Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ... ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;;;


Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ιωλκό Μαγνησίας.
Τρεις άντρες ντυμένοι αστυνομικοί και με το πρόσχημα τροχονομικού ελέγχου σταμάτησαν στον κόμβο του Βελεστίνου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο διευθυντής της τράπεζας. 

Στη συνέχεια του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο, τον κατέβασαν από το όχημά του και τον επιβίβασαν στην καρότσα κλειστού φορτηγού. 
Στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής τον οδήγησαν στο υποκατάστημα που διευθύνει στον Βόλο. 
Με την απειλή όπλου και αφού του είχαν περάσει χειροπέδες, μπήκαν στο υποκατάστημα και τον ανάγκασαν να απασφαλίσει τα χρηματοκιβώτια των δύο ATM, από τα οποία και αφαίρεσαν το ποσό των 400.000 ευρώ.
Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ ο διευθυντής του υποκαταστήματος κατάφερε να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΩΣ ΠΡΩΗΝ "ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


Την ώρα που όλοι έχουν απώλεια εισοδήματος και θέλουν απαντήσεις για το "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;" ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ότι διαφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ... ΛΑΟΣ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ). ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΘΙΚΗ) ΑΣΥΛΙΑ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η αιτία του θανάτου του θρυλικού Φαραώ Τουταγχαμών, είναι ο συνδυασμός ελονοσίας και μιας ασθένειας των οστών.

Ο Τουταγχαμών πέθανε το 1324 π.Χ. σε ηλικία 19 ετών.
Ήταν ήδη εννιά έτη στο θρόνο.
Προκειμένου να ανακαλύψουν τα αίτια του θανάτου του, οι ερευνητές ανέλυσαν ανέλυσαν μαζί με την μούμια του Τουταγχαμών, συνολικά 16 μούμιες, οι 11 από τις οποίες ανήκαν σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αιγύπτου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Κουκουλοφόροι αφόπλισαν αστυνομικούς στη Λ. Κηφισίας χθες βράδυ!!!


/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> «Τα κολλητήρια ψάχνουν για σχολείο»: Προκειμένου να κάνουν γνωστό το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου προγραμμάτισαν μια θεατρική παράσταση-έκπληξη στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου.


Το σκετς, «Τα κολλητήρια ψάχνουν για σχολείο», είχε ως θέμα το πρόβλημα του σχολείου τους.
Την Κυριακή το πρωί οι μαθητές εμφανίστηκαν στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου, όπου είχαν προγραμματιστεί όλες οι εκδηλώσεις, ντυμένοι σαν τα κολλητήρια του Καραγκιόζη, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα και ζητώντας λύση στο πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι το 2ο Δημοτικό του Ναυπλίου συστεγάζεται με ένα ακόμα σχολείο με αποτέλεσμα οι μαθητές να στοιβάζονται στις αίθουσες και στο προαύλιο.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν τις πιο «καυτές» θερμοκρασίες που έχουν ποτέ μετρηθεί στο σύμπαν (4 τρισεκατομμύρια βαθμούς Κελσίου) μετά το «Μπινγκ Μπανγκ».

Η θερμοκρασία ήταν τόσο υψηλή που κατέστη εφικτό να διασπάσουν την ύλη στο είδος εκείνο της αρχέγονης «σούπας», η οποία υπήρχε λίγα απειροελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά τη γέννηση του σύμπαντος. 
Η θερμοκρασία που επιτεύχθηκε, είναι περίπου 250.000 χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτήν που επικρατεί στην «καρδιά» του ήλιου μας.
Το επίτευγμα πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Εργαστήριο Μπρουκχέιβεν του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, στη Ν.Υόρκη, με επικεφαλής τον πυρηνικό φυσικό Στίβεν Βίγκντορ, και το αποτέλεσμά του παρουσιάστηκε σε συνέντευξη στην αμερικανική Φυσική Εταιρία.
Το πείραμα κράτησε πολύ λίγο (λιγότερο από ένα δισεκατομμυριοστό ενός τρισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου).
Η θερμοκρασία ήταν τόσο μεγάλη που έλιωσαν τα πρωτόνια και τα νετρόνια, δημιουργώντας μια «σούπα» από υποατομικά σωματίδια (πλάσμα κουάρκ και γλουονίων). 
Μέσα στο 2010, οι φυσικοί του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του CERN στα γαλλο-ελβετικά σύνορα πρόκειται να φέρουν σε σύγκρουση μεταξύ τους ακόμα βαρύτερα ιόντα σε ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες και έτσι να αναπαράγουν ακόμα πιο αρχέγονες στιγμές μετά το πρωταρχικό «Μπινγκ Μπανγκ».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ... ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ, ΤΗΝ ... "ΓΛΙΤΩΝΕΙ"!!! (ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Αθώος είναι τελικά ένας 29χρονος άνδρας που έκανε έρωτα με μία γυναίκα, ενώ αυτή κοιμόταν (ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ).
Αθωώθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου όταν ομολόγησε ότι ήταν υπνοβάτης και δεν είχε συναίσθηση του τι ακριβώς έκανε.
Πρόκειται για τον Τρεντ Πόμπαρ, από το Katherine Northern του της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2009, όταν, σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, ο κατηγορούμενος μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει δύο ντουζίνες κουτάκια μπύρα, ρούμι, και αρκετά ποτήρια με κόκκινο κρασί!
Συνολικά, όπως παραδέχθηκε και ίδιος, είχε πιει πάνω από 55 ποτά και στη συνέχεια μαζί με τρεις άλλους φίλους του πέρασε έξω από το σπίτι της γυναίκας που κατηγορούνταν ότι βίασε.
Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να κάνει έρωτα μαζί της.Καθοριστική ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας του 29χρονου, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα. (ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ... ΣΥΖΥΓΟΣ!!!)
Σε μια περίπτωση μάλιστα, ενώ κοιμόταν και ροχάλιζε έκανε ταυτόχρονα και έρωτα μαζί της, χωρίς την επόμενη μέρα να μπορεί να ανακαλέσει το περιστατικό.
Η ίδια πρόσθεσε ότι όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο άνδρας της, οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Γερμανοί επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι ένας διαστημικός βράχος, ο οποίος έπεσε στον πλανήτη μας πριν περίπου 40 χρόνια και ο οποίος είναι πιθανότατα παλαιότερος ακόμα και από τον ήλιο μας, περιέχει εκατομμύρια οργανικές ουσίες.


Ο λεγόμενος μετεωρίτης του «Μέρτσισον», που βρέθηκε το 1969 σε μια πόλη της Αυστραλίας με αυτό το όνομα, θα επιτρέψει στους επιστήμονες να ρίξουν φως στις συνθήκες που επικρατούσαν κατά την εποχή που γεννήθηκε το ηλιακό μας σύστημα. Οι μετεωρίτες μοιάζουν με τα γήινα απολιθώματα, επειδή επιτρέπουν στους επιστήμονες να «ταξιδέψουν» πίσω στο χρόνο. 

Η νέα ανακάλυψη, που φανέρωσε μια αφθονία ουσιών στον αρχαίο μετεωρίτη, δείχνει ότι πιθανότατα το αρχέγονο ηλιακό μας σύστημα είχε μεγαλύτερη μοριακή ποικιλία από τη σημερινή Γη.Ο συγκεκριμένος μετεωρίτης έχει εξεταστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά για την εύρεση συγκεκριμένων ουσιών. 
Είναι η πρώτη μελέτη που ανέλυσε το σύνολο των ουσιών του βράχου και επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας τεράστιας ποικιλίας χημικών ουσιών που βασίζονται στον άνθρακα, δηλαδή οργανικών. 
Μεταξύ άλλων, με τη βοήθεια νέων εργαλείων υψηλής ανάλυσης και φασματοσκοπίων, εντοπίστηκαν 70 αμινοξέα, τα οποία θεωρούνται ο θεμέλιος λίθος της ζωής, καθώς από αυτά δημιουργήθηκε το DNA.
Οι επιστήμονες δεν αποκλείουν καθόλου ότι, με ακόμα πιο βελτιωμένες τεχνικές ανάλυσης, θα μπορέσουν να ανιχνεύσουν ακόμα περισσότερες ουσίες στο βράχο, ο οποίος πιθανότατα έχει ηλικία μεγαλύτερη των 4,65 δισ. ετών του ήλιου μας.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο μετεωρίτης διέσχισε τα αρχέγονα νέφη του πρώιμου ηλιακού μας συστήματος, απορροφώντας με τον τρόπο αυτό διάφορες οργανικές ουσίες. 
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ "ΞΕΝΟ-ALIEN", ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...