Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΟ!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!!!

[Untitled-1+copy.jpg]
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΞΙΑ"!!!
ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ - ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ) ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΚΞΟΥΝ ΤΑ BLOG!!!
ΗΔΗ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ GLOG!!!
ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ "ΕΠΙΑΣΕ" ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟ PRESS-GR (ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ), ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ BLOG ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ... ΒΛΑΧΟΙ!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ... ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Την προκλητική επίθεση από δύο αγνώστους, την δέχτηκε η νεαρή κοπέλα στη περιοχή Χαλεπά Χανίων, στις 24/02 και ώρα 20.15, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της. 

Οι δύο δράστες την ακινητοποίησαν και χάραξαν δύο αγκυλωτούς σταυρούς στο σώμα της και συγκεκριμένα στον αριστερό της βραχίονα. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η κοπέλα είναι φιλόλογος και προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ "ΑΥΓΟΥΛΑΣ", ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ "ΔΕΙΛΑ, ΓΕΛΟΙΑ, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ", ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!
ΡΕ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ" (ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ), ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ (ΟΠΩΣ Η ΗΡΩΪΔΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!!!
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ... ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ Η ΧΡΥΣΗ "ΑΥΓΟΥΛΑ"!!!
ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ "ΤΟΥΜΠΕΚΙ". ΛΟΓΙΚΟ!!!
Ο "ΛΟΚΑΤΖΗΣ" ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;;; ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ... ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΥΝΑΝΡΩΠΟΥΣ;;;
ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΠΟ PEUGEOT KAI CITROEN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Peugeot
 -- Ανάκληση 2345 οχημάτων, μοντέλα 307, 308, 807 και EXPERT, με αριθμούς πλαισίου που βρίσκονται εντός των παρακάτω διαστημάτων :
1) PEUGEOT 307: από VF33BNFUC84787374 έως και VF33BNFUC85150277
2) PEUGEOT 308: από VF34C5FXC55004122 έως και VF34C5FWF55178687
3) PEUGEOT 807: από VF3EBRFJF13353580 έως και VF3EBRHRH13375404
4) PEUGEOT EXPERT: από VF3XURHKH64011138 έως και VF3XTRFHC64158886
Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης λογισμικού διαχείρισης των φώτων του αυτοκινήτου.
 -- Ανάκληση 2329 οχημάτων, μοντέλο 107 με ημι-αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στα οποία ο μηχανισμός του πεντάλ γκαζιού μπορεί με το χρόνο και κάτω από ορισμένες συνθήκες να παρουσιάσει αυξημένη τριβή. 
Στην περίπτωση αυτή, το πεντάλ μπορεί να πατιέται δυσκολότερα ή μπορεί να επιστρέφει πιο αργά στην θέση ηρεμίας ενώ πολύ σπάνια μπορεί να παραμείνει πατημένο σε μια ενδιάμεση θέση της διαδρομής του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με οποιοδήποτε από τα ανωτέρω θέματα.Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως.
Οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, θα γίνουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Πληροφορίες! ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. τηλ.: 210 5761101.
Citroen
 -- Ανάκληση 4890 οχημάτων, μοντέλα C2 - C3 - C3 Pluriel - JUMPY III, με έτη κατασκευής 2006 έως 2009. Χρειάζεται να γίνει τηλεφόρτιση νέας έκδοσης λογισμικού διαχείρισης των φώτων του αυτοκινήτου.
 -- Ανάκληση 1515 οχημάτων, μοντέλο C1, στα οποία σε σπάνιες περιπτώσεις, υπό ειδικές συνθήκες, το πεντάλ γκαζιού υπάρχει πιθανότητα να μείνει σε θέση μερικώς βυθισμένη ή να επανέλθει πιο αργά στην πάνω θέση του.
 -- Ανάκληση 457 οχημάτων, μοντέλο C5 Berline (X7), με έτη κατασκευής 2007 έως 2009.
Στα οχήματα χρειάζεται να ελεγχθεί η τοποθέτηση των πλευρικών διακοσμητικών του παρ-μπριζ και αν χρειαστεί, να αντικατασταθούν οι στερεώσεις τους στο αμάξωμα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Commercial Value ανακοίνωσε η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ).


«Το Δ.Σ. αποφασίζει κατά πλειοψηφία (5 υπέρ – 2 κατά) να προχωρήσει στη λήψη απόφασης επί του θέματος της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας Commercial Value ΑΑΕ.

Η μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων από πλευράς της Εταιρείας κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 17γ παρ. 4 και 5 του ν.δ 400/1970 περί υποβολής και υλοποίησης από την εταιρεία επαρκούς προγράμματος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης και οικονομικής ανασυγκρότησης αποτελεί αυτοτελές έρεισμα για την επιβολή του προβλεπόμενου μέτρου της οριστικής ανάκλησης της άδειας λειτουργίας κατά τις ειδικές διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 17γ σε συνδυασμό με το άρθρο 9 παράγραφος 1 του ιδίου νομοθετικού διατάγματος».
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΚΟΒΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!


Μετά από αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, οι στρατευμένοι (έφεδροι), θα συνεχίσουν να έχουν δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ!!!


"ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MARC, ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ!!! "ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ", ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!


Η έρευνα της Marc έγινε για λογαριασμό της EΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).

Μη αναπτυξιακά θεωρούν 9 στις 10 επιχειρήσεις τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.
Επηρεάζουν αρνητικά τιμές και απασχόληση.
Πως κρίνεται τον διάλογο για την φορολογική μεταρρύθμιση;
34,1% ειλικρινής
46,8% προσχηματικό.
2 στις 3 επιχειρήσεις θεωρούν πως υπάρχει κρυφή ατζέντα.
8 στις 10 επιχειρήσεις θεωρούν ότι το φορολογικό κόστος που θα προκύψει από τα νέα μέτρα θα επιβαρύνει περισσότερο τις μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις.ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΞΥΠΝΑΝΕ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΠΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Χιλή!!!


Έγινε αισθητός σε όλη την Λατινική Αμερική.
Έχει δημιουργηθεί τσουνάμι, ανάλογο του 2004 που σκοτώθηκαν 240.000 ανθρωποι!!! Ήδη υπάρχουν 3 νεκροί και 10 αγνοούμενοι από το τσουνάμι, στο νησί Juan Fernandez!!!
80 περίπου οι νεκροί μέχρι τώρα !!!
Χαοτική η κατάσταση στη Χιλή!!!
Δεκάδες μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ.
ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> «Και θα αποκαλέσω ηθικό δολοφόνο του παιδιού μου τον κ. Κούγια».

...Η κ. Τσαλικιάν γυρίζοντας προς τους δύο κατηγορούμενους, είπε ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του γιου της. «Ποτέ δεν συκοφαντήθηκε κάποιος τόσο πολύ, όσο το παιδί μου, μετά τη δολοφονία του από αυτούς τους δολοφόνους», τόνισε και πρόσθεσε: «Και θα αποκαλέσω ηθικό δολοφόνο του παιδιού μου τον κ. Κούγια».Μετά την αποχώρηση του Α. Κούγια, η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από την κ. Τσαλικιάν να ανακαλέσει. «Έχει επιδοθεί (σσ. Κούγιας) σε σωρεία συκοφαντιών σε βάρος του παιδιού μου» είπε η μητέρα του Αλέξανδρου.
...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟ ΚΑΤΣΙΛΑΜΠΡΟ!!!


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 30χρονος καθηγητής μουσικής Γιάννης Κατσιλάμπρος.

Είχε σκοτώσει τον Σεπτέμβριο του 2008 την 36χρονη σύζυγό του Παναγιώτα και την έθαψε σε παρκάκι, απέναντι στο σπίτι τους στη Φιλοθέη.
Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου για τέλεση της πράξης του εν βρασμώ, εξαιτίας προηγούμενης επίθεσης του θύματος με μαχαίρι, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!!!


Αθώος ο Μαντούβαλος και άλλοι 2 δικηγόροι (Σωτήρης Ντινόπουλος και Χρήστος Χατζηπαναγιώτου).που ήταν κατηγορούμενοι για το παραδικαστικό!!!
Δικάστηκε ο Δικαστής(Ευάγγελος Καλούσης) και ο Επιχειρηματίας(Ιωάννη Μπολέτση)!!!
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΝ "ΓΛΙΤΩΣΑΝ"!!!
Ο επιχειρηματίας μετά την απόφαση και πριν επιβληθούν ποινές στους καταδικασθέντες ζήτησε την εξαίρεση του πρόεδρου του δικαστηρίου, μέσα σε κλίμα έντασης και ύβρεων του επιχειρηματία εναντίον των δικαστή της έδρας του εφετείου Αθηνών. 
Τον κατηγόρησε για "στημένη" δίκη!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...