Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Σε ποινή κάθειρξης 22,5 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Μυτιλήνη, τον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, το 2008 στη Μύκονο.



Το δικαστήριο μετέτρεψε σε θανατηφόρο σωματική βλάβη την κατηγορία σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος αρχικά κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Επίσης, καταδίκασε τους άλλους δύο κατηγορουμένους σε ποινές φυλάκισης 8 ετών και τριών μηνών και επτάμισι χρόνων, αντίστοιχα.
Το δικαστήριο συνεχίζει τη συνεδρίασή του για το αν θα δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στις ποινές.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ 5 ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΑΝ 1 ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ. 
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 22,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΓΩ ... ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ.
Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ. 
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ "ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ.


ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ", ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ" ΣΤΗΝ ΑΕΚ: ΔΙΩΧΝΕΙ (ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ, ΑΡΤΣΕ, ΕΝΣΑΛΙΒΑ, ΙΟΡΝΤΑΚΕ.


ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΓΙΑΧΑΓΙΑ, ΠΑΥΛΗΣ, ΡΙΚΚΑ.
moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ENAS ANTRHOPOS.jpg
Την Τρίτη 26/1/2009, οργανώνονται αντιρατσιστικά συλλαλητήρια σε:
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα 
και Κρήτη 
από την «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», την «Ανταρσία», κοινότητες μεταναστών, σωματεία εκπαιδευτικών, φοιτητικούς συλλόγους και μαθητές.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
  - ο σύγχρονος Έλληνας πιστεύει ότι οι ξένοι ευθύνονται για την εγκληματικότητα, (7 στους 10).
 -  οι Έλληνες, συμπαθούν περισσότερο τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς κτλ.), του Λατινοαμερικανούς και τους Σέρβους, αντιπαθούν όμως τρομερά τους Αλβανούς, τους Ρουμάνους, τους Βούλγαρους και φυσικά τους Αμερικανούς (να και ο γνωστός μας αντιαμερικανισμός). 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "Η κρίση προέρχεται και οφείλεται από εγκληματικές πολιτικές που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, καθώς κάποιοι προέταξαν ιδιοτελή συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας," υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής.


"Η κατάσταση στην οποία έφερε τη χώρα, η προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ, γίνεται σήμερα αντικείμενο πολιτικής και κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης σε διεθνές επίπεδο", σημείωσε ο κύριος Παπανδρέου.
Πρόσθεσε ότι "είναι ιστορικό χρέος να βγει η χώρα από το τέλμα".
"Η πρόκληση είναι να κάνουμε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, τις μεγάλες τομές, που εδώ και πολλά χρόνια χρειάζεται η χώρα. Να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποφύγουμε τους κινδύνους, αλλά στη διαδρομή αυτή να είμαστε πάνω απ όλα δίκαιοι".
Στην πολιτική νοικοκυρέματος των ΔΕΚΟ επικεντρώθηκε η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων της κυβέρνησης, δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος και προήδρευσε. 
Ο κ. Πάγκαλος προανήγγειλε μειώσεις του αριθμού και των αποδοχών, τις οποίες χαρακτήρισε σκανδαλώδεις, των διευθυντικών στελεχών των ΔΕΚΟ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Από την 1η Φεβρουαρίου εώς την 22η Φεβρουαρίου, η προθεσμία για την κατάθεση της αίτησης – δήλωσης των υποψηφίων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2010.


Υπόχρεοι για την υποβολή της αίτησης- δήλωσης είναι: 
Α) Οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων, οι οποίοι υποβάλλουν την αίτηση- δήλωση στο λύκειο όπου φοιτούν.
Β) Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ υποβάλλουν την αίτηση- δήλωση στο λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους.
Γ) Οι απόφοιτοι- κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης των ετών 2008 ή 2009 ημερήσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄) που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων των ημερησίων ΓΕΛ.
Δ) Οι μαθητές της τελευταίας τάξης Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ)ομάδας Β΄ υποβάλλουν την αίτηση- δήλωση στο σχολείο τους.
Ε) Οι απόφοιτοι- κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄) υποβάλλουν την αίτηση- δήλωση στο ΕΠΑΛ αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους.
Η αίτηση- δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά. 
Τα πέντε κατά περίπτωση υποδείγματα, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου www. ypepth.gr.

ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ:
  1. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βλέπουν (και πάλι) τα γραπτά τους. Αυτό αποφασίστηκε διότι πολλές δικαστικές αποφάσεις δικαίωσαν τους μαθητές.
  2. Από 13 θα γίνουν 18 τα μέλη των βαθμολογικών κέντρων που συντονίζουν και εποπτεύουν την διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών.
  3. Απαγορεύετε να σημειώνει ο πρώτος βαθμολογητής τα λάθη και τις ελλείψεις που συνάντησε πάνω στο γραπτό (για να μην επηρεάζει τον δεύτερο).
  4. Δέκα μονάδες λιγότερες (στις 100) θα πιάνει η βαρύτητα της έκθεσης στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας (40 αντί για 50 μονάδες). Ταυτόχρονα, αυξάνεται η βαρύτητα των ασκήσεων από 25 σε 35 μονάδες.
  5. Τροποποιήθηκαν οι διατάξεις σχετικά με την προφορική εξέταση των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Πλέον, θα εξετάζονται σύμφωνα με τον νόμο 3699/2008.
  6. Θεσπίζεται ανώτατο όριο 80 υποψηφίων ανά βαθμολογικό κέντρο με στόχο την αποσυμφόρηση τους. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν νέα ειδικά εξεταστικά κέντρα.
  7. Η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνεται ηλεκτρονικά (1-20/02/2009).
  8. Τα μηχανογραφικά δελτία που θα κληθούν να υποβάλλουν οι υποψήφιοι θα κοινοποιηθούν μέσω διαδικτύου  εντός του Μαρτίου.
Τέλος, από το 2010 θα αναγράφεται πάνω στο γραπτό η αναλυτική βαθμολογία για κάθε ένα ερώτημα σύμφωνα με τις οδηγίες της Κ.Ε.Ε. (κεντρική επιτροπή εξετάσεων).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> To μοντέλo Carrie Prejean που έγινε γνωστή όταν βγήκε αναπληρωματική Μiss Ηνωμένες Πολιτείες το 2009, έβαλε ... ένα νούμερο μικρότερο μαγιό! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.


moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ξεχάστε τα μπαλόνια που είχε στο στήθος της η Βικτόρια Μπέκαμ.


Η Posh επιβεβαίωσε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση και αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης που έκαναν το στήθος της να μοιάζει έτοιμο να εκραγεί.
Η 35χρονη Βικτόρια Μπέκαμ δήλωσε: «Η σιλικόνες έφυγαν ήδη. Άλλωστε είναι μια μόδα που πλέον έχει περάσει».
moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ... FACEBOOK.


H Μητρόπολη Κορίνθου, δημιούργησε ύστερα από παραίνεση του Μητροπολίτη Κορίνθου, Διόνυσου, τον πρώτο χώρο κοινωνικής δικτύωσης πιστών της Ορθοδοξίας!
Τo churchbook (www. churchbook. gr), όπως ονομάζεται έχει ως στόχο την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των πιστών.
Ο Μητροπολίτης μάλιστα τονίζει ότι «Η διαφορά από το Facebook είναι ότι ο ιστότοπος αυτός θα είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενος, αφού ακαδημαϊκοί και εθελοντές θα έχουν την ευθύνη διαχείρισής του ώστε να διαφυλαχθεί η ηλεκτρονική ακεραιότητα των παιδιών μας αλλά και τα προσωπικά τους δεδομένα».


ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ... "ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


churchbook.gr
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΣΗΣ HACKERS. 
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ:

«Η διαφορά από το Facebook είναι ότι ο ιστότοπος αυτός θα είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενος, αφού ακαδημαϊκοί ....».
ΑΣΤΟ "ΠΑΠΟΥΛΗ", ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ... ΑΣΦΑΛΕΣ, ΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, "ΠΑΠΑ ΜΟΥ" ΔΕΝ "ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ".
moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΠΕΤΣΟΚOΨΕ" ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.



Από τον Οκτώβριο «κόπηκαν» 140 δωρεάν κινητά, από τα 202 που υπήρχαν συνολικά για να εξυπηρετούν τις ανάγκες ανώτερων αξιωματούχων καθώς και του επιτελείου του υπουργού. 
Λειτουργούν μόνο 62 συνδέσεις με μέσο μηνιαίο όρο περί τα 6.500 ευρώ όταν ο παλιός μέσος όρος του κόστους υπερέβαινε τα 10.000 ευρώ το μήνα!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ένας αστυνομικός στην Πάτρα έπαθε μόλυνση στο χέρι του στο σημέιο που τον δάγκωσε ένας αλλοδαπός Ιρανός και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίο.




Οι γιατροί προσπαθούν να βρουν την αιτία από την οποία προήλθε η μόλυνση και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.
moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Δύο μοντέλα, το ένα 20 χρονών από την Λιθουανία και το άλλο 21 χρονών από την Ουγγαρία έκαναν παγκόσμιες ερωτικές περιοδείες.


Τα ραντεβού τα έκλειναν μέσω ιστοσελίδων.
Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ηθών της Ελλάδας, κανόνισαν ραντεβού και τις έπιασαν στα πράσα.
Το κόστος του ραντεβού κυμαινόταν από 250 μέχρι 1.000 ευρώ ανάλογα τον χρόνο “εφαρμογής” των ερωτικών υπηρεσιών!
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 1.550 ευρώ αλλά και 9 προφυλακτικά! 
Ακόμη βρήκαν σημειώσεις με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών όπως και τηλέφωνα και διευθύνσεις ευρωπαϊκών ξενοδοχείων.
Έδρες του κυκλώματος οι πόλεις του Άμστερνταμ, της Πράγας, της Μόσχας και του Λονδίνου.
Οι γυναίκες δεν έχουν δει ποτέ τους «εγκεφάλους» παρά μόνο τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους καταθέτουν τα έσοδα της ερωτικής περιοδείας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2000 ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ


ΓΔ RT 12:43  1.968,87  -61,41  -3,02%  Τζίρος 111,73 εκ. €
moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...