Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΒΑΛΕ ΣΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΧΟΝΙΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ.



Τον δρόμο της προσωπικής επίθεσης κατά του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου επέλεξε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ε. Βενιζέλος, για να αποκλιμακώσει την ένταση που επικρατεί από προχθές το πρωί στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Αιτία ήταν οι δηλώσεις Λοβέρδου, που έβαζε τέλος στις συνταξιοδοτήσεις των στρατιωτικών όταν συμπληρώνουν τα προβλεπόμενα από τον νόμο χρόνια.
ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!


Την απόφαση να κλείσουν ξανά το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα πήραν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα οι αγρότες των Αδέσμευτων αγροτικών Συλλόγων του νομού. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Νιγρίτας, Στέργιο Λίτο, οι αγρότες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις νέες δηλώσεις της υπουργού Αικατερίνης Μπατζελή που έγιναν μετά την πολύωρη συνάντηση της με τους αγρότες του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου, από δεκατέσσερα μπλόκα αγροτών της χώρας. 
Οι αγρότες στον Προμαχώνα, όπως ανέφεραν, θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και δεν θα επιτρέπουν πλέον τη διέλευση ούτε των ΙΧ αυτοκινήτων, ούτε των φορτηγών με ευπαθή προϊόντα, από και προς των Προμαχώνα.
Εξάλλου σύμφωνα με τον κ. Λίτο αύριο στις 8.00 το πρωί οι αγρότες πρόκειται να κλείσουν και την σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με τη Βουλγαρία.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ "ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ";;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Αύριο Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο μαραθώνιος του ΣΚΑΪ και της Unicef με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σεισμόπληκτη Αϊτή.


Από τις έξι το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ περνούν σε συνεχή ροή με την στήριξη ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα και περιφέρεια και την παρουσία τραγουδιστών, ηθοποιών, ανθρώπων των γραμμάτων, πολιτικών, μαθητών σχολείων και φοιτητών, στο Ζάππειο, απ' όπου θα μεταδίδεται ο μαραθώνιος.
Στο μαραθώνιο θα δημοπρατηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων, όπως του Παναγιώτη Τέτση, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Μανώλη Χάρου, του Παύλου Σάμιου, του Φαίδωνα Πατρικαλάκη, του Σωτήρη Σόρογκα και του Γιάννη Λασηθιωτάκη.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προσφέρει τη φλογέρα του και ο Γιώργος Νταλάρας το πρώτο του μπουζούκι.
Για την Αϊτή θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής: οι Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Ανδρέου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπάμπης Στόκας, Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Το παρόν θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Φερεντίνος, η 'Eλλη Στάη, η Μαρία Χούκλη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Μάγια Τσόκλη, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και πολλοί άλλοι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SUPER LEAGUE. ΣΤΟ +8 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ Ο ΠΑΟ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0 1.155 εισιτήρια
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-0 1.211 εισιτήρια
Λάρισα-Ηρακλής 2-1 2.461 εισιτήρια
Ατρόμητος Αθηνών-Καβάλα 2-0 1.576 εισιτήρια
Πανθρακικός-Σκόντα Ξάνθη 1-1 2.655 εισιτήρια
Αρης-Παναθηναϊκός 0-0 17.802 εισιτήρια
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 26.139 εισιτήρια
ΑΕΚ-Γιάννινα 3-1 5.086 εισιτήρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 19 48
2. Ολυμπιακός 19 40
3. ΠΑΟΚ 19 40
4. Αρης 19 32
5. Αστέρας Τρίπολης 19 29
6. ΑΕΚ 19 29
7. Ατρόμητος Αθηνών 19 26
8. Εργοτέλης 19 25
9. Καβάλα 19 24
10. Πανιώνιος 19 24
11. Σκόντα Ξάνθη 19 22
12. Λάρισα 19 21
13.Ηρακλής 19 19
14. Γιάννινα 19 18
15. Λεβαδειακός 19 16
16 Πανθρακικός 19 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1/2010
16:45 Γιάννινα-Λάρισα
16:45 Ηρακλής-Καβάλα
19:00 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Ιανουαρίου 2010
14:30 Πανθρακικός-Εργοτέλης
14:30 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης
14:30 Σκόντα Ξάνθη-Αρης
16:45 Πανιώνιος-Ολυμπιακός
19:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

moutsatsos.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Οι πάγοι των Ιμαλαίων θα λιώσουν μέχρι το έτος 2035.

Τα στοιχεία όμως που οδήγησαν τους μελετητές σ' αυτό το νούμερο, δεν είναι και εντελώς σίγουρα και δεκτά. 
Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι μελετητές, η μόνο έκθεση με αδιάψευστα στοιχεία ανήκει σε Ρώσους επιστήμονες που τοποθετούν το λιώσιμο των παγετώνων των Ιμαλαΐων στο 2350 μ.Χ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ.

Δημοσιεύματα σε Ιταλικό περιοδικά επιρρίπτουν ευθείς κατηγορίες προς την τραπεζα του Βατικανού για ξέπλυμα χρήματος.
Μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που δούλεψαν εκεί αλλά και από άλλους που γνωρίζουν αμφισβητείται ο ρόλος της τράπεζας.
Λέγεται, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια θρησκεία να έχει τράπεζα που έχει συναλλαγές σε παγκόσιο επίπεδο. ΛΕΓΕΤΑΙ...
Λέγεται επίσης οτι 200 εκατομμύρια χρήματος "ξεπλύθηκαν" με Ιταλούς ενδιάμεσους. ΞΑΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...
Έχει δημιουργηθεί αρκετά μεγάλο θέμα αλλά το Βατικανό αρνείται τα πάντα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Τίτλους τέλους στην καριέρα τους αποφάσισαν να ρίξουν τα μέλη του Γερμανικού συγκροτήματος, SCORPIONS.


Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο Wepsite των scorpions:
Ήταν πάντα χαρά μας, σκοπός μας στη ζωή, το πάθος μας και είχαν την τύχη να κάνει μουσική για σας - αν ήταν ζωντανά στη σκηνή ή στο στούντιο, τη δημιουργία νέων τραγουδιών.
Παρόλο που εργάζονταν για το άλμπουμ μας τους τελευταίους μήνες, θα μπορούσαμε να κυριολεκτικά αισθάνομαι πόσο ισχυρό και δημιουργικό έργο μας ήταν - και πόσο διασκεδαστικό θα ήταν ακόμα έχοντας, κατά τη διαδικασία.
Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το γεγονός ότι εξακολουθούμε να έχουμε το ίδιο πάθος για τη μουσική που έχουμε πάντα από την αρχή.
Για το λόγο αυτό, ειδικά τώρα, συμφωνούμε έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου.
Έχουμε ολοκληρώσει την καριέρα μας με ένα album που θεωρούμε ότι είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε που έχει καταγραφεί ποτέ και με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει στη χώρα μας, τη Γερμανία και να μας σε πέντε διαφορετικές ηπείρους κατά τα προσεχή έτη.

Εμείς θέλετε, τους οπαδούς μας, να είναι η πρώτη που γνωρίζεις γι αυτό.
Σας ευχαριστώ για σας ποτέ δεν τελειώνει στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Έχουμε ανεβάσει την πρώτη κιόλας αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ μας για εσάς.

Και τώρα ... ας ξεκινήσετε το πάρτι και ετοιμαστείτε για ένα "τσίμπημα στην ουρά"!

Τα λέμε για την παγκόσμια περιοδεία,

Yours
Scorpions

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟΝ ...ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ.


ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΘΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ (ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ), ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ(ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ).
ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. 
moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΤΟ ... ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ).


Με τίτλο «δεύτερη κρίση Ιμίων» η εφημερίδα Ταράφ δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με συγκλονιστικά στοιχεία για το τουρκικό στρατιωτικό «Σχέδιο Βαριά» που αποσκοπούσε στην πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, μέσω της πρόκλησης έντασης με την Ελλάδα. 
Σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού, παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων του Πρώτου Σώματος Στρατού, οι οποίοι φέρονται να προτείνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και την κατάληψη τμήματος του ελληνικού Έβρου. 
Στις συζητήσεις που κράτησαν δύο μέρες, συγκεκριμένα ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού Τσετίν Ντογάν προτείνει την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου. 
Παράλληλα λέει να ενισχυθεί η παρουσία της τουρκικής αεροπορικής δύναμης στην περιοχή. 
Την ίδια ώρα ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός, ονόματι Τουντζάι, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους, θέλοντας έτσι να παραλληλίσει τις δύο ιστορίες. 
«Κάναμε το νησί ανοιχτές φυλακές, δημιουργήσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965», ακούγεται να λέει. 
Πάντως η απάντηση του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στα δημοσιεύματα της Ταράφ είναι πώς πρόκειται απλά για στρατιωτικά σενάρια και όχι για προσπάθεια κατάρριψης της κυβέρνησης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Γύρω στα 90 εκ. δολ. (57 εκ ευρώ) υπολογίζεται ότι θα ξοδέψουν φέτος οι Αυστραλοί για να βρουν το ταίρι τους.



Περίπου 1,5 εκατ. Αυστραλοί ψάχνουν να βρουν σύντροφο μέσω του διαδικτύου όπου πληρώνουν για να εγγραφούν σε ιστοσελίδες που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες.
moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "από τον Οσάμα στον Ομπάμα": O αρχηγός της αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν δήλωσε ότι οι επιθέσεις εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεχιστούν όσο η χώρα αυτή υποστηρίζει τους Ισραηλινούς και η Παλαιστίνη δεν έχει ασφάλεια. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;

"Το μήνυμα που λάβατε με την απόπειρα του ήρωα, νιγηριανού Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ είναι μία επιβεβαίωση προηγούμενου μηνύματός μας που μετέφεραν οι ήρωες της 11ης Σεπτεμβρίου", λέει ο μπιν Λάντεν στο ηχογραφημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε τη Κυριακή.
"Αν ήταν δυνατό να να σας μεταφέρουμε τα μηνύματά μας με λέξεις δεν θα σας τα είχαμε μεταφέρει με αεροπλάνα", αναφέρει ο αρχηγός της αλ Κάιντα στο μήνυμά του, που όπως λέει ο ίδιος, απευθύνεται 
"από τον Οσάμα στον Ομπάμα".
"Οι επιθέσεις μας εναντίον σας θα συνεχιστούν όσο συνεχίζεται και η αμερικανική στήριξη προς το Ισραήλ. Δεν είναι δίκαιο οι αμερικανοί να ζουν ειρηνικά όσο τα αδέλφια μας στη Γάζα ζουν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες".
Ο νιγηριανός Ουμάρ Φαρούκ Αμντουλμουταλάμπ έχει παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να ανατινάξει το αεροπλάνο με 300 επιβάτες, ενώ πλησίαζε στο Ντιτρόιτ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ... ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ: έναρξη των εργασιών των εξεταστικών επιτροπών για τις υποθέσεις του Βατοπεδίου και της SIEMENS


Την επιστολή του Κώστα Καραμανλή, που εστάλη μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2004 και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου, με την οποία ευχαριστεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για την υποστήριξή του, δημοσιεύει η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”. 
Για ομαδική τυπική επιστολή κάνουν λόγο συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. 
Χαρακτηρίζουν ύποπτο το χρόνο που επελέγη για τη δημοσιοποίησή της, - τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της Εξεταστικής Επιτροπής - και επαναλαμβάνουν ότι - σε κάθε περίπτωση - ισχύει αυτό που είχε πει ο κύριος Καραμανλής, ότι δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της ΝΔ από τη SIEMENS.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ € ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ... ΣΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ € ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ποινική δίωξη με τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπει ο νόμος για την διάπραξη αδικημάτων από δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος 44 ακροδεξιών που συνελήφθησαν το Σαββάτο, σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής εκδήλωσης στους Αμπελόκηπους.

Σε βάρος των συλληφθέντων ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Οι 44 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή και ως τότε παραμένουν κρατούμενοι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια κατά αστυνομικών.


Αργά το βράδυ του Σαββάτου περίπου 15 άτομα πέταξαν 4 μολότοφ σε διμοιρία της ΕΛ.ΑΣ 0/01.55 στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, χωρίς να προκληθούν φθορές ή τραυματισμοί.
Λίγα λεπτά μετά, στις 02.00 το βράδυ στη συμβολή οδών Μεσολογγίου και Μεταξά, περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία Υ.Α.Τ., που τους απώθησε και τράπηκαν σε φυγή. 
Η ομάδα έβαλε φωτιά σε δύο κάδους απορριμμάτων που σβήστηκαν από κατοίκους της περιοχής.
Στη συνέχεια 5 άτομα προσπάθησαν να επιτεθούν με πέτρες κατά της διμοιρίας, που τους απώθησε, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα 21 και 33 ετών στην οδό Μπενάκη και Μεταξά.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ 1 ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 1217 ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!!!


"...O πραγματικός λόγος είναι ότι ο ελληνικός Στρατός σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμαχικούς Στρατούς είναι υδροκέφαλος, πολυέξοδος και συνάμα αναχρονιστικός. Όταν κατά μέσον όρο σε όλους τους Στρατούς της Δύσης οι λειτουργικές δαπάνες αναλογούν στο 50% με 55% του συνόλου των αμυντικών δαπανών, μόνο στην Eλλάδα οι λειτουργικές δαπάνες αγγίζουν το 75% του συνόλου των αμυντικών δαπανών..."
ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ... ΦΥΛΑΚΗ.


Ιταλικό εφετείο καταδίκασε τον πρώην κυβερνήτη της Σικελίας Σαλβατόρε Κουφάρο, γερουσιαστή σήμερα, για βοήθεια προς τη Μαφία και συνέργεια, επιβάλλοντας ποινή επτά ετών κάθειρξης.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο Καραμανλής ευχαριστεί τον Μ. Χριστοφοράκο. "ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;;;"


moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...