Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ... ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ!!!


"...
Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση στην εφημερίδα της κυβέρνησης ότι ακόμη 16 άτομα "χρειάστηκε" να προσληφθούν στη Βουλή, σήμερα η Real News αποκαλύπτει ότι οι βουλευτές ομόφωνα ψήφισαν κονδύλι ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για να εξοπλιστούν τεχνολογικά.
..." Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ... ΠΟΥΤΙΝ!!! Η ... ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ!!!


"...
Δάνειο ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων θα χορηγήσει η ρωσική δημόσια τράπεζα VTB στο ουκρανικό υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Ουκρανό ομόλογό του Μίκολα Αζαρόφ. Ο Πούτιν πρότεινε επίσης τη συγχώνευση της ρωσικής Gazprom και της ουκρανικής Naftogaz.
..." Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ". ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΗΔΗ!!!


"...
Οι πολίτες της Ιρλανδίας εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς, που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι οι τιμές δεν θα έπεφταν. Τους μεσίτες, που προσπαθούσαν να πείσουν τους αγοραστές ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Και τις τράπεζες, που έδιναν υποσχέσεις ότι θα εξακολουθήσουν να χρηματοδοτούν. Μια κατάσταση που περιγράφει γλαφυρά ο κύριος ΜακΓουίλιαμς ως «συλλογικό εθισμό».
..."
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΑΨΟΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η "ΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...