Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ .... ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΓΑΣ!!!

Ένα λουκάνικο μήκους ενάμιση χιλιομέτρου ψήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Διδυμότειχο και μοιράστηκε στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης των κάστρων, για να γιορταστεί με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ενας δονητής-σεξουαλικό βοήθημα προκάλεσε σήμερα μεγάλη αναστάτωση και την άμεση επέμβαση της αστυνομίας σε ένα ταχυδρομείο στην πόλη Ορεμπουργκ της Ρωσίας.


Ο συναγερμός στο ταχυδρομείο χτύπησε και όλοι κινητοποιήθηκαν όταν κάποιος υπάλληλος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία φωνάζοντας: "Υπάρχει ένα δέμα που κουνιέται, προσοχή, ελάτε γρήγορα μπορεί να είναι βόμβα".
Τελικά, μια ολόκληρη αστυνομική ομάδα ειδικών για την εξουδετέρωση βομβών κατέφθασε στο ταχυδρομείο, και αφού εκκένωσε το χώρο από τους περίπου είκοσι πελάτες, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το κινούμενο δέμα, που δεν ήταν βόμβα αλλά ένας δονητής-σεξουαλικό βοήθημα που τέθηκε σε λειτουργία μόνος του κατά την μεταφορά του δέματος από τον υπάλληλο.Δεν έγινε γνωστό εάν η αστυνομία αναζητά τον αποστολέα και τον παραλήπτη του δονητή που αναστάτωσε την μικρή αυτή ρωσική πόλη.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Εργοδότες - ΓΣΕΕ: τα έσπασαν στον απόηχο του διαγγέλματοςΣτο κλίμα του διαγγέλματος του πρωθυπουργού και των απαιτήσεων των «αγορών» κινήθηκαν και οι εργοδότες αναφορικά με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με τη ΓΣΕΕ.
Ο μορφασμός του προέδρου της ΓΣΕΕ τα λέει όλα
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ), ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΑ ΤΑ ... ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΥΤΟΙ "ΦΑΓΑΝ" ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ";;; ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) 50+ ΧΡΟΝΙΑ". ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΗΣΗ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ, ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟ ... ΜΑΓΑΖΙ!!!


 -- Ο αριθμός «φτωχών» στη χώρα είναι 17%, δηλαδή 1.501.954 άτομα. Οι προβλέψεις μιλούν για 2,5-3 εκατ. "φτωχούς" μέσα στο 2010, ήτοι 25-30% του πληθυσμού.
 -- Το 40% δήλωσε αδυναμία να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα έκτακτα έξοδα του νοικοκυριού (υγεία, πάγωμα και μειώσεις μισθών).
 -- Το μέσο ετήσιο ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 8,8% έναντι 8,4% το 2008).

 -- Το 2009 καταγράφεται επιδείνωση στον χώρο των αυτοαπασχολούμενων βιοτεχνών, των επαγγελματιών και του μικρού εμπορίου.
 -- Το 77% των πολιτών επιβαρύνεται «πολύ» και «αρκετά» στα οικονομικά του (από δάνεια και πιστωρικές κάρτες) με το «πολύ» να αντιπροσωπεύει το 28%
 -- Το 21% του συνολικού πληθυσμού (1.855.355 άτομα) λαμβάνει οικονομική βοήθεια από την οικογένεια και μάλιστα το ποσοστό αυτό στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα φτάνει το 30%, ενώ στο δημόσιο τομέα είναι 18%. ΕΠΑΙΤΟΥΝ. -- Το 10% του συνολικού ενήλικου πληθυσμού ασκεί και άλλες πλην της κύριας, εργασίες (δεύτερη δουλειά, εποχική, περιστασιακή κ.λπ.). 
 -- Το 39% των Ελλήνων (δηλαδή 3.445.660 άτομα) δεν είχαν κατά το 2009 την οικονομική δυνατότητα τουλάχιστον για μια εβδομάδα διακοπών το χρόνο.
 -- 20% δεν διέθεταν κατά το τελευταίο έτος την οικονομική δυνατότητα για να τρώνε κάθε δεύτερη μέρα κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι ή λαχανικά (ίσης αξίας για χορτοφάγους). ΠΕΙΝΑΝΕ.-- 40% δεν διέθεταν οικονομική δυνατότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών όπως πχ. Υγείας.
 -- 13% δεν διέθεταν οικονομική δυνατότητα ώστε να έχουν ικανοποιητική θέρμανση. ΚΡΥΩΝΟΥΝ. -- 14% αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πληρωμή ενοικίου κατοικίας ή δόσης για δάνειο πρώτης κατοικίας. 
 -- 30% αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πληρωμή οικιακών λογαριασμών (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο)
 -- 21% δυσκολεύθηκε να πληρώσει τις δόσεις πιστωτικών καρτών και διαφόρων δανείων.

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ(2), ΤΡΙΑ(3) ... ΕΚΑΤ. "ΦΤΩΧΟΥΣ".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΑΝ ΤΑ ... ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ... ΠΑΙΞΙΜΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ... ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.


Σε μια μάχη αλληλοκατηγοριών έχουν επιδοθεί Συρία και Ισραήλ. 

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το Ισραήλ οδηγεί την περιοχή προς τον πόλεμο, όχι προς την ειρήνη» δήλωσε, ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ Αλ-Ασάντ.
«Το μήνυμά μας προς τον Ασαντ είναι ξεκάθαρο: τον επόμενο πόλεμο όχι μόνο θα τον χάσεις, αλλά εσύ και η οικογένειά σου θα χάσετε και την εξουσία» δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Η καλύτερη ενδεκάδα του '60: Οικονομόπουλος, Καμάρας, Λουκανίδης, Γιούτσος, Γκαΐτατζής, Πολυχρονίου, Δομάζος (αρχηγός), Παπαεμαννουήλ, Θ.Σαραβάκος, Νεστορίδης, Σιδέρης. Προπονητής: Στέφαν Μπόμπεκ.
Η καλύτερη ενδεκάδα του '70: Κελεσίδης, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Α.Καψής, Νικολάου, Αρδίζογλου, Δεληκάρης, Κούδας (αρχηγός), Παπαϊωάννου, Μαύρος, Μπάγεβιτς. Προπονητής: Λάκης Πετρόπουλος
Η καλύτερη ενδεκάδα του '80: Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Καρούλιας, Κυράστας, Μητσιμπόνας, Κούης, Λ.Παπαιωάννου, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Χατζηπαναγής (αρχηγός), Αναστόπουλος, Σαραβάκος. Προπονητής: Γιάτσεκ Γκμοχ.
Η καλύτερη ενδεκάδα του '90: Βάντσικ, Αποστολάκης, Γεωργάτος, Καλιντζάκης, Μανωλάς, Καραπιάλης, Κωφίδης, Σαβέφσκι, Τσιάρτας, Βαζέχα (αρχηγός), Αλεξανδρής. Προπονητής: Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Η καλύτερη ενδεκάδα του '00: Νικοπολίδης, Αντζας, Μ.Καψής, Νταμπίζας, Χένρικσεν, Ζαγοράκης (αρχηγός), Καραγκούνης, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι, Νικολαΐδης. Προπονητής: Φερνάντο Σάντος
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Πρώτος ποδοσφαιριστής σε γκολ: Θωμάς Μαύρος

Πρώτος προπονητής σε συμμετοχές και νίκες:Ντούσαν Μπάγεβιτς

Πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές: Μίμης Δομάζος

Πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές και γκολ: Κριστόφ Βαζέχα
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών κατά τη βράβευσή τους:
Ζαγοράκης: «Είναι το μικρόβιο του ελληνικού ποδοσφαίρου που με κρατάει εδώ και η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ».
Τζόρτζεβιτς: «Ίσως να μπορούσα να παίξω για ακόμη έναν χρόνο αλλά πιστεύω ότι ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε και έτσι αποφάσισα να σταματήσω».
Νικολαϊδης: «Είμαστε τυχεροί όλοι οι ποδοσφαιριστές που κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα.
Ριβάλντο: «Τι συμβουλή να δώσω εγώ; Απλώς θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα και κυρίως που βλέπω το ελληνικό ποδόσφαιρο να βελτιώνεται συνεχώς. Ελπίζω να δω πολλά παιδιά από τις ακαδημίες να κάνουν καριέρα στο μέλλον».
Καραγκούνης: «Έχω συνεργαστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές. Στην Εθνική μου λείπουν όλοι όσοι έχουν σταματήσει από αυτή. Τους καλώ να μας συμπαρασταθώ και να πάμε ενωμένοι στο Μουντιάλ».
Νικοπολίδης: «Το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα ήταν Άρης-Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι το γεγονός πως νικήσαμε σε αυτό ήταν γούρι για την πορεία της καριέρας μου».
Βαζέχα: «Έχω βραβευτεί πολλές φορές. Σε καμία από αυτές δεν έχω ευχαριστήσει την οικογένειά μου. Αυτό θα ήθελα να κάνω τώρα εδώ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω των κ.Γιώργο Βαρδινογιάννη που με έφερε στον Παναθηναϊκό».
Μαύρος: «Ευχαριστώ για την τιμή. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ και του Πανιώνιου».
Δομάζος: «Τότε εμείς αγωνιζόμασταν για μία φανέλα και μια πορτοκαλάδα».
Μπάγεβιτς: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η σημερινή βραδιά ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ιστορία του, τις ομορφιές του και χαίρομαι που είμαι κομμάτι του. Ευχαριστώ τον κόσμο απ' όλες τις ομάδες. Απ' όλη την Ελλάδα. Μία χώρα που αγάπησα όταν μπήκαν σαν παίκτης και συνεχίζω ακόμη και τώρα τη δουλειά μου να κάνω την πάντα όσο μπορώ καλύτερα».
Νικολάου: Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη. Και εγώ είναι τυχερός που έπαιξα μπάλα, που έπαιξα στην ΑΕΚ.
Αρδίζογλου: Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πάω και παίζω με φιλανθρωπικούς σκοπούς και με την ΑΕΚ και με την Εθνική. Διατηρούμε ακόμη.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ 150€ ΕΩΣ 700€ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3% Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ + 2% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ = 5% Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΜΙΑΣ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ... ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

CLOSE WINDOW

Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΧΕΙ "ΤΣΑΤΙΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!! 
ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ΝΤΥΘΗΚΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ-ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ, ΜΕ ΜΙΣΘΟ 1250€ ΚΑΙ ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 750€ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ;;;
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ;;;
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΕΤΣΙ;;;
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!
ΕΧΟΥΜΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΓΑ...ΕΙ ΤΟ Μ...Ι, ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Ο ΛΑΤΣΙΟΣ;;;
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ... ΜΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ... ΑΕΚ!

Θετικός στο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΑΕΚ αρκεί να μην παίζει το ρόλο της γλάστρας εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> 65 ΕΚΑΤ. ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ FINANCIAL TIMES ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΛΥΠΤΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ;;; ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;


Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο οκτώ λεπτά για να φτάσει στο ποσό-ρεκόρ το έργο L'Homme Qui Marche του ελβετού γλύπτη στη δημοπρασία του Σόθμπις με θέμα τον Ιμπρεσιονισμό και τη Σύγχρονη Τέχνη. 
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ... ΞΕΠΛΥΘΗΚΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ;;;
ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΓΩΪΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ "ΔΙΚΑΙΟΙ".
"ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ... ΥΜΩΝ", ΚΑΘΙΚΙΑ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΛΥΡΙΤΖΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΤΟΥΣ ... ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ... ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ.


07:00 έως τις 10:00 οι Λυριτζής –Οικονόμου.

10:00 έως τις 12:00 και κάτι η Τσαπανίδου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΔΗΛΩΣΕ: "Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα δεν θα ήμουν ζωντανός"!


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σάρωσε τα βραβεία στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ελλληνικού ποδοσφαίρου:
Κορυφαίος προπονητής της δεκαετίας του '90
Μέλος της χρυσής ενδεκάδας του '70
Κορυφαίος προπονητής βάσει των τίτλων και των νικών."Έχω πάρα πολλά ευχαριστώ που μπορώ να πω στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα. Η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου. Η χώρα μου είχε πόλεμο και αν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα ήμουν. Ποιος ξέρει αν θα ήμουν ζωντανός. Σίγουρα η αγάπη του κόσμου, δεν ξεχνιέται ποτέ."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΜΕΘΥΣΕ Η ... ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

Μια μητέρα που έδωσε στον 5χρονο γιο της να καταναλώσει τέσσερα σφηνάκια αλκοόλ, με περιεκτικότητα αλκοόλ 44%, ενώ αυτή έπινε τα δικά της.
Το 5χρονο παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.Η 33χρονη Κάιλι Ίστγουντ καταδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση με δύο χρόνια αναστολή για αμέλεια ανηλίκου και επικίνδυνη συμπεριφορά.
Η 33χρονη ήταν αλκοολική και είναι μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών. 
Το 2008, είχε καταδικαστεί πάλι με αναστολή, επειδή άφησε τα ηλικίας κάτω των 10 ετών παιδιά της μόνα τους στο σπίτι για να πάει να πιει με φίλο της. 
Λίγους μήνες αργότερα, καταδικάστηκε πάλι με αναστολή, γιατί αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και οδηγούσε χωρίς άδεια.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ "ΛΑΙΜΟ", ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΠΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΠΗΓΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ... ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ!!!


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΙΑΝ. 2008) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΡΕΖΑ TV ©: ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ "ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ!!!
/moutsatsos.blogspot.com/

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...