκόρ που σημείωσε το 5ετές ασφάλιστρο κινδύνου (CDS) έναντι πτώχευσης της Ελλάδας στις 1.131 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο περίπου 350 μονάδων μέσα σε μία εβδομάδα.


ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ. ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΠΗΓΑΝ ... ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΝΟ 10 ΠΟΥΛΜΑΝ. ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ, ΝΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ". ΟΥΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ". ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ "ΙΣΙΔΩΡΟΥ", ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ... ΔΕΞΙΑΣ.


"...
Σήμερα, δεύτερη μέρα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, υπολογίζεται ότι δεν εμφανίστηκαν, στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο, περίπου 1.500 σύνεδροι!
Στο συνέδριο συνολικά υπολογίζεται ότι συμμετέχουν περίπου 4.500 σύνεδροι.

"...

0 πούλμαν από τη Μεσσηνία στο συνέδριο της ΝΔ και το 30% του κόσμου δεν ήταν σύνεδροι, αλλά "παρατηρητές"
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...