Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Απριλίου 10, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!


"...
η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας σχετικα με την τρομοκρατία. ..."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΑΣ:
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> EL CLASSICO: Η ... ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΝΟΥΝ ... ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!! ΣΤΙΣ 23:00 ΣΤΟΝ SKAI.

Το βράδυ έχει EL CLASSICO Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΠΙΔ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ!!! ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;;;

"...
με την τροπολογία ορίζεται πως οι διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου για την μείωση των τακτικών αποδοχών, των επιδομάτων και των αποζημιώσεων, ισχύουν και για τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο ευρύτερο Δημόσιο, ή επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό κατά τουλάχιστον 50% του προϋπολογισμού τους...." Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!


"...
Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία με θύμα τον πρόεδρο της Πολωνίας Λεχ Καζίνσκι και Πολωνούς αξιωματούχους. Στο αεροσκάφος τύπου Τουπόλεφ 154, που εκτελούσε την πτήση από τη Βαρσοβία, συνετρίβη λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σμόλενσκ, στη δυτική Ρωσία, με επιβάτες τον Πολωνό πρόεδρο και τη σύζυγό του, καθώς και πολυμελή αντιπροσωπεία, η οποία τον συνόδευε στο μοιραίο ταξίδι του. Στη Βαρσοβία συνεδριάζει εκτάκτως το κυβερνητικό συμβούλιο. Για αφάνταστη τραγωδία έκανε λόγο ο Λεχ Βαλέσα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, επικαλούμενος το Σύνταγμα, ενώ καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι. ..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΤΑ ... ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ!!!


"...
Στη διακριτική ευχέρεια των εκπροσώπων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αν θα κατεδαφίζουν ή όχι τα αυθαίρετα κτίσματα που υπάρχουν στις περιοχές της αρμοδιότητάς τους, σύμφωνα με γνωμοδότησή του αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή. Επίσης, οι εκπρόσωποι των ΟΤΑ μπορούν να επιβάλλουν και πρόστιμα διατήρησής αυθαιρέτων κατασκευών μέχρι την κατεδάφισή τους είτε από συνεργεία των ΟΤΑ είτε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ) ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΑΛΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ!!!


"...
Η υπουργός περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, επιμένει στη θέση της για το γκρέμισμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν την ολοκλήρωση των εργασιών στον Βοτανικό. Επιμένει και ο Παναθηναϊκός...."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...