Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Μαρτίου 23, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΑΔΕΣ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ!!!

[el220310p057-thumb-medium.jpg]

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: -- ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 20000€ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! -- ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 120 τ.μ = ΤΕΚΜΗΡΙΟ 120τ.μ. Χ 80€ Χ 20% ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ = 11520 €
 -- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 1200cc = ΤΕΚΜΗΡΙΟ 3000€ = 3000€
 -- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5ΕΤΙΑΣ 1600cc = ΤΕΚΜΗΡΙΟ 3000€ + 300€ Χ 4 ΓΙΑ 400cc X -20% ΜΕΙΩΣΗ = 3360 €
 -- ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ... ΧΩΡΙΟ-ΝΗΣΙ-ΕΞΟΧΙΚΟ 70 τ.μ. (1 ΜΗΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) = ΤΕΚΜΗΡΙΟ 70τ.μ Χ 60€ Χ 1/12 = 350€
 -- ΔΑΠΑΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ = ΤΕΚΜΗΡΙΟ = 5000€
ΣΥΝΟΛΟ: 23230€ΕΙΣΟΔΗΜΑ 20000€
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ 3230€ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ!!!ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟΥ ... ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ... ΚΩΣΤΑΚΗ!!!


"...
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, συνελήφθη υπάλληλος συντήρησης των εθνικών οδών ονόματι... «Μπάμπης», ο οποίος συγκέντρωνε τις σκόρπιες αποδείξεις πληρωμής από τη διέλευση οχημάτων στους σταθμούς διοδίων της Πελοποννήσου, για λογαριασμό δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι στη συνέχεια εμφάνιζαν τις αποδείξεις και εισέπρατταν έξοδα μετακίνησης αλλά και αποδοχές για εκτός έδρας εργασία. Στο κόλπο συμμετείχαν και ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία, τα οποία εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια για ταξίδια και διαμονές τα οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν.
Σύμφωνα με το πόρισμα του υπουργείου Εσωτερικών, υπήρχαν και άλλοι... Μπάμπηδες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας κι έτσι συνεισέφεραν στην αύξηση του συνολικού ετήσιου ποσού που αφορούσε στην κάλυψη επιδομάτων για εκτός έδρας μετακινήσεις από 8 εκατ. ευρώ το 2003 σε 22 εκατ. το 2008.
..."

ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΛΕΟΝΕΛ ΜΕΣΙ, ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Χατ τρικ με τη Σαραγόσα, δύο γκολ μάσα στην εβδόμαδα κόντρα στην Στουτγκάρδη για το Τσάμπιονς ΛΙγκ, χατ τρικ ξανά την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τη Βαλένθια... ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ... ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: «Εάν η ΕΕ δεν είναι έτοιμη να βοηθήσει μια χώρα της Ευρωζώνης που βρίσκεται σε κρίση, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής της Ένωσης».
Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ!!!
ΜΕΡΚΕΛ: 
«Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από χρήματα, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η ελληνική κυβέρνηση. Γι' αυτό το λόγο θα συμβούλευα να μην δημιουργήσουμε αναταραχές στις αγορές δημιουργώντας ψευδείς προσδοκίες από τη Σύνοδο της Πέμπτης».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ;;;;

Η εισήγηση της ΡΑΕ προς τα αρμόδια υπουργεία είναι να μπει πλαφόν μόνο στους νομούς Θεσπρωτίας, Πρεβέζης, Δωδεκανήσου, Φωκίδας και σε όλους του νομούς της Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΙΑ ... ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: “Ο νόμος για την εισοδηματική πολιτική αφορά στο δημόσιο τομέα για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περικοπή αποδοχών εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων. Ως εκ τούτου το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων προς αυτή την κατεύθυνση".
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ... ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΣ!!! 
Η ΟΔΗΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ... ΑΝΝΟΥΛΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ... ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!!


Τη μεγαλύτερη νίκη στη διάρκεια της προεδρικής θητείας του πέτυχε την Κυριακή ο Μπαράκ Ομπάμα, με την έγκριση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τού νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στο σύστημα περίθαλψης. 

Από τα πιο σημαντικά σημεία!
 -- Επεκτείνει την υγειονομική περίθαλψη των φτωχών.
 -- Επιβάλλει νέους φόρους στους εύπορους.
 -- Απαγορεύει "απαράδεκτες" πρακτικές των ασφαλιστικών εταιρειών όπως να αρνούνται να καλύψουν ανθρώπους με ήδη διαπιστωμένα προβλήματα υγείας.
Το νομοσχέδιο πέρασε με 219 ψήφους υπέρ έναντι 212!!!
ΣΤΗΝ USA ΚΑΝΟΥΝ ... ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ... ΜΕΡΚΕΛ!!!
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ: «Αποδείξαμε ότι παραμένουμε ένας λαός ικανός για μεγάλα πράγματα»
ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ... μπαρακάκι, ... γιωργάκη!!!
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ... 
[Medium_1099351$W450_H_R0_P0_S1_V1$Jpg.jpg]
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΚΟΝΤΗ ΓΑΛΛΙΔΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ!!!


Περιφερειακές εκλογές στη Γαλλία!!!
Σοσιαλιστικό Κόμμα 52%
Κεντροδεξιά(Σαρκοζι...Καρλα) το 35%
Εθνικό Μέτωπο(Λεπεν) το 10%.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...