Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ... ΚΙΝΑ".


"...
Κατά την αμερικανική εφημερίδα Washington Post, η κινεζική κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την εμβάθυνση των οικονομικών της δεσμών με την Ελλάδα, σχεδιάζοντας να τονώσει με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελλάδα, την στιγμή που οι υπόλοιποι επενδυτές τρέχουν να φύγουν μακριά από την αγορά της χώρας.
Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτών των σχεδίων είναι η μετατροπή του λιμανιού του Πειραιά σε “Ρότερνταμ του Νότου”, δημιουργώντας μια σύγχρονη πύλη που θα συνδέει τα κινεζικά εργοστάσια με τους καταναλωτές σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Βόρειο Αφρική.
..."

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ "ΤΣΑΜΠΑ" ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΟΜΑΔΙΚΕΣ" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!


"...
Σύμφωνα με την εγκύκλιο στις υπηρεσίες που έχουν καθημερινά πολλές συναλλαγές με τους πολίτες από την 1η Ιουλίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου δεν θα επιτρέπεται να λείπει περισσότερο από το 1/3 του προσωπικού.
Υπηρεσίες τέτοιες είναι μεταξύ άλλων τα νοσοκομεία, τα ΚΕΠ και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στις υπόλοιπες υπηρεσίες κατ΄ εξαίρεση θα μπορεί κάποιος να υπερβαίνει το ένα τρίτο, ωστόσο σε καμία περίπτωση η αναλογία εργαζομένων – αδειούχων δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το 50% του συνόλου του προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...