Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2009

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ "ΧΑΤΙΡΙΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.


ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: """"«Όχι» στην ένταξη της Τουρκίας, αν δεν λυθεί το Κυπριακό και αν δεν συμμορφωθεί, τηρώντας τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδα. «Όχι» στην πρόσκληση του Προέδρου της ΠΓΔΜ για επίσκεψη στη γείτονα χώρα, αν πρώτα δεν λυθεί το ζήτημα της ονομασίας."""
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΣΕΡΒΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.


Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς παρέδωσε στον προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωθυπουργό της Σουηδίας, Φρέντερικ Ράινφελτ την αίτηση της χώρας του για ένταξη στην Ε.Ε.
Ο κ. Τάντιτς, τόνισε ότι για τη Σερβία η σημερινή είναι «ιστορική μέρα»
Το στόχο είχε θέσει πρώτος ο δολοφονηθείς πρωθυπουργός Ζόραν Τζίντζιτς.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

58 τα θύματα της νέας γρίπης στην Ελλάδα.


Ένας 42χρονος με ιστορικό αναπνευστικού νοσήματος και μία 81χρονη με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ ένα αγόρι μόλις έξι μηνών με ιστορικό μυοκαρδιοπάθειας εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία, προχωρά η κυβέρνηση, με την κατάθεση νομοσχεδίου..


Το νομοσχέδιο αυτό θα δίνει, επίσης, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στους ομογενείς που διαμένουν στην Ελλάδα καθώς και των επί τριετία διαμενόντων μεταναστών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. 4ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ BLOGGER.

wm7i7xg6xwax1t2zv309.jpg
Έκανε "επικριτικά" σχόλια και κείμενα για το Ισλάμ και την κυβέρνηση.
Ο ήρωας blogger Abdee l Kareem Nabil Suleiman είχε συλληφθεί το 2006.
Κατηγορήθηκε ότι τα κείμενα του διασαλεύουν τη δημόσια τάξη.
Για το λόγο αυτό αποβλήθηκε και από το πανεπιστήμιο al-Azhar.
Ο Suleiman θα εκτίσει μόνο το ένα έτος της ποινής του στη φυλακή, αφού τα υπόλοιπα τρία, από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του, τα έχει περάσει στην απομόνωση. συνελήφθη το 2006.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ "ΦΙΛΗΣ" ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, USA.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ GEORGE

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ" ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ --> Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ!!! Ή ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ Ή ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ... ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ.


ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 100 τ.μ.
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ 24,9% ΚΑΙ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΣΗΜΕΡΑ) ΕΓΙΝΕ 31.5%. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

To πιο εμπορικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ 2010.


Το μέτρο των αποδείξεων για αγορές προϊόντων και παροχή υπηρεσιών θα εφαρμόσει από το 2010 το υπουργείο Οικονομικών ως κίνητρο προς τους πολίτες στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
Πιθανώς να συνδεθεί με το αφορολόγητο όριο στις φορολογικές δηλώσεις.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ... 2009 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΚΑΜΕΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

"Αδελφοί συλλειτουργοί και τέκνα εν Κυρίω ευλογημένα,

``Ο ουρανός και η γη σήμερον ηνώθησαν, τεχθέντος του Χριστού. Σήμερον Θεός επί γης παραγέγονε, και άνθρωπος εις ουρανούς αναβέβηκε``

(Ιδιόμελον Λιτής Χριστουγέννων)

Η απόστασις και πόλωσις ανάμεσα εις τον Θεόν και τον άνθρωπον, την οποίαν είχεν επιφέρει η αμαρτία του ανθρώπου, κατηργήθη με την πρόσληψιν ακεραίας της ανθρωπίνης φύσεως από τον Μονογενή Υιόν και Προαιώνιον Λόγον του Θεού. Η κατά την "ευδοκίαν" του Θεού, κατά το πρώτον δηλαδή και ολόθυμον θέλημά Του, Σάρκωσις του Υιού Του, καταργεί κάθε απόστασιν, ενώνει τον ουρανόν με την γην και συνάπτει το δημιούργημα με τον Δημιουργόν.

``Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις``, έψαλεν η Εκκλησία κατά την εορτήν των Εισοδίων της Θεοτόκου, η οποία, δια της αφιερώσεως της μακαρίας Μαρίας εις τον Ναόν και της εκεί προετοιμασίας της δια να γίνη χωρίον του Αχωρήτου Θεού, ήνοιγε τον δρόμον της Ενσάρκου Οικονομίας του Θεού και προεκήρυττε την σωτηρίαν μας.

``Σήμερον της σωτηρίας ημών το κεφάλαιον και του απ' αιώνος μυστηρίου η φανέρωσις, ο Υιός του Θεού Υιός της Παρθένου γίνεται``, έψαλε πάλιν η Εκκλησία κατά την εορτήν του Ευαγγελισμού, τότε που συνετελέσθη εκ Πνεύματος Αγίου η άσπορος σύλληψις του Ασυλλήπτου εις την αγίαν κοιλίαν της Θεοτόκου και ήρχισε να ``συνυφαίνεται``, η θεία με την ανθρωπίνη φύσιν, και ο Θεός άνθρωπος γέγονεν, ``ίνα ημείς θεοποιηθώμεν``, κατά την έκφρασιν του Μ. Αθανασίου. Η ``ευδοκία``, λοιπόν, η οποία εχαιρετίσθη κατά τα Εισόδια, και η σωτηρία, η οποία ``εκεφαλαιώθη`` και εφανερώθη κατά τον Ευαγγελισμόν, σήμερον, κατά την μεγάλην και αγίαν ημέραν των Χριστουγέννων, καθίσταται απτή πραγματικότης! Σήμερον ``ο Λόγος σάρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν``, και οι Αγγελοι επανηγύρισαν το γεγονός ψάλλοντες: ``Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία``.

Με την Σάρκωσιν, την Ενανθρώπησιν του Λόγου, ήδη η σωτηρία του ανθρωπίνου γένους έχει δυνάμει συντελεσθή. Διότι, εκείνοι οι οποίοι, αφού πιστεύσουν εις τον Ιησούν, ζήσουν ζωήν σύμφωνον με την πίστιν αυτήν, σύμφωνον με τας εντολάς και την όλην διδασκαλίαν του Ιησού, υψώνονται με την τοιαύτην θεάρεστον βιοτήν και καθίστανται φίλοι και κοινωνοί του Θεού! Γίνονται ``θείας κοινωνοί φύσεως``, θεοί κατά χάριν! Τούτο συντελείται αποκλειστικώς μέσα εις την Εκκλησίαν, όπου ο άνθρωπος αναγεννάται εν Χριστώ και υιοθετείται υπό τους Πατρός δια του αγίου Βαπτίσματος, και, εν συνεχεία, δια των αγίων Μυστηρίων και της καλλιεργείας της αρετής, πληρούται θείας χάριτος και Πνεύματος Αγίου και αυξάνει ``εις άνδρα τέλειον, εις μέτρον ηλικίας του πληρώματος του Χριστού``, μέχρις ότου φθάσει να λέγη μετά του Αποστόλου Παύλου: ``ζω δε ουκέτι εγώ, ζη δε εν εμοί Χριστός``. Τους ούτω τελειουμένους ο Χριστός δεν τους θεωρεί απλώς φίλους Του ή αδελφούς Του, αλλά τους αναγνωρίζει ως μέλη του Σώματός Του. Δια τούτο και έλεγεν από του ύψους του Σταυρού προς την Παναγίαν Μητέρα Του περί του Ευαγγελιστού Ιωάννου: ``Γύναι, ίδε ο υιός σου`` και εις τον Ιωάννης ``ιδού η Μήτηρ σου``. Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ανοίγουν διάπλατα την θύραν τής κατά χάριν χριστοποιήσεως και θεοποιήσεως του ανθρώπου, και ένεκα τούτου ακριβώς ``άγει εορτήν, εν χαρά πάσα η κτίσις, και οι ουρανοί συν ημίν αγαλλιώνται`` κατά την εύσημον και σωτήριον αυτήν ημέραν!

Με αυτά τα χαρμόσυνα και ελπιδοφόρα δεδομένα εις χείρας, απευθύνομεν, από της εν Φαναρίω καθηγιασμένης καθέδρας του πανσέπτου Οικουμενικού Πατριαρχείου, θερμά εόρτια συγχαρητήρια και εγκαρδίους Πατριαρχικάς ευχάς επί τη ``μητροπόλει των εορτών`` προς άπαντα τα ανά τον κόσμον προσφιλή και επιπόθητα τέκνα της αγιωτάτης Μητρός Εκκλησίας, κληρικούς παντός βαθμού, μονάζοντας και λαϊκούς, άρχοντας και αρχομένους, μικρούς και μεγάλους, μάλιστα δε προς τους εμπεριστάτους, τους εν θλίψει, ανάγκη και δοκιμασία ευρισκομένους. Είθε, ο εν σπηλαίω γεννηθείς και εν φάτνη ανακλιθείς προαιώνιος Υιός του Θεού και χάριν ημών Υιός του Ανθρώπου, να καταστήση πάντα ημάς αξίους της κενωτικής αγάπης και της αγίας και προσκυνητής ενσάρκου οικονομίας Του.

Φανάριον Χριστούγεννα, βθ'
Ο Κωνσταντινουπόλεως
Διάπυρος προς Θεόν ευχέτης πάντων υμών

1. Ιωάν. 1:14
2. Λουκ. 2:14
3. Β' Πετρ. 1:4
4. Εφεσ. 4:13
5. Γαλ. 2:20
6. Ιωάν. 19:26-27
7. Απόστιχον Αίνων 28ης Δεκεμβρίου
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Καλώς ήλθατε στο παρατηρητήριο τιμών!

Τιμές Προιόντων

Με το Παρατηρητήριο Τιμών μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν. Συγκρίνοντας και επιλέγοντας σωστά, βοηθάτε το εισόδημά σας αλλά και την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην αγορά. 
Για να μάθετε τις τιμές που σας ενδιαφέρουν:
Α. Επιλέξτε την κατηγορία του προιόντος 
Β. Επιλέξτε το προιόν 
Γ. Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει 
Δ. Συγκρίνετε τις τιμές
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ H1N1.

ΜΑΛΛΟΝ "ΜΟΥΦΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ... ΜΑΥΡΑ. "ΛΟΓΩ ΜΑΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΣΩΣ". Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Να συλληφθεί ο Γεράσιμος Αγούδημος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έδωσε διαταγή ο εισαγγελέας, μετά από προσφυγή 11 εργαζομένων στις εταιρείες του.


Οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στον εισαγγελέα Πειραιά καθώς υποστήριξαν ότι ο επιχειρηματίας τους χρωστάει δεδουλευμένα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η σουηδική εταιρεία IKEA ανακαλεί 5.474 παιδικά καρεκλάκια Leopard λόγω προβλημάτων ασφάλειας.



Η ανάκληση αποφασίστηκε έπειτα από αναφορές καταναλωτών για 11 ατυχήματα. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Δικαστήριο στο Πακιστάν καταδίκασε δύο αδέρφια σε ακρωτηριασμό της μύτης και των αυτιών τους και σε ισόβεια κάθειρξη

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνταν ότι είχαν απαγάγει με την απειλή όπλου, την 22χρονη ξαδέρφη τους, καθώς ο πατέρας της δεν έδινε τη συγκατάθεση του για γάμο με τον έναν από αυτούς, και την ακρωτηρίασαν στην μύτη και στα αυτιά.
"Εδεσαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό της και προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως και ο Σερ Μοχάμαντ πήρε ένα μαχαίρι και της έκοψε τη μύτη και τα αυτιά" αναφέρει το κατηγορητήριο.
Οι αρχές αναζητούν και ακόμη τρεις συνεργούς στην απαγωγή,
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!

Στηρίζει ο τουρκικός Τύπος τις πρόσφατες δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίουστο αμερικανικό δίκτυο CBS. 
Τα τούρκικα ΜΜΕ, επικρίνουν την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει τα λεγόμενα του πατριάρχη «να έχουν ειπωθεί εκ παραδρομής».

«Χουριέτ»:«η πιο βαριά κουβέντα του Βαρθολομαίου ήταν το ότι ορισμένες φορές αισθάνεται σαν να σταυρώνεται» και σημειώνει: «Έχει μήπως άδικο; Να το ξεκαθαρίσουμε, ακόμη και αν έχει υπερβάλει. Όχι, δεν έχει καθόλου άδικο».

«Πόστα»: «Οσο κι αν θυμώνει ο Νταβούτογλου, ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος, φαίνεται ότι εξερράγη, επειδή έχει φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είπε πως αισθάνεται σαν να σταυρώνεται και ότι μπορεί να αναγκαστούν να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Επαναστάτησε μπροστά στην αναποφασιστικότητα της Άγκυρας και στο γεγονός ότι η τελευταία κωλυσιεργεί στο θέμα της Θεολογικής Σχολής. Ο Πατριάρχης συνήθως είναι πολύ προσεκτικός. Φροντίζει να μην έρχεται αντιμέτωπος με τις τουρκικές κυβερνήσεις και πάντα υπερασπίζεται την Τουρκία. Εάν τούτη τη φορά προβαίνει σε αυτό τη σκληρή δήλωση, θα πρέπει να τον ακούσουμε. Δεν συμμερίζομαι την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου», προσθέτει και καταλήγει: «ο Πατριάρχης έχει δίκιο. Το κράτος, μην τηρώντας τους λόγους του και εμπαίζοντας εδώ και 38 χρόνια ένα τουρκικό ίδρυμα, έχει σταυρώσει τον Πατριάρχη».

«Ραντικάλ»: «είναι δίχως σημασία ακόμη και η διατύπωση της ερώτησης αν ήταν υπερβολικά. Ο Βαρθολομαίος εάν μίλησε με τον τρόπο αυτό, το έκανε επειδή αισθάνεται έτσι. Αφήνοντας κατά μέρος το αν έχει υπερβάλει, πρέπει να δούμε για ποιο λόγο τα είπε αυτά».


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ" ΤΑ ΑΕΙ. ΚΛΟΠΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ.


Έκλεψαν τους υπολογιστές από το τμήμα Ορυκτολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες σκαρφάλωσαν από τη σκαλωσιά που είχε τοποθετηθεί, για να βαφτεί το κτίριο.
Έσπασαν το τζάμι σε παράθυρο του πρώτου ορόφου, μπήκαν στην αίθουσα και αφού πήραν τα κομπιούτερ, εξαφανίστηκαν.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ράλι ανακούφισης στο Χ.Α.




ΓΔ RT 16:28 2.204,5 +85,90 +4,05% Τζίρος 156,72 εκ. €
Ράλι ανακούφισης στο Χ.Α.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Moody΄s Investors Service. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ, ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕ ΧΑΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


Στην υποβάθμιση της αξιολόγησης των ελληνικών κρατικών ομολόγων σε "Α2" από "Α1" προχώρησε σήμερα η Moody΄s Investors Service.
"Η νέα διαβάθμιση Α2 ισορροπεί αφενός τους βραχυπρόθεσμους κινδύνους που προκύπτουν από την πολύ περιορισμένη ρευστότητα της ελληνικής κυβέρνησης, αφετέρου τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους κινδύνους πτώχευσης του κράτους”, σχολιάζει η Sarah Carlson, επικεφαλής αναλύτρια της Moody΄s για την Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 28/01/2010 ΕΩΣ10/02/2010.


"Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση" είναι το κεντρικό μήνυμα της ΑΔΕΔΥ στην απεργιακή κινητοποίηση.
Ανακοίνωση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ: "εκτιμώντας τις εξελίξεις και την κλιμάκωση της επίθεσης για μείωση, αφαίρεση εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων από τους μισθωτούς και συνταξιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με όχημα τη στοχοποίηση του δημοσίου, στην παρούσα περίοδο, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης, στο χρονικό διάστημα 28/01/2010 έως 10/02/2010. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, με ενωτικό, καθολικό τρόπο και κεντρικό μήνυμα "να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι", απαντούν, διεκδικούν, συνεχίζουν".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ.

Την πρόταση την κατέθεσαν 128 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Στην πρόταση σημειώνεται ότι η εξαγορά ήταν μεθοδευμένα υπερτιμολογημένη και υπογραμμίζεται ότι από την υπόθεση προκύπτουν ενδεχόμενα ποινικές ευθύνες.
Τονίζουν επίσης, ότι η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί από τη Βουλή, και να καταλογιστούν οι πολιτικές ευθύνες σε όσους εμπλέκονται.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ, ΕΙΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.


ΟΧΙ στα προγράμματα εθελουσίας εξόδου στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, είπε ο Υπουργός Εργασίας.
Ο κύριος Λοβέρδος, τόνισε ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλους 42χρονους συνταξιούχους και έκανε λόγο για πελατειακές καταστάσεις. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες,έφεραν τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο να έχει υποβάλει την παραίτησή του, με αφορμή το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στον ΟΛΠ.
Ο κ. Πεταλωτής είπε: “ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο ζήτημα. Στους κόλπους της κυβέρνηση υπάρχει σύμπνοια και συντονισμός”.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...