Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2009

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ... ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (Α)ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ. ΑΥΤΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ.



Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς είχε μία απρόσμενη επίσκεψη από οπαδούς της “Ένωσης”, ωστόσο δέχθηκε να συνομιλήσει μαζί τους.
Περίπου 70 “Ενωσίτες” πήγαν στα γραφεία του Παππά, που βρίσκονται κοντά σε αυτά της ΠΑΕ, με σκοπό να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ΑΕΚ.
Ο μέτοχος της ΑΕΚ δεν περίμενε αυτή τη συνάντηση, ωστόσο δέχτηκε μία αντιπροσωπεία από αυτούς και τους έδωσε υποσχέσεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο Πέτρος Παππάς είπε στους οπαδούς ότι οι μέτοχοι θα βάλουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να βγει η σεζόν, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να βρεθεί ο νέος πρόεδρος. 
Παράλληλα, τόνισε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για να βρεθεί η καλύτερη λύση.
Όσων αφορά το θέμα με τον Κοζώνη, ο Πέτρος Παππάς ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: "Έχουμε κάνει έρευνα. Δεν έχει την οικονομική επιφάνεια που χρειάζεται. Άμα του δίναμε την ΑΕΚ θα πηγαίναμε φυλακή"
Παρά τις εξηγήσεις του Παππά οι φίλαθλοι δεν έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι και επιφυλάχθηκαν για νέα "επίσκεψη" εάν τα πράγματα δεν βελτιωθούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΖΩΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου