Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Εξεταστική για την Οικονομία με την υπογραφή 128 βουλευτών ζητάει η κυβέρνηση για την περίοδο από το 2004 και μετά.



Κατατέθηκε στη Βουλή το αίτημα της Κυβέρνησης
Με επιφυλάξεις για τη σύσταση της Εξεταστικής, η Βάσω Παπανδρέου και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Αντίθετη στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία δηλώνει η Ν.Δ. “η Εξεταστική αυτή γίνεται για τον Πάγκαλο”, δήλωσε ο Κεφαλογιάννης.
Όπως τονίζεται στο αίτημα για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής: “Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι κατά την περίοδο 2007-2009 υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις τόσο στο περιεχόμενο των στοιχείων όσο και στους χρόνους δημοσιοποίησής τους προς τον ελληνικό λαό και τις ευρωπαϊκές αρχές. Οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Εurostat) κατά την περίοδο 2004-2009 εκδήλωσαν έντονη ανησυχία για τον τρόπο παραγωγής και δημοσιοποίησης των δημοσιονομικών στοιχείων (έλλειμμα και χρέος) και για τον λόγο αυτό η Εurostat πραγματοποίησε 10 επισκέψεις στη χώρα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία η Εurostat έχει πραγματοποιήσει τέτοιες επισκέψεις”.
ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2009;;;
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ "ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ "ΑΡΤΟΝ" ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ... "ΘΕΑΜΑΤΑ"!!!
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ)
/moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Το πάγωμα των διδάκτρων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων για το σχολικό έτος 2010-2011 στα περσινά επίπεδα βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του υπουργείου Οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ... ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ!!! ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΑΣ!!!


Μια 44χρονη στο Μέριλαντ, σκότωσε τις δύο υιοθετημένες κόρες της, στη συνέχεια έκρυψε τα πτώματα τους στον καταψύκτη και τον μετέφερε από σπίτι σε σπίτι όποτε χρειαζόταν να μετακομίσει.
Η Renee Bowman καταδικάσθηκε για φόνο και παιδική κακοποίηση. 
Τα πτώματα βρέθηκαν στον εν λόγω καταψύκτη στο σπίτι της 44χρονης, στο Lusby, τον Σεπτέμβριο του 2008, αφότου ένα τρίτο κορίτσι που η ίδια είχε υιοθετήσει κατάφερε να αποδράσει και τριγύρναγε ημίγυμνο και καλυμμένο με αίματα στους δρόμους.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Οι γιατροί της δίνουν ακόμη πέντε χρόνια ζωής στην Whitney Houston!!!



Η 47χρονη Whitney μετά τη μακροχρόνια χρήση κοκαϊνης αλλά και αλκοόλ έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό της σύστημα. 
H υγεία της δύσκολα έχει πια επιστροφή.
Η οικογένεια της κάνει έκκλιση να σταματήσει την περιοδεία της αφού πιστεύει πως είναι πολύ αδύναμη για να αντέξει και να ανταπεξέλθει. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΧΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ!!!


Οι συναλλαγές εκτελούνται κανονικά παρά την κατάληψη που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ που δήλωναν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του Χρηματιστηρίου.Αυτό ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει αφού το χρηματιστήριο λειτουργεί ηλεκτρονικά. 
Επίσης τονίζεται οτι αν τελικά επιτραπεί στους υπαλλήλους να μπουν στο χρηματιστήριο το μεσημέρι ενδεχομένως να επιμηκυνθεί ο χρόνος της συνεδρίασης έως και τις 19.00 με 20.00 το βράδυ.
Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Χρ.Κατσιώτης δήλωσε ότι η  κινητοποίηση, που γίνεται εν όψει του γενικού μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη, θα διαρκέσει ολόκληρη την ημέρα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ... (ΧΑΜΕΝΟ) ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΓΩΝΑ!!!

Για να διαβάσετε τη διακήρυξη της Απεργίας πατήστε εδώ
Για να μεγενθύνετε την αφίσα πατήστε εδώ


/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ ΟΙ ... ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ AEGEAN ΛΟΓΩ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ)!!!!
ΤΟΤΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ "ΕΚΘΕΙΑΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ "ΠΩΛΗΣΗ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ" ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ) ΣΤΗΝ AEGEAN, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΔΙΝΟΝΤΑΣ "ΨΙΧΟΥΛΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ)!!!
ΧΘΕΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΚΘΕΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΛΑΚΙΕΣ, "ΒΓΑΖΕΙ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ "ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΓΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ, Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ"!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ...ΧΕΡΕΤΑΙ (ΓΕΙΑ ΣΑΣ)!!!
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ... "ΧΑΜΕΝΟΣ" Ο ΛΑΟΣ!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο Nάτσο Σκόκο αποχωρεί από ΑΕΚ και Σούπερ Λίγκα το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;;;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ OLE ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ:
«Προσπαθώ να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν και να εκπληρώσω τους στόχους μου. 
Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή και τώρα ο μοναδικός στόχος είναι να σκεφτεί η ομάδα τους τίτλους την επόμενη σεζόν.
Προσωπικά, τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο.
Θέλω να βελτιωθώ. 
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γερμανικό. 
Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή.
Γιατί δεν με άφησαν να φύγω τον Ιανουάριο; 
Η ομάδα διέρχεται μία δύσκολη περίοδο διοικητικά, έχει προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, κανείς δεν τολμούσε να πάρει την απόφαση της αποχώρησής μου, ο πρόεδρος ήθελε να κερδίσει χρόνο. 
Τον Δεκέμβριο μου είπαν πως δεν μπορώ να φύγω, αλλά μου υποσχέθηκαν πως τον Ιούνιο θα μου ανοίξουν την πόρτα, ότι δεν θα φράξουν το μέλλον μου. 
Από την ομάδα μού είπαν ότι δεν θα ανακόψουν την πρόοδό μου. 
Γι' αυτό είμαι ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. 
Αλλά στο μεταξύ θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης, δεν με άφησαν να φύγω, επειδή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Αθήνας είναι πολύ μεγάλη. 
Αυτός ήταν ο μεγάλος φόβος τους».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΒΙΑΣΕ 103 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!



Ο Ερλ Μπράντλεϊ αντιμετωπίζει κατηγορίες για 471 επιθέσεις εναντίον ανηλίκων ανάμεσά τους και οι περισότεροι από εκατό βιασμοί.
"Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων", τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιατρού στη διάρκεια της εξέτασης.
Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...