Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

Ο ΑΛΙΑΓΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Αλιάγας έχει δεχθεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση για την παρουσίαση της Eurovision τόσο του ελληνικού τελικού όσο και την αναμέτρηση των χωρών στο Όσλο. 

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΑΝ ΘΕΣ ... ΑΚΟΥΜΠΑ". "ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ... ΛΥΚΟ ΝΑ ... ΦΥΛΑ ΤΟ ... ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ". Ο ... ΛΥΚΟΣ ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ... ΠΑΡΑΦΙΛΙΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ.


Margerita Waldmann: λαγουδάκι του ... Playboy! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

7,5 €!!!!! Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ "ΡΟΪΔΟ"! ΕΥΓΕ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ "ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Η εισηγμένη στο NYSE διεθνής εμπορική εταιρία ανεφοδιασμού ναυτιλιακών καυσίμων AEGEAN του Δημήτρη Μελισσανίδη ήρθε σε συμφωνία εξαγοράς της Verbeke Bunkering N.V. που είναι φυσικός προμηθευτής ναυτιλιακών καυσίμων. 
Κατέχει ηγετική θέση στην περιοχή Amsterdam –Rotterdam – Antwerp (ARA) που θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά bunkering στον κόσμο.
Βάσει της συμφωνίας εξαγοράς στην κατοχή της AEGEAN θα περιέλθουν τα 18 εφοδιαστικά δεξαμενόπλοια της Verbeke εκ των οποίων τα 9 είναι ιδιόκτητα και τα 9 ναυλωμένα καθώς και 1 νεότευκτο εφοδιαστικό δεξαμενόπλοιο προγραμματισμένο για παράδοση το 2010. 
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Verbeke θα συνεχίσει την λειτουργία της στα ιδιόκτητα γραφεία της στην πόλη Sint-Job-In-‘t-Goor κοντά στην Αμβέρσα με την καθοδήγηση της AEGEAN ενώ την Γενική Διεύθυνση θα εξακολουθήσει να έχει ο μέχρι τώρα Chief Executive Officer κ. Tony Vertommen. 
Εννοείται ότι μετά από μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενισχύεται η θέση της εταιρίας η οποία συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της ναυτιλίας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ... ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ. ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.


Νεκρή σε ένα κάδο σκουπιδιών στο Μαϊάμι βρέθηκε η 26χρονη Πόλα Σλαντέσκι, μοντέλο του Playboy. 
Το σώμα της ήταν απανθρακωμένο και χρειάστηκε να γίνει ταυτοποίηση μέσω της οδοντοστοιχίας της.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του διάσημου μοντέλου ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη συναυλία της Lady GaGa στο Μαϊάμι, μαζί με τον φίλο της Κέβιν Κλιμ με τον οποίο, όπως φημολογείται εκείνο το βράδυ είχε ένα καυγά.
Ο Κλιμ ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι η Σλαντέσκι έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν γνωρίζει που είναι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ O ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤO ... ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ Η ORIGINAL. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ: ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.





Δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση ο Αργύρης Πεδουλάκης και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ! 
Αν και ο Μπάμπης Καραμανλής προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο Έλληνας τεχνικός δεν πήγε στη σημερινή προπόνηση και δε θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ (τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Καρβέλας).
Άφησε, όμως, ένα περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, ώστε αν αυτός τα βρει με την Ορίτζιναλ, να επιστρέψει στην ομάδα.
Ο κ. Πεδουλάκης δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπει ανάμεσα στη διαμάχη του προέδρου της ΚΑΕ και τους οργανωμένους.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΝΟΥΝΟ ΓΚΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;;;


Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ενός επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας και ένα από τα ονόματα που, όπως όλα δείχνουν, θα απασχολήσουν σοβαρά τον Δικέφαλο του Βορρά θα είναι αυτό του πορτογάλου επιθετικού, Νούνο Γκόμες! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"Η πληροφορική ξέφυγε από το PC" δήλωσε ο πρόεδρος της Intel Paul Otellini.

"Η ασύρματη δικτύωση και τα ταχύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αλλάζουν την ζωή μας με την τεχνολογία".
Όλα αυτά στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας CES 2010 που λαμβάνει χώρα στο Las Vegas.
"Οι αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους υπολογιστές, ο όγκος της πληροφορίας στον οποίο έχουμε πρόσβαση καθώς και η επεξεργαστική ισχύ των επεξεργαστών έχει αλλάξει δραστικά την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες των υπολογιστών κάθε μορφής και μεγέθους".
Ανακοίνωσε την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για προγράμματα και περιφερειακά που αφορούν netbooks.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΦΙΛΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ


ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ... ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

20 % ΠΑΝΩ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΟΤΑ - ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

Τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή, και σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα έχει αναδρομική ισχύ από τις 8 Ιανουαρίου 2010 ανεξαρτήτως του χρόνου που θα ψηφιστεί.
Η τροπολογία, αυτή, προβλέπει την αύξηση των συντελεστών φορολόγησης για κληρονομιές, γονικές παροχές και δωρεές. 
Προβλέπεται ότι το ύψος του φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι προχωρήσουν από σήμερα σε γονική παροχή, κληρονομιά ή δωρεά, θα προκύψει μετά από δημόσια διαβούλευση.
Όσοι προχωρήσουν σε αυτές τις πράξεις, θα φορολογηθούν προσωρινά με 1% επί της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, ώστε στη συνέχεια να γίνει εκκαθάριση του φόρου με βάση τα αποτελέσματα του κοινωνικού διαλόγου.
Παράλληλα με την ίδια τροπολογία προβλέπεται η αύξηση της φορολογίας κατά 20% σε τσιγάρα και ποτά.
Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του 14ου μισθού, ενώ προανήγγειλε το κόψιμο των υπέρογκων μισθών της ΕΡΤ, και των προκλητικών μισθών στο Δημόσιο. 
Σχετικά με τη συλλογή αποδείξεων, ο υπουργός ανέφερε ότι θα μπουν παντού ταμειακές μηχανές χωρίς εξαιρέσεις.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ... ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.



Άγνωστοι κατέβασαν και πέταξαν την ελληνική σημαία, που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή, στον τάφο του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.
Τη σημαία εντόπισαν πίσω από το περιτοίχισμα του κοιμητηρίου δύο αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς της οικογένειας Τάσσου Παπαδόπουλου, οι οποίοι κάθε πρωί περιποιούνται τον τάφο και ανάβουν το καντήλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ η σημαία αφαιρέθηκε από τον ιστό. Το σχοινί που κρατούσε τη σημαία δεν εντοπίσθηκε.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

1 ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΖΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.


Οι επικίνδυνες διαβάσεις και διασταυρώσεις για τους πεζούς είναι η αιτία για έναν στους τέσσερις θανάτους από τροχαίο, κατέληξε μελέτη του Ιδρύματος Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου σε 31 πόλεις της Ευρώπης.
Σημειώνεται, μάλιστα, ότι κάθε χρόνο στην Ευρώπη περισσότεροι από 8.000 πεζοί χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα.
Οι ασφαλέστερες διαβάσεις βρίσκονται:

Μπρατισλάβα, Λονδίνο, Μόναχο και Στρασβούργο
Οι χειρότερες βρίσκονται:
Ιταλία, με πιο επικίνδυνη της Ευρώπης τη διάβαση του Μιλάνο στο Palestro κοντά στην έξοδο του δημοφιλούς πάρκου της πόλης.
Η έκθεση προτείνει μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας των διαβάσεων, όπως οι συσκευές αντίστροφης μέτρησης χρόνου, οι οποίες βοηθούν εκείνους που θέλουν να διασχίσουν το δρόμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους μέτρα έχουν λάβει αρκετές πόλεις όπως το Βελιγράδι, η Κωνσταντινούπολη, η Λιουμπλιάνα, το Ρότερνταμ και η Σεβίλλη.

ΠΗΓΗ: ANT1 Internet Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...