Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2009

ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΜΑΡΕ...

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ... ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ...ΗΛΙΘΙΟΥΣ.


Η 11ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ 
Ή ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ "ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ";;;


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 11,
ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...;;;


ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ... ΤΙΠΟΤΑ,
ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.


ΕΓΙΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟΙ


ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ 
ΑΠΟ ΨΗΛΑ.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ... 
ΑΝ ΛΕΓΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.


ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ,
ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ!!!
ΕΜΕΙΣ!!!



ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ  ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ... "ΤΟΤΕ".
ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ... ΣΥΝΟΡΑ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΙΖΩΜΕΝΟΙ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ...ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ... ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΟ ΣΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ .... ΞΕΣΚΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΚΡΕΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΣΕΛΣΙ. Η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ, ΓΙΑ 11ΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ.

Με το πάθος του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά και την τύχη στο πλευρό της, η Τσέλσι γλύτωσε τα χειρότερα και θα κλείσει το 2009 ως πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ.
Νίκησαν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" 2-1 τη Φούλαμ, η οποία προηγήθηκε στο 4΄ και έδειχνε ικανή για τη μεγάλη έκπληξη.
Μέσα σε δύο λεπτά, όμως έγινε η ανατροπή, αφού στο 73΄ ο Ντρογκμπά ισοφάρισε, ενώ στο 75΄ με "καραμπόλα" και αυτογκόλ του Σμόλινγκ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Κατά τη σημερινή 20η ημέρα της Πρέμιερσιπ, η Μπέρμιγχαμ πέτυχε ακόμα μία σπουδαία νίκη επικρατώντας 1-0 της Στόουκ στο "Μπριτένια" και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΠΑΤΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;;; ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;


Δήλωση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκου Μπόλαρη για δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»:
"
Την προπαραμονή των Χριστουγέννων το γραφείο μου στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που δήλωνε εκπρόσωπος της Sony Hellas, το οποίο ζητούσε τη διεύθυνση του γραφείου, προκειμένου να στείλει ένα δώρο. Η υπάλληλος του γραφείου γνωστοποίησε την απουσία μου (λόγω της ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή) και η συζήτηση έληξε εκεί. Η συνομιλία αυτή παρουσιάστηκε ως «ρεπορτάζ» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (27.12.2009, σελ.14) και αποτελεί προϊόν εξαπάτησης, ψεύδους και παραπλάνησης.  Απαιτώ την άμεση αποκατάστασή της αλήθειας και επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOUTSATSOS: ΤΟ ... ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ "ΤΖΟΚΕΡ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.


ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΛΙΓΟΙ (ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟΥΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΑΚΠΟΤ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΑΣΧΑ κλπ), ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΖΑΚΠΟΤ;;;
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΑΚΠΟΤ.
ΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.
ΑΡΑ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ... "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΟΥ ΟΠΑΠ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΗ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ... ΥΓΕΙΑ.
ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΩΝ ... "ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ" ΤΟΥ ΟΠΑΠ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOUTSATSOS: "ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ" ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ.


ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ.
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. (ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ κλπ). ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

77 ΝΕΕΣ ΜΕΘ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.


«Όπως είχαμε δεσμευθεί, για μας η Κοινωνική Πρόνοια και η Υγεία είναι προτεραιότητα, και ήδη παραδίδουμε 77 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί η Δημόσια Υγεία» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι συνοδευόμενος από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
"Την επόμενη χρονιά θα μπορέσουμε να στελεχώσουμε ακόμα περισσότερο τα νοσοκομεία μας", πρόσθεσε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.
"Έχουμε δεσμευτεί για την πρόσληψη τουλάχιστον 1.000 γιατρών, ενώ θα κάνουμε διαγωνισμό για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών. Και αυτό σημαίνει ότι η δημόσια υγεία θα είναι πολύ πιο προσβάσιμη και ποιοτική για τους πολίτες της χώρας μας".
"Ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που άοκνα δούλεψαν τις τελευταίες εβδομάδες για να μπορέσουμε να προσφέρουμε και πάλι τις απαραίτητες υπηρεσίες στους ασθενείς και ιδιαίτερα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όπως είχαμε δεσμευτεί».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Έως την 31η Δεκεμβρίου 2009 θα πρέπει οι κάτοχοι των ΙΧ αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών να προμηθευθούν το ειδικό σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010. Μετά από αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες.

Μπορούν νατο προμηθευθούν από τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ το ειδικό σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010. 
Μετά από αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες και με πρόστιμο το διπλάσιο της αξίας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΑ ΝΕΑ OΣΦΠ ΚΑΙ ΑΕΚ


ΟΣΦΠ: ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.



ΑΕΚ: ΠΛΕΟΝ Η "ΜΠΑΛΑ" ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ (Ή) ΑΚΡΙΒΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΛΗΡΩΣΕ!!!



Η "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΤΗΣ ΝΔ.
Α. 300.000 φορολογούμενοι θα λάβουν το εκκαθαριστικό σημείωμα για την καταβολή του ETAK του 2008 μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους.
Β. 3.000.000 ιδιοκτήτες το ΕΤΑΚ του 2009.

Το ποσό θα είναι το 0,1% της αντικειμενικής αξίας του συνόλου των ακινήτων που έχει κάθε φυσικό πρόσωπο στη διάθεσή του, αφού αφαιρεθεί το ισχύον αφορολόγητο (100.000 για τον άγαμο, 200.000 για έγγαμους ή γονείς μέχρι 2 παιδιών, 230.000 για έγγαμους με 3 ή περισσότερα παιδιά).

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Α. Έκτακτη εισφορά θα πληρώσουν όσοι έχουν στην κατοχή τους ατομική ακίνητη περιουσία (κτίσματα εντός και εκτός σχεδίου και οικόπεδα εντός σχεδίου) συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ.
Β. Επανέρχεται ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ), για τον οποίο θα ισχύσει πιθανότατα το καθεστώς της προείσπραξης, με κίνητρο τον υπολογισμό του για τα επόμενα 3 ή 5 χρόνια, με βάση τις σημερινές αντικειμενικές αξίες.
Γ. Θα αναπροσαρμοστούν οι αντικειμενικές αξίες, που παραμένουν “παγωμένες” από το 2007. Η αύξηση των αντικειμενικών, θα συμπαρασύρει προς τα πάνω μεταξύ των άλλων το TAΠ, τον φόρο μεταβίβασης και τους φόρους κληρονομιάς και γονικής παροχής οι οποίοι επανέρχονται το 2010.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΕΤΑΚ, ΑΠΟ ΤΟ 2010.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

JFK (ΚΕΝΕΝΤΙ): Ο ΜΠΕΡΛΟΣΚΟΝΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ... '60.


ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΥΜΝΕΣ Ο ... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Το TMZ ζήτησε από πολλούς ειδικούς να εξετάσουν τη φωτογραφία πριν τη δημοσιεύσει και κανείς δεν θεωρεί ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ... ΦΟΡΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ USA. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΘΩΔΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Η Έφη Θώδη δεν βρισκόταν στο εξοχικό της με το γιο της Αποστόλη όπως είχε κανονίσει, στην Αρκίτσα, αλλά βρισκόταν στην Καλαμάτα για μία έκτακτη εμφάνιση.
Έκλεψαν μία μεγάλη τηλεόραση, κοσμήματα, χρήματα, ρούχα, ακόμα και τσάντες!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Τον Επαναστατικό Αγώνα φωτογραφίζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές μετά την ισχυρή χθεσινοβραδινή έκρηξη, στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Συγγρού, στις 11 το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

10 ΝΕΚΡΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΚΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.


Δέκα αφγανοί πολίτες, ανάμεσά τους οκτώ μαθητές, σκοτώθηκαν σε επιχείρηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο πρόεδρος της χώρας Χαμίντ Καρζάι, καταδικάζοντας την επίθεση. 
Επίσης ο διοικητής της περιοχής τόνισε πως: "Είναι πολύ τραχειά περιοχή, δεν μπορούμε να πάμε εκεί εξαιτίας της παρουσίας των Ταλιμπάν. Γέροντες του χωριού μας είπαν ότι σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι στη διάρκεια της αεροπορικής επίθεσης, από αυτούς οκτώ ήσαν μαθητές".
Την Κυριακή εκπρόσωπος της νατοϊκής δύναμης Isaf δήλωσε ότι αυτή δεν πραγματοποίησε επιχειρήσεις στην εν λόγω περιοχή στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ.


Πέθανε την Δευτέρα, σε ηλικία 89 ετών, η λογοτέχνις και ακαδημαϊκός Γαλάτεια Σαράντη.
Η Γαλάτεια Σαράντη, η οποία γεννήθηκε στην Πάτρα το 1920, ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Ηταν η πρώτη γυναίκα που εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, το 1997, στην έδρα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.
Στα Ελληνικά Γράμματα, εμφανίσθηκε το 1945 από το περιοδικό ''Νέα Εστία'', με το διήγημα ''Το Κάστρο'', ενώ το μυθιστόρημά της ''Επιστροφή'' τιμήθηκε το 1953 με το ''Βραβείο των Δώδεκα''.
Δύο άλλα βιβλία της Γαλάτειας Σαράντη απέσπασαν βραβεία: ''Το παλιό μας σπίτι" -το 1969- απέσπασε το β' Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος και το ''Να θυμάσαι τη Βίλνα'' -το 1979 -το α' Κρατικό Βραβείο Διηγήματος.
Εξάλλου, η Ακαδημία Αθηνών της είχε απονείμει το 1979 το Βραβείο Ουράνη, για το μυθιστόρημα ''Ρωγμές''.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ... ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

Αποδείξεις από παντού θα πρέπει να μαζεύουν οι φορολογούμενοι αν θέλουν να γλιτώσουν χρήματα από 1η Ιανουαρίου.
Το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στη σύνδεση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος με τις αποδείξεις λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών. 
Συνεργεία, υπόδηση και ένδυση θα είναι μερικές από τις κατηγορίες που θα ενταχθούν στο "σύστημα".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ... ΚΙΝΕΖΟ, ... ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΝΕΚΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ... ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.


Δώδεκα ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και 11 αγνοούνται έπειτα από σειρά εκρήξεων που σημειώθηκαν σε δύο κινεζικά ορυχεία.
Από την έκρηξη που έγινε την Κυριακή στο ορυχείο Ντονγκγκού, στην επαρχία Σανσί, έχασαν τη ζωή τους 12 εργάτες.
Το δυστύχημα πιθανότατα προκλήθηκε όταν οι εργάτες «παραβίασαν τους κανόνες ασφαλείας» και γκρέμισαν έναν τοίχο που οδηγούσε σε τομέα όπου είχαν συγκεντρωθεί αέρια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, όλα τα παραπάνω.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΟΖΩΝΗΣ: ΕΧΩ 95 ΕΚΑΤ ΔΟΛ. ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.


Νέα πρόταση και 95εκατ. δολάρια, από τον Κοζώνη και θέλει την ΑΕΚ τώρα χωρίς έλεγχο.
Στο μεταξύ η ΑΕΚ τρέχει για να κλείσει Ταχτσίδη. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

6 ΙΤΑΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν εκ των οποίων οι τέσσερις μέλη σωστικών συνεργείων όταν τους παρέσυρε χιονοστιβάδα στη βόρειο Ιταλία.
Τα έξι άτομα σκοτώθηκαν την Κυριακή στην κοιλάδα Λάστις στην περιοχή του βόρειου Τρεντίνο-Αλτο Αντίτζε. 
Οι τέσσερις μέλη σωστικών συνεργείων. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων έψαχναν για δύο σκιέρ που είχαν εξαφανιστεί.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ν. Ζηλανδία: Νεκρές δεκάδες φάλαινες.


Τουλάχιστον 125 φάλαινες βρήκαν τον θάνατο έχοντας εξωκείλει σε δύο ακτές της Νέας Ζηλανδίας.
Συνολικά 101 φάλαινες πιλότοι βρήκαν θάνατο στο Φέαργουελ Σπλιτ, δυτικά του παραθεριστικού θερέτρου Νέλσον, στη νότιο νήσο της Νέας Ζηλανδίας, ενώ 21 κήτη έχασαν τη ζωή τους σε ανατολική ακτή στην άλλη νήσο της χώρας.
Οι 21 φάλαινες που βρήκαν τον θάνατο στην άλλη νήσο, ανήκαν σε ομάδα 63 φαλαινών που είχαν εξώκειλαν στις ακτές.
Οι παραθεριστές και εθελοντές κατόρθωσαν να σύρουν στη θάλασσα τις άλλες 42, μία από τις οποίες γέννησε μόλις επέστρεψε στο νερό.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο ... ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ... ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ... ΗΡΕΜΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ "ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ;"

"ΟΧΙ, ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
"ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ" ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
"302 € ΓΙΑ 28ΕΤΙΑΣ!! 1200cc"
ΣΤΟΠ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!!! ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ... ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ "ΕΚΑΤΣΕ" ... ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ... ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΙΖΕΙ Ο ... "ΑΥΤΙΑΣ" ΠΛΕΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: "ΔΕΝ ΠΡΕΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ".
ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η TV ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΑ ... 2ΟΧΡΟΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .... ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ TV Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...