Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ... ΠΑΙΔΙΩΝ, ... ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!!


«Άδικη» δικαιοσύνη για τους 7 νεκρούς μαθητές
Το Εφετείο Λαμίας έκανε ... μικρότερες και εξαγοράσιμες τις ποινές φυλάκισης στους υπεύθυνους της τραγωδίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Σεπτέμβρη του 2004, όπου είχαν σκοτωθεί 7 μαθητές.
Το Εφετείο της Λαμίας μείωσε την ποινή στον οδηγό της μοιραίας νταλίκας Αντώνη Παρδαλάκη σε κάθειρξη 9 χρόνων (από 13,5 στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο), ενώ ίδιες παραμένουν οι ποινές των 59 και 57 μηνών φυλάκισης στον ιδιοκτήτη του μοιραίου φορτηγού Ευτ. Σαρτζετάκη και στον οδηγό του λεωφορείου Δημ. Πεσλή αντίστοιχα.

Η απόφαση αγανάκτησε τους συγγενείς των νεκρών μαθητών, που αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα των ποινών και κυρίως στο γεγονός ότι αυτές είναι εξαγοράσιμες. 
Ήδη άλλωστε ο Α. Παρδαλάκης εξαγόρασε το υπόλοιπο της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι άλλοι δύο καταδικασθέντες.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ... ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ... ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΦΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΤΟΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ "ΚΛΕΙΣΤΩΝ" (ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΩΝ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ!!!

Αναλυτικά, θα επέλθουν αλλαγές στα ακόλουθα επαγγέλματα:
-Δικηγόροι
-Συμβολαιογράφοι
-Φαρμακοποιοί
-Αρτοποιοί
-Τεχνικά επαγγέλματα (αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι, συγκοινωνιολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρονικοί μηχανικοί κ.λ.π.)
-Ταξί, φορτηγά και υπεραστικά λεωφορεία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ... ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΝΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ....

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟ-ΜΠΑΝΑΝΟ Ή ΜΠΑΝΑΝΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΟ!!!

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ:
ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΞΥΝΟ, 
ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ... ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ... ΞΕΠΛΥΜΑ "ΜΑΥΡΟΥ" ΡΩΣΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!

Στην πώληση της καθημερινής και κυριακάτικης έκδοσης της Independent στο Ρώσο επιχειρηματία Alexander Lebedev προχώρησε η Independent News & Media, με το τίμημα της συμφωνίας να είναι το συμβολικό ποσό της 1 λίρας ενώ η Independent News & Media θα καταβάλει εντός των επόμενων δέκα μηνών 9,25 εκατ. λίρες για την ανάληψη των υποχρεώσεων της εφημερίδας από την εταιρεία του Ρώσου μεγιστάνα, Independent Print.
Ο Lebedev έχει στη ιδιοκτησία του τη μεγαλύτερη εφημερίδα του Λονδίνου, Evening Standard, την οποία εξαγόρασε πέρυσι, διπλασιάζοντας την κυκλοφορία της προσφέροντας τη δωρεάν.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ "ΤΣΑΜΠΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ... ΣΥΝΤΗΡΕΙ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΖΩΝΤΑΝΑ ... ΕΜΒΟΛΙΑ!!!


Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια που με το τσίμπημά τους θα εμβολιάζουν δωρεάν τον πληθυσμό αναπτυσσόμενων χωρών.

Τα πειράματα ξεκίνησαν με την ασθένεια της λεϊσμανίασης και στο μέλλον θα επεκταθούν στην ελονοσία.
Τα «μεταλλαγμένα» κουνούπια στα εργαστήρια του Ιατρικού Πανεπιστημίου Τζίσι, βόρεια του Τόκιο, στην Ιαπωνία, παράγουν στο σάλιο τους μια πρωτεΐνη του πρωτόζωου της λεϊσμανίαση, μιας ασθένειας που προκαλεί μεγάλα, επώδυνα έλκη στο δέρμα και μπορεί να γίνει θανατηφόρος.
Οι άνθρωποι που θα δέχονται τσιμπήματα του γενετικά τροοποποιημένου κουνουπιού αναπτύσσουν αντισώματα κατά της πρωτεΐνης και σταδιακά αποκτούν ανοσία.
Ότι συμβαίνει, δηλαδή, και με τα συμβατικά εμβόλια.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΕΣΩΣΑΝ" ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ... "ΛΑΙΜΟ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΔΝΤ!!!


Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης στην Ελλάδα με την εμπλοκή του ΔΝΤ, μόνο ως έσχατη λύση(ultima ratio), αν δεν τα καταφέρει μόνη της η Ελλάδα!!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ "ΝΙΚΗ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ... ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ "ΕΥΡΩ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
Κατέληξαν σε συμφωνία Γάλλοι- Γερμανοί 
ΤΡΙΣΕ: "Πολύ πολύ άσχημη η εμπλοκή του ΔΝΤ"


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ... "ΕΠΙΤΥΧΙΑ"!!!

Το πλήρες κείμενο της απόφασης, παρακάτω:
"ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ
Επαναβεβαιώνουμε ότι όλα τα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να εφαρμόζουν υγιείς εθνικές πολιτικές με βάση τους συμφωνημένους κανόνες και θα πρέπει να επαγρυπνούν για την κοινή τους ευθύνη σχετικά με την οικονομική και δημοσιονομική σταθερότητα στην ευρωζώνη. 
Υποστηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και καλωσορίζουμε τα πρόσθετα μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 3 Μαρτίου τα οποία επαρκούν προκειμένου να διασφαλίσουν τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2010. 
Αναγνωρίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές έλαβαν φιλόδοξη και αποφασιστική δράση γεγονός που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να ανακτήσει την πλήρη εμπιστοσύνη των αγορών. 
Τα μέτρα σταθεροποίησης που έλαβε η Ελλάδα συμβάλουν στη διασφάλιση της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και της εμπιστοσύνης των αγορών. 
Η ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ υπέβαλε άιτημα για οικονομική ενίσχυση. 
Ως εκ τούτου σήμερα καμία απόφαση δεν ελήφθη για την ενεργοποίηση του παρακάτω μηχανισμού. 
Στο πλαίσιο αυτό οι χώρες μέλη της ευρωζώνης επαναβεβαιώνουν τη βούληση τους να λάβουν αποφασιστική και συντονισμένη δράση εφόσον κριθεί αναγκαίο , προκειμένου να διασφαλίσουν τη δημοσιονομική σταθερότητα στην ευρωζώνη συνολικά όπως αποφασίστηκε στις 11 Φεβρουαρίου.Ο μηχανισμός θα περιλαμβάνει μια ουσιαστική χρηματοδότηση από το ΔΝΤ και μια μεγαλύτερη χρηματοδότηση από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, τα οποία δηλώνουν την  ετοιμότητά τους να συνεισφέρουν με συντονισμένα διμερή δάνεια. 
Αυτός ο μηχανισμός θα πρέπει να θεωρείται ως έσχατη λύση όταν η χρηματοδότηση από τις αγορές είναι ανεπαρκής. 
Οποιαδήποτε εκταμίευση αυτών των διμερών δανείων θα αποφασίζεται από τις χώρες μέλη της ευρωζώνης ομόφωνα και υπό αυστηρές προϋποθέσεις οι οποίες θα βασίζονται στην αξιολόγηση της Ευρωπαικής Επιτροπής και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.
Αναμένουμε από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης να συνεισφέρουν ανάλογα με τη συμμετοχή τους στην ΕΚΤ. Στόχος αυτού του μηχανισμού δεν θα είναι να παράσχει χρηματοδότηση με τα επιτόκια του μέσου όρου της ευρωζώνης, αλλά να θεσπίσει κίνητρα για επιστροφή στη χρηματοδότηση από τις αγορές, το συντομότερο δυνατόν με τα κατάλληλα επιτόκια κινδύνου. 
Τα επιτόκια δεν θα είναι συμβατικά, δηλαδή δεν θα περιλαμβάνουν οποιοδήποτε στοιχείο στήριξης. 
Οι αποφάσεις γι αυτό το μηχανισμό θα λαμβάνονται σε πλήρη συμμόρφωση με το πλαίσιο της Συνθήκης και τις εθνικές νομοθεσίες. 
Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για την εφαρμογή πολιτικών που θα έχουν ως στόχο την αποκατάσταση μιας ισχυρής, βιώσιμης και σταθερής ανάπτυξης με στόχο τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την κοινοτική συνοχή. 
Παράλληλα δεσμευόμαστε για την προώθηση ενός ισχυρού συντονισμού των οικονομικών πολιτικών στην Ευρώπη. 
Θεωρούμε ότι το Ευρωπαικό Συμβούλιο θα πρέπει να βελτιώσει την οικονομική διακυβέρνηση στην ΕΕ και προτείνουμε την αύξηση του ρόλου της οικονομικής επιτήρησης και τον καθορισμό της στρατηγικής ανάπτυξης της ΕΕ. 
Η σημερινή κατάσταση αποδεικνύει την ανάγκη για ενίσχυση και συμπλήρωση του υπάρχοντος πλαισίου ώστε να διασφαλιστεί η δημοσιονομική σταθερότητα στην ευρωζώνη και να ενισχυθεί η δυνατότητά της να δρά σε περιόδους κρίσεως.
Μελλοντικά η επιτήρηση των οικονομικών και δημοσιονομικών κινδύνων και τα εργαλεία για την πρόληψή τους , συμπεριλαμβανομένης και της διαδικασίας περί υπερβολικού ελλείματος θα πρέπει να ενισχυθούν. 
Χρειαζόμαστε ακόμα ένα ισχυρό πλαίσιο για την επίλυση κρίσεων με σεβασμό στην αρχή της υπευθυνότητας των κρατών μελών για τα δημοσιονομικά τους. 
Καλούμε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να θεσπίσει, σε συνεργασία με την Ευρωπαική Επιτροπή, μια ομάδα εργασίας με εκπροσώπους από τα κράτη μέλη , την εκ περιτροπής προεδρία και την ΕΚΤ ώστε να παρουσιάσουν στο Συμβούλιο , πριν από το τέλος του χρόνου, τα μέτρα που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του στόχου, διερευνώντας όλες τις εναλλακτικές για την ενίσχυση του νομικού πλαισίου".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...