Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΗΝ 6η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ .... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!! ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!!! ΕΥΓΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!



Ελεύθερος θα είναι σε λίγες μέρες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, καθώς στις 6 Ιουνίου λήγει το 18μηνο όριο προσωρινής κράτησης και μέχρι τότε δεν αναμένεται να υπάρχει δικαστική απόφαση για την υπόθεση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το δικαστήριο της Άμφισσας δρομολογεί την αντικατάσταση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του στη δίκη. Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο δεύτερος ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.Οι δύο κατηγορούμενοι θα αποφυλακιστούν με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας, ενώ πιθανότατα δεν θα τους επιτραπεί να φύγουν από την πόλη της Άμφισσας, για λόγους ασφαλείας, καθώς η αποφυλάκισή τους είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ!!!
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ... ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ... ΤΙΠΟΤΑ (ΚΟΥΓΙΑΣ), ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ).

ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ... ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ!!! ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΙΜΑ!!! ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ:




ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΦΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.Ernesto Che Guevara


Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά! 

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ... ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!!

Διάλογος Έλλης Στάη-Κακλαμάνη από την εκπομπή της στο FLASH.
Κακλ. Είναι καθαρή η Αθήνα.
Στάη. Δεν είναι καθαρή.
Κακλ. Είναι καθαρή.
Στάη. Δεν είναι καθαρή.
Κακλ. Για πέστε μου κάτι συγκεκριμένο
Σταή, Η...
πλατεία Κολωνακίου.
Κακλ. Μα τι λέτε? Ελάτε μια μέρα να πάμε μαζί.
Στάη. Δεν καθαρή η πλατεία Κολωνακίου κύριε Κακλαμάνη.
Κακλ. Κάνετε λάθος, εκτός αν εννοείτε τις κουτσουλιές από τα περιστέρια.
Ε να μάθουν οι κάτοικοι να μην τα ταΐζουν στη πλατεία. Δεν μου πάει να σκοτώσω τα περιστέρια.
Τελικά μάθαμε το πρόβλημα της καθαριότητας στην Αθήνας. 
Τα περιστέρια...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_3269.html
"ΣΤΗΝ ... ΠΟΥΤΑΝΑ, ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ", ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ... ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΣΤΟΝ ... ΣΤΑΗ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Α ΡΕ ΣΥΝ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ!!! ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ... ΒΗΜΑ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...