Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ "ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Η εισηγμένη στο NYSE διεθνής εμπορική εταιρία ανεφοδιασμού ναυτιλιακών καυσίμων AEGEAN του Δημήτρη Μελισσανίδη ήρθε σε συμφωνία εξαγοράς της Verbeke Bunkering N.V. που είναι φυσικός προμηθευτής ναυτιλιακών καυσίμων. 
Κατέχει ηγετική θέση στην περιοχή Amsterdam –Rotterdam – Antwerp (ARA) που θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά bunkering στον κόσμο.
Βάσει της συμφωνίας εξαγοράς στην κατοχή της AEGEAN θα περιέλθουν τα 18 εφοδιαστικά δεξαμενόπλοια της Verbeke εκ των οποίων τα 9 είναι ιδιόκτητα και τα 9 ναυλωμένα καθώς και 1 νεότευκτο εφοδιαστικό δεξαμενόπλοιο προγραμματισμένο για παράδοση το 2010. 
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Verbeke θα συνεχίσει την λειτουργία της στα ιδιόκτητα γραφεία της στην πόλη Sint-Job-In-‘t-Goor κοντά στην Αμβέρσα με την καθοδήγηση της AEGEAN ενώ την Γενική Διεύθυνση θα εξακολουθήσει να έχει ο μέχρι τώρα Chief Executive Officer κ. Tony Vertommen. 
Εννοείται ότι μετά από μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενισχύεται η θέση της εταιρίας η οποία συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου