Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Ιουνίου 29, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο "ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ", ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Η/Υ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ.


"...
μην αγοράζετε κομπιούτερ στα παιδιά πριν από την ηλικία των 14 ετών. Μεγάλη έρευνα σε παιδιά ηλικίας 10-14 ετών έδειξε ότι οι επιδόσεις τους στο σχολείο έπεσαν όταν απέκτησαν τον πρώτο υπολογιστή. Οι αμερικανοί ερευνητές συνέκριναν τους βαθμούς που έπαιρναν τα παιδιά στο σχολείο πριν και μετά την απόκτηση κομπιούτερ, και συμβουλεύουν τους γονείς να μην παίρνουν υπολογιστή σε παιδιά κάτω των 14 ετών.
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΛΕΣΒΙΑ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ... ΒΟΥΛΑ. ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΝΥΜΦΕΦΤΗΚΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.


Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε χθες τη σύντροφό της Γιονίνα Λεοσντότιρ, ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, στη χώρα.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ.
ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΠΕΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...