Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Απριλίου 16, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΜΑ ΚΑΛΑ Η "ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ", ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ". ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο γιωργακης ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

"...
Ξεχασμένος στα συρτάρια του κράτους ήταν ένας μικρός θησαυρός ύψους 52 εκατομμυρίων ευρώ.
...
Μερίδιο των χρημάτων, (6,2 εκατ. ευρώ), μεταφέρθηκε στον ειδικό λογαριασμό «για τον Εφοδιασμό με καύσιμα προβληματικών περιοχών της χώρας», ενώ 1,4 εκατ. εισήλθε στον «ειδικό λογαριασμό ειδικού τέλους ασφαλιστικών κινδύνων αερομεταφορών».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ "ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ... ΟΧΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ"!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΟΙ "ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ"!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

click to zoom
"...
Διαζευγμένοι άντρες στην Αυστραλία εκμεταλλεύονται έναν καινούριο νόμο, για να πάρουν πίσω τα χρήματα που πλήρωναν επί χρόνια για τη διατροφή των παιδιών τους και τα οποία, έπειτα από εξετάσεις ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA) που έκαναν, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν δικά τους. Άλλος ήταν ο βιολογικός τους πατέρας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!



"...
«Να δείξουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Ελληνικού λαού και να προχωρήσουμε με νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής, προκειμένου να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας», επιμένει η Νέα Δημοκρατία διά στόματος του εκπροσώπου της Πάνου Παναγιωτόπουλου.
..."

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ".
ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ": ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ "ΦΑΓΑΜΕ" ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΜΕ.
ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΓΑΜ....ΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΚ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΦΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΩΣΑΝΕ(ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΣΑΜΕ) ΠΑΚΤΩΛΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ... ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΟΙ "ΣΟΦΟΙ"(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!


"...
"Πρέπει να είναι καθαρό πως δεν υπάρχει κάποια αυτονόητη ασφάλιση των τραπεζών" δήλωσε ο Noyer στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. "Οποιαδήποτε ασφάλιση των τραπεζών από τις κυβερνήσεις, άμεση ή έμμεση, πρέπει να αποφεύγεται".
..."

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.


"...
Τους 791 έφτασαν οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό της Τετάρτης στην επαρχία Τσινγκάι της βορειοδυτικής Κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.
Το πρακτορείο ανέφερε πως στη διάρκεια της νύχτας ανασύρθηκαν άλλα 31 πτώματα.
Τουλάχιστον 11.477 είναι οι τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας και τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε βασικές προμήθειες.
Άλλοι 243 άνθρωποι αγνοούνται.
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!!!


" ... αγαπητέ Θέμο λοιπόν, αν θέλεις να δημοσιεύσεις αυτό το κείμενο στην εφημερίδα σου κάντο, αλλιώς δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι μαζί μου, ούτε με καλό, ούτε με κακό τρόπο. Έχεις ήδη πολλούς εχθρούς, χωρίς λόγο, πράγμα που το διάλεξες- και όχι και τόσο έξυπνο- και το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να σε στείλουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Δεν χρειάζεσαι άλλον έναν. Εξ άλλου δεν θα έχει και θέμα να ασχοληθεί ... ".
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ... ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ "ΤΣΑΛΙΜΙΑ" ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ... ΑΠΕΙΛΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΚΑΙ "ΦΕΡΕΦΩΝΑ".
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΛΟ "ΚΟΥΜΑΣΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
ΟΠΟΥ "ΦΥΣΑΕΙ" Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ "ΦΥΣΑΕΙ" ... ΧΡΗΜΑ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ... "ΦΥΣΑΕΙ" ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΣΚΟΝΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ) ... ΣΙΩΠΑ!!!

Ηφαιστειακή σκόνη «νεκρώνει» τις αεροπορικές μεταφορές στην Ευρώπη
"...
Συγκοινωνιακό χάος έχει προκαλέσει το νέφος της ηφαιστειακής σκόνης από την έκρηξη του ισλανδικού ηφαιστείου, η οποία έχει απλωθεί πάνω από την Ευρώπη, ακινητοποιώντας χιλάδες αεροσκάφη.
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...