Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

Hey MOYTSATSOS -> "ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ" ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ... ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.


Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων σε μία δημοσκόπηση απάντησαν ότι οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να χρεώνουν περισσότερο τους υπέρβαρους επιβάτες αν καταλαμβάνουν και δεύτερο κάθισμα.Την έρευνα διεξήγαγε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Skyscanner (www.skyscanner.net) και σε αυτή το 76% απάντησαν ότι θεωρούν πώς οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να επιβάλουν έναν "φόρο πάχους".
Μόνο το 22% των 550 ερωτηθέντων δεν εγκρίνουν την εισαγωγή ενός τέτοιου μέτρου.
Ορισμένοι από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι είναι ευθύνη των εταιριών να κατασκευάζουν καθίσματα όλων των σχημάτων και των μεγεθών, ενώ άλλοι είπαν ότι η χρέωση θα πρέπει να υπολογίζεται με βάση το βάρος του επιβάτη και το βάρος της αποσκευής.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΕΙΠΕ "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ". Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ;;;


"Όλα τα βιομηχανικά κράτη, ειδικά οι μεγάλες δυνάμεις, είναι υπεύθυνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη", τόνισε ο Μπιν Λάντεν σε ηχογραφημένο μήνυμά του που μετέδωσε το αλ Τζαζίρα.
"Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το δολάριο και να απαλλαγούμε από αυτό. 

Γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα έχει τεράστιες επιπτώσεις, αλλά αυτό θα είναι το μόνο μέσο για να ελευθερώσουμε την ανθρωπότητα από την σκλαβιά της Αμερικής και τις αμερικανικές εταιρίες".
moutsatsos.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αθήνα.

Στις 10.30 χθες το βράδυ, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην οδό Μπενάκη 22 στα Εξάρχεια, κάτω από όχημα εταιρείας μεταφοράς εικόνων, το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Στο σημείο βρέθηκαν και δύο γκαζάκια που δεν είχαν εκραγεί, τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
Λίγες ώρες αργότερα, στη 1.15 τα ξημερώματα, άγνωστοι πυρπόλησαν με εύφλεκτο υγρό δύο διπλωματικά οχήματα του ΟΗΕ, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ραιδεστού 24 στη Νέα Σμύρνη. Τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά καθώς και ένας κάδος απορριμμάτων, στον οποίο επεκτάθηκε η πυρκαγιά.
Την ίδια ώρα, εκδηλώθηκε εμπρηστική επίθεση με παρόμοιο τρόπο σε ΙΧ φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ούλοφ Πάλμε 17 στου Ζωγράφου.Το αυτοκίνητο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
Δέκα λεπτά νωρίτερα, στη 1.05, ομάδα οκτώ - δέκα ατόμων έσπασε τα τζάμια των γραφείων Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη διασταύρωση Ψαλτώς και Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό, με εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.
moutsatsos.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η πρώτη πτήση του ρώσικου μαχητικού πέμπτης γενιάς PAK-FA. Έχει ονομαστεί και "Αόρατο Αεροσκάφος".

Image


Σύμφωνα με ανταποκρίσεις του ρωσικού Τύπου, η πρώτη πτήση ήταν απολύτως επιτυχής και κράτησε περίπου 40 λεπτά με τον πιλότο Σεργκέι Μπογκντάν στα χειριστήρια. 
Η επιλογή του συγκεκριμένου πιλότου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς έχει ήδη εκπαιδευθεί και έχει μεγάλη εμπειρία στα υποσυστήματα του Su-35BM, πολλά από τα οποία έχουν σε πρώτη φάση εγκατασταθεί και στο PAK-FA.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται τέλος σε αναβολές ετών και ουσιαστικά τερματίζεται ίσως η μεγαλύτερη αμφισβήτηση που δέχτηκε μέχρι σήμερα η ρωσική αεροναυπηγική βιομηχανία..

ΠΗΓΗ: link
moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΡΟΚΑΛΕΙ "ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ"Η ΝΕΑ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ... SS.


Η νέα ενδυμασία της Εθνικής Γερμανίας έδωσε την αφορμή στις βρετανικές εφημερίδες να εμφανίσουν φωτογραφία του Μίκαελ Μπάλακ να ποζάρει δίπλα στον Αδόλφο Χίτλερ. 
Ο λόγος είναι διότι οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής Γερμανίας μοιάζουν πολύ με την στρατιωτική ενδυμασία των «SS» στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μία εκ των εφημερίδων αναφέρει στο εξώφυλλο της: «Οι Γερμανοί προκαλούν τους οπαδούς των άλλων ομάδων με τη νέα ναζιστική φανέλα τους». 
Οι κόκκινες και χρυσές λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τα αστεράκια παραπέμπουν στην ενδυμασία των «SS».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ JACKSON 5 OI JACKSON 3;;;


O 12χρονος Prince Michael, η 11χρονη Paris και ο επτάχρονος Prince Michael II, θα τραγουδήσουν για τον πατέρα τους στις 31 Ιανουαρίου εν όψει των βραβείων Grammy!
Φυσικά το αφιέρωμα στον Michael θα είναι μεγάλο και μεγάλη έκπληξη θα είναι το Earth Song που θα παίξει σε 3D προβολή!
Τα παιδιά πάντως είναι πολύ χαρούμενα που τους δίνεται μια τέτοια ευκαιρία και τα κομμάτια που θα πούνε τα έχουν επιλέξει τα ίδια!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;;" ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ Ή ... ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.

Oι περισσότερες γυναίκες μεταξύ 30 και 40 ετών, στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας με αντικείμενο την σεξουαλική ζωή ζευγαριών, είτε παντρεμένων είτε εκείνων που συμβιώνουν, σε ποσοστό 85%, δηλώνει ότι θέλει περισσότερο "ενδιαφέρον σεξ" και αν δεν το βρει προτιμά να περνά χρόνο με τις ...φιλενάδες.Από την ίδια έρευνα προκύπτει πως οι γυναίκες αυτής της ηλικίας ζητούν να "γυρίσουν" δέκα χρόνια πίσω, όταν ήταν μεταξύ 20 και 30 χρόνων που, όπως λένε, το 60% έκανε έρωτα σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα ενώ τώρα οι σεξουαλικές τους δραστηριότητες έχουν "αραιώσει".
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, μόνο το 21% των ανδρών, ηλικίας 30 έως 40 ετών, δήλωσε πως θέλει περισσότερο σεξ.
Το 21% των γυναικών δήλωσε πως θέλει να διαρκεί περισσότερο η ερωτική πράξη. 
Το αντίθετο ποσοστό για τους άνδρες ήταν μόλις 7%.
Τέλος από την ίδια έρευνα προκύπτει πως το 44% των ανδρών άνω των 50 ετών έχουν απατήσει τη σύντροφό τους σε αντίθεση με τις γυναίκες που εμφανίζονται πιο πιστές. (ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;)
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...