Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΤΖΙΟΣ.


Παίκτης της Ανόρθωσης θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ της Τετάρτης ο Βαγγέλης Μάντζιος. 
Ο Έλληνας επιθετικός του «τριφυλλιού» συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα και αύριο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

60 ... ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΕΠΙ ... 10 ΧΡΟΝΙΑ = 600 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ 56 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ. ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ.

Ένας 56χρονος από τη μεξικανική Πολιτεία του Ματαμορος, συνελήφθη 600 φορές τα τελευταία χρόνια για διάφορα πταίσματα, όπως για κυκλοφορία σε κατάσταση μέθης, ή για διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Από το 2000, ο άνδρας αυτός που για να επιζήσει πουλά γλυκά, οδηγείται στα δημοτικά κρατητήρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μάλιστα κάποιες φορές κατόπιν δικού του αιτήματος!
«Ορισμένες φορές τον βρίσκουμε εντελώς μεθυσμένο στο προάστιο Καπίγια και τον θέτουμε υπό κράτηση για να μην τον πατήσει κάποιος, ή κάποιες άλλες φορές μας ζητεί ο ίδιος να τον συλλάβουμε», τονίζει αστυνομικός.
Για του λόγου το αληθές, ο άνδρας αυτός έχει παρασυρθεί από οχήματα δεκαέξι φορές, ενώ εννέα φορές τον έχουν ληστέψει.
Σύμφωνα με τη Ρεφόρμα, εάν ο 56χρονος είχε πληρώσει όλα εκείνα τα πρόστιμα κι εγγυήσεις θα είχε χάσει συνολικά 27.690 δολάρια.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στο Ιράν, ο Μέχντι Καρουμπί, δεν έχει εγκαταλείψει την Τεχεράνη για το βόρειο Ιράν, αναφέρει σήμερα ο γιος του Χουσέιν στην ιστοσελίδα του πατέρα του, διαψεύδοντας τις πληροφορίες προς την κατεύθυνση αυτή που μεταδόθηκαν από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA. 
Ο ίδιος τονίζει ότι θέλει να διαψεύσει έτσι τις πληροφορίες των κυβερνητικών πρακτορείων ειδήσεων.
"Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και τρόμου διαδίδοντας πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη ή την εξορία του πατέρα μου, για να ασκήσουν πίεση εναντίον του",.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ:
Ο Μ. Καρουμπί και ο πρώην πρωθυπουργός Μιρ Χοσέιν Μουσαβί "δύο ηγέτες της εξέγερσης, εγκατέλειψαν την Τεχεράνη για το βόρειο Ιράν, αφότου διαπιστώθηκε μια αύξηση της οργής του κόσμου που απαιτεί να τους τιμωρήσει", είχε μεταδώσει νωρίτερα το πρακτορείο IRNA.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Πρώην επίσκοπος της βαρύνουσας Καθολικής Εκκλησίας στην Αργεντινή, καταδικάσθηκε σήμερα σε οκταετή φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση σπουδαστών εκκλησιαστικού σεμιναρίου.

Ο επίσκοπος Εντγκάρδο Στόρνι, 73 ετών, ποιμενάρχης στην επαρχία της Σάντα Φε,στα βορειοανατολικά την περίοδο 1984-2002, κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση το 1992 του σπουδαστή Ρουμπέν Ντεσκάλσο.
Η δικαστής Μαρία Αμάλια Μαστσερόνι τόνισε πως η ιδιότητα του κατηγορουμένου, ως ανωτάτου ιεράρχη, αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο στην υπόθεση. 
Ωστόσο, η έδρα έκρινε πως ο κατηγορούμενος, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόλις τον Φεβρουάριο 2003, επιτρέπεται να εκτίσει την ποινή του στην κατοικία του, λόγω της προβεβηκυίας ηλικίας του.
Ο Στόρνι είχε υποβάλλει την παραίτησή του το 2002, έπειτα από την κυκλοφορία το 2000 του βιβλίου <Η Αγία μας Μητέρα> της δημοσιογράφου Όλγα Βόρνατ, που τον κατήγγειλε προσωπικά. 
Ο επίσκοπος έστειλε, παραιτούμενος, επιστολή στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β' αρνούμενος τις κατηγορίες.
Στην Αργεντινή το 91% κατοικείται από Καθολικούς,
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε στο Αφγανιστάν προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον οχτώ Αμερικανών.


Η έκρηξη σημειώθηκε στην επιχειρησιακή βάση Chapman στην επαρχία Khost στο νοτιοδυτικό Αφγανιστάν. 
Σύμφωνα με τους New York Times ο βομβιστής κατάφερε να σπάσει τα μέτρα ασφαλείας και να πλησιάσει το γυμναστήριο της βάσης. 
Ανώτερος αξιωματούχους από την Washington δήλωσε ότι ο βομβιστής ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά στο στήθος. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ.



Ο εξαφανισμένος από την Κυριακή δήμαρχος του Παγγαίου βρέθηκε τελικά νεκρός σε παραθαλάσσια περιοχή της Καβάλας.
Ο νεκρός δήμαρχος, Τ. Κουκούδης, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 21.00 μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. 
Βρέθηκε δεμένος, στο κάμπινγκ Σαρακίνα, στην παραλιακή περιοχή Ορφάνιο της Καβάλας. 
Ακόμη, φέρει και τραύμα στο κεφάλι το οποίο όπως πιθανολογείται είναι από σφαίρα.
Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος άνθρωπος που είδε και μίλησε στον Κουκούδη ήταν η σύντροφός του, ενώ έφυγε από το σπίτι του στο Παλιό Καβάλας, επικαλούμενος επαγγελματικά ραντεβού.
Προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. (ΜΙΛΟΥΝ ΩΣ ΕΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!)

Για άλλη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής οικονομίας ο γερμανός υπουργός Οικονομίας, ο οποίος τάχθηκε κατά της ενδεχόμενης ευρωπαϊκής στήριξης προς την Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “θα επόρόκειτο για εσφαλμένη αλληλεγγύη”. 
Το ΔΝΤ την ίδια ώρα δηλώνει έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα εάν η ίδια το ζητήσει. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ... ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ... ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (Α)ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ.



Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς είχε μία απρόσμενη επίσκεψη από οπαδούς της “Ένωσης”, ωστόσο δέχθηκε να συνομιλήσει μαζί τους.
Περίπου 70 “Ενωσίτες” πήγαν στα γραφεία του Παππά, που βρίσκονται κοντά σε αυτά της ΠΑΕ, με σκοπό να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ΑΕΚ.
Ο μέτοχος της ΑΕΚ δεν περίμενε αυτή τη συνάντηση, ωστόσο δέχτηκε μία αντιπροσωπεία από αυτούς και τους έδωσε υποσχέσεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο Πέτρος Παππάς είπε στους οπαδούς ότι οι μέτοχοι θα βάλουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να βγει η σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να βρεθεί ο νέος πρόεδρος. 
Παράλληλα, τόνισε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για να βρεθεί η καλύτερη λύση.
Όσων αφορά το θέμα με τον Κοζώνη, ο Πέτρος Παππάς ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: "Έχουμε κάνει έρευνα. Δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που χρειάζεται. Άμα του δίναμε την ΑΕΚ θα πηγαίναμε φυλακή"
Παρά τις εξηγήσεις του Παππά οι φίλαθλοι δεν έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι και επιφυλάχθηκαν για νέα "επίσκεψη" εάν τα πράγματα δεν βελτιωθούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΖΩΝΗ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Porsche Panamera: Το πρώτο τετράπορτο coupe της Porsche.


Το Panamera είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο, που συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις, την πολυτέλεια και την άνεση, με τους επιβάτες σε κάθε κάθισμα να νιώθουν αριστοκρατικά. 
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάζουν τα πάντα με κομψότητα και στιλ, έχοντας φυσικά τη δυνατότητα να καταβάλλουν και το αντίτιμο των 131.900 ευρώ για την έκδοση S, των 142.300 για την 4S ή των 185.500 ευρώ για την Turbo.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Το κινητό που κοστίζει 3,2 εκατομμύρια δολάρια!


Το ακριβότερο κινητό του κόσμου είναι το τροποποιημένο iPhone 3GS, το οποίο κατασκεύασε ο γνωστός σχεδιαστής Stuart Hughes.
Το πολυτελές κινητό διαθέτει περίβλημα 272 γραμμαρίων χρυσού 22 καρατίων!
Μάλιστα, η πρόσοψή του είναι στολισμένη με 136 αψεγάδιαστα διαμάντια και το λογότυπο στο πλάι με 53 διαμάντια. 
Το σπάνιο διαμάντι 7,1 καρατίων παίρνει τη θέση του κλασικού home button χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια.
Ο αγοραστή του, είναι ένας αυστραλός επιχειρηματίας, ο οποίος όμως θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ (ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

10. Νιαγάρας, Καναδάς. Η εμπειρία της πραγματικής ομορφιάς των καταρρακτών κάτω από το φως των πυροτεχνημάτων.
9. Λας Βέγκας, ΗΠΑ.Τα καζίνο, τα αμέτρητα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα.

8. Μπανγκόγκ, Ταϋλάνδη. Η Ταϋλάνδη είναι ίσως η μόνη χώρα του κόσμου όπου το νέο έτος γιορτάζεται τρεις φορές: Μία φορά τον Ιανουάριο με το κινεζικό νέο έτος, πάλι τον Απρίλιο με το Νέο Έτος της Ταϊλάνδης και, τέλος, στα τέλη Δεκεμβρίου, όπως γίνεται στη Δύση!
7. Κέιπ Τάουν, Ν. Αφρική. Πάρτυ διοργανώνονται στα ρετιρέ των ουρανοξυστών.
6. Εδιμβούργο, Σκοτία. Στις 31 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στο Εδιμβούργο το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτυ της Ευρώπης.
5. Παρίσι, Γαλλία. Η πόλη του φωτός.
4. Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη των θερινών διακοπών.
3. Λονδίνο, Βρετανία. Διοργανώνονται εορταστικές κρουαζιέρες στον Τάμεση.
2. Σύδνεϋ, Αυστραλία. Αμέτρητα πυροτεχνήματα .
1.Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ... ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚAIΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΠAIΝΟΥΜΕ), ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ... ΠΑΣΟΚΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ.




Το κόστος των εκπομπών ρύπων, που θα επιβαρύνει τη ΔΕΗ από το 2013 και μετά, θα οδηγήσει την επιχείρηση είτε στο να φαλιρίσει, είτε θα την αναγκάσει να αυξήσει τα τιμολόγιά της.
To επισήμανε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, από την Κοζάνη, κατά την πρώτη περιοδεία που έκανε στις εγκαταστάσεις της επιχειρήσεις στη Δυτική Μακεδονία.
Μπορεί η κυβέρνηση να έχει εξαγγείλει ότι το 2010 τα τιμολόγια θα παγώσουν, ο κ. Ζερβός ωστόσο μίλησε για τα επόμενα χρόνια, επιμένοντας ότι οι αυξήσεις είναι απαραίτητες. 
Διότι, από το 2013 καθίσταται αυστηρότερη η κοινοτική νομοθεσία για την εκπομπή ρύπων διοξειδίου του άνθρακα, η επιχείρηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με πρόσθετα κόστη της τάξης των 1,3 δισ. ευρώ ετησίως.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω αναλαμβάνει Πρόεδρος του ΕΟΤ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

 
Ο κ. Κανελλόπουλος σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θράκης. 
Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο στη Γαλλία.
Είναι μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1999, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Α. και, μεταξύ άλλων, μέλος της Ένωσης Βαλκανικών Δικηγορικών Συλλόγων (UBBA), του International Bar Association (I.B.A.), αλλά και νομοπαρασκευαστικών επιτροπών, όπως αυτή του Θεσμού της Διαμεσολάβησης.
Είναι εκδότης έγκριτου τριμηνιαίου νομικού περιοδικού και έχει έντονη συγγραφική δραστηριότητα. 
Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος Διοικητικών Συμβουλίων ανωνύμων εταιρειών, καθώς και νομικός σύμβουλος σε εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες, σε Τραπεζικούς Οργανισμούς, σε εταιρείες Leasing, σε σωματεία και συλλόγους. 
Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ έχουν ως εξής:
1. Διονύσης Πάνος
2. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
3. Άννια Σπηλιωπούλου
4. Αίγλη Μπαλαμάτση
5. Δήμητρα Μπούρα
6. Ελένη Τσατσάκη
7. Περικλής Σπάτουλας
8. Αντώνης Κεραστάρης
Ταυτόχρονα με τον ορισμό Προέδρου και ΔΣ ΕΟΤ, ξεκινά η διαδικασία διαχωρισμού θέσεων Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, μέσω τροπολογίας. 
Η προκήρυξη για τις θέσεις θα γίνει μέσω www.opengov.gr.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ... ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.


Ως τις 31 Δεκεμβρίου θα λάβουν οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων τα χρήματα που τους οφείλει το Δημόσιο από το 2008, με εντολή της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου. 
Τα χρωστούμενα αφορούν 6.672 απλήρωτες καθαρίστριες.
Ειδικότερα, εξεδόθη ένταλμα 12.380.000 ευρώ, που αφορά στη πληρωμή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009 καθαριστριών με συμβάσεις μίσθωσης έργου, που εργάζονται σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ... ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ... ΝΑΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ.

Το σημείο της Γεννήσεως



Στη Βηθλεέμ, στο Ναό της Γεννήσεως, βρίσκεται το σημείο όπου, κατά την παράδοση, γεννήθηκε ο Ιησούς.
Eπεισόδια ανάμεσα σε ορθόδοξους και Αρμενίους κληρικούς στο ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, με αφορμή το «σάρωμα» του ναού, καταγγέλλει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο, στα επεισόδια τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε κληρικοί και ιερομόναχοι.
Η Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, καθαρίζεται μία φορά το χρόνο, από κοινού με τα άλλα δόγματα, λίγο πριν από την εορτή των Χριστουγέννων.

Ο τρόπος του σαρώματος καθορίζεται από το κρατούν προσκυνηματικό καθεστώς, το οποίο έχει παγιωθεί από διμερείς και διεθνείς συνθήκες. 

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΚΟΛΦΕΡ ΤΗΝ ... ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ



ΤΑ ΒΡΗΚΕ ... ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ... ΓΚΟΛΦ, Ο ΤΙΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
Η σύζυγος, του Tiger Woods, χτύπησε τον διάσημο αθλητή στο πρόσωπο, με σιδερένιο μπαστούνι του golf, σπάζοντας τα ζυγωματικά του και τα δύο μπροστινά του δόντια.
Σε αυτά τα τραύματα στο πρόσωπο οφείλεται η «εξαφάνιση» του Tiger από τα κοινά, από το μυστηριώδες τρακάρισμα της 27ης Νοεμβρίου έως και σήμερα. 
Αιτία ήταν ότι ο Woods αντάλλασσε μηνύματα με την Uchitel και, όταν έφυγε από το σπίτι του, για να πάει να παίξει poker με φίλους, ξέχασε το κινητό. Τότε ακριβώς η Elin διάβασε τα εν λόγω μηνύματα…
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς κατά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος υπέβαλε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.
Αφορμή ήταν η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε στην Σαλαμίνα και είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό δύο συναδέλφων τους.
Οι αστυνομικοί κατηγορούν τη διοίκηση της τράπεζας ότι δεν είχε λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των δύο αστυνομικών, οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, διαβλέποντας ότι το ανησυχητικό φαινόμενο της έξαρσης των ληστειών σε τραπεζικά καταστήματα δεν θα περιοριστεί, αλλά διαρκώς θα αυξάνεται, οφείλει και για τα μέλη της, τους εργαζόμενους στα πιστωτικά ιδρύματα και τους πολίτες οι οποίοι συναλλάσσονται και κινδυνεύουν σε περίπτωση ληστείας, να ζητήσει από την Εισαγγελία να ελεγχθούν εάν τα προβλεπόμενα από το Νόμο σχετικά με τους όρους ασφαλείας τηρούνται, σε διαφορετική περίπτωση η εφαρμογή του Νόμου είναι μονόδρομος με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ... ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πιθαρούλη της Χερσονήσου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κομοτηνής.
Τα τελευταία 24ωρα οι διοικήσεις των δυο ομάδων ήταν σε επαφή και επήλθε συμφωνία αργά το βράδυ της Τρίτης για την μετακίνηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή στους «πράσινους» της Θράκης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

H συνεργασία του Αρη με τον Χουάν Ντίξον έλαβε πρόωρο τέλος.


Η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ. 
Αιτία ήταν η αγωνιστική διάθεση που επέδειξε στον αγώνα με τον Κολοσσό, όπου απέφευγε να κάνει σουτ.
Ήταν η σταγόνα που ουσιαστικά ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων του ΑΡΗ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ;;;


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΚΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Chi» που μόλις κυκλοφόρησε (ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι), ο μεγαλύτερος γιος του Ιταλού πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο, πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. 
Θα είναι για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το έκτο εγγόνι του.
Ο Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι, 40 χρόνων, είναι υπεύθυνος του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ, και έχει ήδη μια κόρη, τη Λουκρέτσια, 20 ετών. 
Από το 2001, σύντροφός του είναι η τηλεπαρουσιάστρια Σίλβια Τοφανίν.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ... ΦΑΓΗΤΟ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ;;;


Παράταση μίας ημέρας πήρε η οριστικοποίηση της συνεργασίας Ολυμπιακού και Λούα Λούα. 
Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Κογκολέζου επιθετικού στους ερυθρόλευκους. 
Ο μάνατζερ του παίκτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει διάρκεια 6 μηνών.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΕΚ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΤΙΑΣ.


ΕΝΤΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ... ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.



"Με τις ιερές συμμαχίες δημιουργήθηκε αυτό το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και με τις ίδιες συμμαχίες επικράτησε η συγκάλυψη", αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής.
"Τώρα η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ελπίζω ότι θα σπάσει τον ιερό όρκο της σιωπής και θα συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση όλων των ευθυνών, των πολιτικών κυρίως ευθυνών, που απαιτεί ο Ελληνικός λαός", κατέληξε.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Εορταστικό το σκηνικό στην πρωτεύουσα, στην τελική ευθεία για να αποχαιρετήσουμε το 2009.
Στις 8,30 το βράδυ, στον Πολυχώρου του Νέου Κόσμου, συναυλία με τη Μαρία Κανελλοπούλου σε ρετρό και έντεχνο τραγούδι.
Είσοδος ελεύθερη, με προσκλήσεις που διατίθενται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και τον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου.
Φαντασμαγορική είναι η υποδοχή που προετοιμάζεται για το 2010, με ένα μοναδικό πάρτι, το βράδυ της παραμονής, στην πλατεία Συντάγματος.
Σε πρώτο πλάνο, πυροτεχνήματα και πρωτοποριακές ψηφιακές προβολές, ενώ ομάδα μουσικών με κρουστά θα κρατήσει αμείωτο το κέφι.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 11 το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ" ΟΙ ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ.

Μετά τους Αγγλοκέλτες και τους Ιταλούς, οι Έλληνες ήταν η τρίτη μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα της πόλης.
Η αθρόα εισροή μεταναστών από άλλες χώρες έχει περιορίσει την επιρροή των Ελλήνων.
Πλέον είμαστε στην 7η θέση, πίσω από: Άγγλους, Ιταλούς, Νεοζηλανδούς, Κινέζους, Ινδούς, Βιετναμέζους
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι ελληνικής καταγωγής κάτοικοι της Μελβούρνης ξεπερνούν τις 250.000 και η πόλη αυτή είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο σε ελληνικό πληθυσμό.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"νομικός μηδενισμός της Ρωσίας". Ή ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ... ΧΡΩΣΤΟΥΝ Ή ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ... ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ απαγόρευσε την Τρίτη τις προφυλακίσεις υπόπτων για φοροδιαφυγή λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο στις φυλακές ενός δικηγόρου που κατηγορείτο για φοροδιαφυγή, γεγονός που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.


Μιχαήλ Χοντορκόφσκι
Ο 37χρονος Σεργκέι Μανίσκι, νομικός σύμβουλος της εταιρίας Ερμιτάζ Κάπιταλ, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μετοχικού κεφαλαίου της Ρωσίας, που πέθανε στις 16 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο φυλακής της Μόσχας όπου ήταν προφυλακισμένος περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης του για φοροδιαφυγή. 

Η οικογένεια του ανακοίνωσε ότι αρνείτο οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη.
Οι επικριτές κατηγορούν τις ρωσικές αρχές ότι χρησιμοποιούν την κατηγορία της φοροδιαφυγής εναντίον πολιτικών τους αντιπάλων, ειδικότερα μετά τη σύλληψη το 2003 του μεγιστάνα των πετρελαίων Μιχαήλ Χοντορκόφσκι.
Σύμφωνα με το νόμο, αυτοί που κατηγορούνται πρώτη φορά για φοροδιαφυγή και αποπληρώνουν τους εκκρεμείς φόρους τους θα εξαιρούνται της ποινικής δίωξης.
Ο Μεντβέντεφ είχε περιγράψει την καταπολέμηση, του "νομικού μηδενισμού της Ρωσίας" όπως ο ίδιος την είχε χαρακτηρίσει, βασική προτεραιότητα του για την εκτεταμένη μεταρρύθμιση του ρωσικού ποινικού και δικονομικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ... ΔΗΜΑΡΧΟΣ.



Μεγάλη επιχείρηση έχει οργανώσει το τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για τον εντοπισμό του δημάρχου Παγγαίου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη
Η τύχη του αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.
Ο αδελφός του δημάρχου δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης, λέγοντας πως το βράδυ της Κυριακής ο αδελφός του αναχώρησε από την οικία του, στο Παληό Καβάλας, με το υπ' αριθμ. ΝΕΗ 4545 ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητό του, μάρκας AUDI-6, χρώματος μπλε, επικαλούμενος επαγγελματικά ραντεβού και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, ο δήμαρχος επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Νέα Πέραμο Καβάλας (του Δήμου Ελευθερών), όπου και είχε τα προγραμματισμένα ραντεβού του. Για το λόγο αυτό και οι μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε ολόκληρη την περιοχή των Δήμων Ελευθερών και Ορφανού, δυτικά του νομού Καβάλας.
Νωρίς το απόγευμα, άντρες του τμήματος Ασφαλείας έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του δημάρχου, ενώ την Τετάρτη το πρωί οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου των Ελευθερών.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Φόρεϊν Όφις: Τα αρχεία για την Ελλάδα, πριν από 30 χρόνια

Άνοιξαν την Τετάρτη για το κοινό και για τους ιστορικούς οι εμπιστευτικοί φάκελοι του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών (Foreign Office) για έτος 1979, όπως συνηθίζεται με τη συμπλήρωση 30 χρόνων.
Μία 14-σέλιδη εμπιστευτική έκθεση του «Φόρεϊν Όφις» αναφέρεται στην επίσημη επίσκεψη, στο Λονδίνο, του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, για συνομιλίες με την ομόλογό του Μάργκαρετ Θάτσερ.
Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 1979. 
Σύμφωνα με την εμπιστευτική αναφορά, ο Κ. Καραμανλής ανέλυσε στην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου τις ελληνικές απόψεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και για την επιστροφή της Ελλάδας στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, και ζήτησε τη βρετανική υποστήριξη στο θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή κοινότητα, εκφράζοντας μάλιστα την ευχή το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι η πρώτη χώρα που θα επικυρώσει την ένταξη της Ελλάδας.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ διαβεβαίωσε ότι η χώρα της θα υποστηρίξει ανεπιφύλακτα την ελληνική ένταξη.
Στις συνομιλίες τους για τις διμερείς σχέσεις, η Μάργκαρετ Θάτσερ, εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό τη μεγάλη της επιθυμία, όπως βρετανικές εταιρίες να έχουν συμμετοχή στην κατασκευή μεγάλων έργων στην Ελλάδα, και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κατασκευή σταθμών ενέργειας με άνθρακα και στον εκσυγχρονισμό των ελληνικών ηλεκτρικών σιδηροδρόμων. Η βρετανική πλευρά εξέφρασε επίσης το ενδιαφέρον να πουλήσει στην Ελλάδα στρατιωτικά άρματα τύπου "Τσόμπαμ".
Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής απέφυγε να δεσμευθεί για την αγορά πολεμικού υλικού, λέγοντας ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε δύσκολο στάδιο, ενώ για τα δύο έργα στα οποία αναφέρθηκε η Μάργκαρετ Θάτσερ είπε ότι αυτά θα τα συζητήσει στην προσεχή επίσκεψή του στο Λονδίνο ο υπουργός Συντονισμού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν και την κατάσταση στα Βαλκάνια.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φέρεται να είπε ότι η πρωτοβουλία του για την ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας στα Βαλκάνια, συναντά την αντίδραση της Σοβιετικής Ένωσης. "Η Σοβιετική Ένωσης φοβάται ότι η πρωτοβουλία μου αυτή μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις βαλκανικές χώρες", ήταν η εκτίμηση του Κ. Καραμανλή, σύμφωνα με την εμπιστευτική έκθεση του «Φόρεϊν Όφις».
Στη συζήτηση για το Κυπριακό, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε στη Μάργκαρετ Θάτσερ ότι "για να λυθεί αυτό το θέμα χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και καλή διάθεση από την πλευρά της Τουρκίας. Οι ελληνοκύπριοι δεν εξαρτώνται από μένα, αλλά οι τουρκοκύπριοι εξαρτώνται από την Άγκυρα".
Μία εμπιστευτική έκθεση της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το «Φόρεϊν Όφις» έχει θέμα την παραίτηση του Κώστα Σημίτη από το επταμελές εκτελεστικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ.
Η επίσημη εξήγηση, γράφουν οι Βρετανοί διπλωμάτες, είναι ότι ο Κώστας Σημίτης ενέκρινε και επέτρεψε να κυκλοφορήσει μια αφίσα για την ευρωπαϊκή κοινότητα, με σλόγκαν το οποίο απείχε από την επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της Ευρώπης. "Ωστόσο, σχολιάζει ο συντάκτης της εμπιστευτικής αναφοράς, οι πραγματικοί λόγοι της παραίτηση του Κ. Σημίτη, δεν είναι ξεκάθαροι".
-Οι Βρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι συνόδευαν τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο ενημέρωναν το «Φόρεϊν Όφις» για όλες τις κινήσεις του, ακόμα και για τα ψώνια που έκανε στα καταστήματα "Σίμπσονς" για υποδήματα και στο "Μπέρμπερις" για ενδύματα.
-Εκπρόσωπος της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα παρακολούθησε το συνέδριο της ΝΔ στη Χαλκιδική, το πρώτο της συνέδριο μετά τη μεταπολίτευση. 
Στην αναφορά του προς το «Φόρεϊν Όφις», ο Βρετανός διπλωμάτης γράφει ότι "ο Κ. Καραμανλής χωρίς να είναι ιδεολόγος ή πολιτικός φιλόσοφος, στην καλά συγκροτημένη ομιλία του έδωσε έμφαση στο ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό στην κοινωνική πολιτική και γενικά η ομιλία του ερμηνεύεται ως διαθήκη για το κόμμα του, το οποίοι δημιούργησε".-
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΑΚΟΜΑ Η ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ... ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.


Είκοσι δύο άνθρωποι, κυρίως παιδιά κάτω των πέντε ετών, έχασαν τη ζωή τους από ιλαρά στη Ζιμπάμπουε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Τα θύματα ζούσαν στην περιοχή Μακόνι, περίπου 200 χλμ. ανατολικά της Χαράρε, όπου άλλοι 90 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκαν από την εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια του αναπνευστικού.
Ο ΠΟΥ επίσης επέρριψε ευθύνες στους γονείς.
Πάνω από 4.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιδημία χολέρας το 2008.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΜΕΙΩΘΗΚΕ" Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ... 1,2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1963 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών βρέθηκε ο αριθμός των δολοφονιών που έγιναν το 2009 στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Μέχρι την Κυριακή, είχαν καταγραφεί 461 δολοφονίες, δηλαδή 1,2 δολοφονίες την ημέρα ή σχεδόν 9 την εβδομάδα.
Ο συγκεκριμένος αριθμός δείχνει να είναι ο χαμηλότερος από το 1963, που χρησιμοποιείται ο τωρινός τρόπος διατήρησης αρχείων.
Τα στατιστικά στοιχεία του FBI δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο του 2009, καταγράφηκε μείωση φόνων στις ΗΠΑ, σε πανεθνικό επίπεδο, κατά 10%.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σκοπιανό μεσοαμυντικό Σλάβτσο Γκεοργκιέφσκι βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Ο 29χρονος άσος, που αγωνιζόταν στη Νότιο Κορέα με την Ουλσάν Χιουντάι (25 συμμ., 2 γκολ).
Το ενδιαφέρον για τον Μάρτιν Γκρανέρο, φαίνεται να έχει «παγώσει».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΒΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ "ELEVEN", ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.



Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πάνω στο μένος τους παραλίγο να ... βάψουν καφετέρια που ανήκε σε άλλον, αλλά την λέγανε "eleven".
Ευτυχώς που ήταν εκεί η καταστηματάρχης και τους εξήγησε ότι δεν είναι του Νικολαϊδη το μαγαζί.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...