Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιουνίου 27, 2010

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΠΑΝ ΟΙ G20(ΤΑ 20 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ). ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΣ "ΦΤΥΝΟΥΝ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

Σε πρώτο πλάνο ο γάλλος πρόεδρος με τον αμερικανό ομόλογό του
Η Ομάδα των 20 (G20) αποφάσισε να επιτρέψει στις χώρες μέλη της που το επιθυμούν να επιβάλλουν φόρους στις τράπεζές τους, όμως απέρριψε τις εκκλήσεις για την επιβολή ενός παγκόσμιου φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, δήλωσαν την Κυριακή διπλωμάτες από το Τορόντο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ" Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ. ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΡΙΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ" ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΧΕΙΜΩΝΑ" ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ.


ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ: "«Η ΝΔ είναι αρραγή και το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα ενότητας». ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Η χαμηλότερη συμμετοχήπου φοβούνταν στη Ρηγίλλης για το συνέδριο επαληθεύτηκε.
Απ' τους 4.800 συνέδρουςπροσήλθαν στις εσωκομματικές κάλπες να ψηφίσουν για τη νέα...
Κεντρική Επιτροπή μόλις 2.800 περίπου!




"...
Η ψηφοφορία για την εκλογή των νέων μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής έχει τελειώσει. Σημειώνονται όμως επεισόδια και περιορισμένες χειροδικίες μεταξύ συνέδρων. 
Καταγγέλεται επιχείρηση νοθείαςαφού κάποιοι θέλουν η καταμέτρηση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, πρωτοφανές για ένα ανοιχτό κόμμα όπως...
το εξήγγειλε ο Α. Σαμαράς.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΧΥΣΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ... ΞΥΛΟ. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ. ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ "ΠΟΥΛΕΝ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΦΥΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


"...
Σε απολογία για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου καλείται από την ανακρίτρια και το «νούμερο δύο» του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Γιάννης Αγγέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη συνταχθεί σε βάρος του κατηγορητήριο, καθώς μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι στην υπόθεση τον εμφανίζουν ως έναν από τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης των «ιερών» ανταλλαγών μεταξύ του Δημοσίου και της μονής Βατοπεδίου, οι οποίες αποτελούσαν απόφαση «κεντρικής κυβερνητικής επιλογής».

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΕΞ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕ..., ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ.


"...
Οι σεξολόγοι της αμερικανικής Εταιρείας Σεξοθεραπείας και Ερευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα 10 λεπτά είναι ένας απολύτως ικανοποιητικός χρόνος για να προσφέρει ευχαρίστηση στο ζευγάρι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...