Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!!!


ΥΠΕΡ 30,6% των πολιτών της σκανδιναβικής χώρας,
ΚΑΤΑ  55,8% των πολιτών της σκανδιναβικής χώρας,
στην ένταξη της χώρας τους στην ΕΕ.
Η έρευνα πραγματοποίησε σε δείγμα 1.000 ατόμων μεταξύ 9 και 15 Μαρτίου, το Ινστιτούτο Norstat για την κρατική νορβηγική τηλεόραση.
ΛΟΓΟΙ: οι αντιπαραθέσεις που προκάλεσε μεταξύ των Ευρωπαίων, η κρίση της ελληνικής οικονομίας!!!
Οι Νορβηγοί έχουν ψηφίσει κατά της ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση δύο φορές, το 1972 και το 1994.
ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ Η ΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ), ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!!!
"ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ", ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η Google, παρέχοντας τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να αγοράσουν λέξεις-κλειδιά που αντιστοιχούν σε σήματα των ανταγωνιστών τους, δεν παρέβη τη νομοθεσία περί σημάτων, απεφάνθη σήμερα το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

100α γενέθλια του Ακίρα Κουροσάβα
"...
Η κοινοτική νομοθεσία περί σημάτων παρέχει, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, στους δικαιούχους σημάτων τη δυνατότητα να απαγορεύουν στους τρίτους τη χρήση σημείων πανομοιότυπων ή παρόμοιων με τα σήματά τους για προϊόντα ή υπηρεσίες πανομοιότυπα ή παρόμοια με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τα οποία καταχωρίσθηκαν.
..."
ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...