Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ. ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ -4% ΤΟ ΧΑΑ!!!


ΓΔ 17:19  1.878,91  -72,79  -3,73%  Τζίρος 294,63 εκ. €
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ... ΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΓΟΥΡΑΣ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ!!!



/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΛΑΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ... ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!! ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο "εις υγείαν των κορόιδων" Παπαδόπουλος. 80αρα τσέπωσε εκτάκτως.
Για κάθε κανονική εκπομπή πορτοφολιάζει 65 χιλιάρικα. 
Για τις έκτακτες ανεβαίνει η ταρίφα. 
Σε εποχή ισχνών αγελάδων, μέσα σε 2 μέρες θα βάλει στο παντελόνι 145.000 ευρώ. 80 σήμερα και 65 μεθαύριο Σάββατο.
ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΥΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!



/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΕΣΤΑ!!! "...Οφείλει όμως και το πολιτικό σύστημα να υποβληθεί σε ανάλογες, εάν όχι και σε μεγαλύτερες, θυσίες..."


Του Κωστα Ιορδανιδη
Aπό την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη με διαφορά πλέον του 10%, διότι διέσπειρε ελπίδες στο εκλογικό σώμα.
Προ διημέρου αναδιπλώθηκε· ανακοίνωσε μείωση των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων· και ενδεχομένως να «επιλύσει» το ασφαλιστικό διά της ευθανασίας τμήματος των συνταξιούχων.
Η αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του κ. Παπανδρέου συνετρίβη υπό την πίεση των «αγορών».
Η Νέα Δημοκρατία και ο ΛΑΟΣ παρείχαν τη συναίνεσή τους στην κυβέρνηση και το ερώτημα είναι εάν υπάρξει κοινωνική αντίδραση. 
Το ενδεχόμενο αναταραχής υψηλής εντάσεως, ανάλογης εκείνης της δεκαετίας του ’60 και των πρώτων χρόνων της μεταπολιτεύσεως ή επί κυβερνήσεως του κ. Κώστα Μητσοτάκη, δεν είναι πιθανόν.
Η κοινωνική αναταραχή προϋποθέτει ότι την εξουσία ασκεί κυβέρνηση της Δεξιάς. 
Αυτό συνέβαινε τουλάχιστον έως τώρα, αλλά μπορεί να υπάρξει εξαίρεση εις τον κανόνα.
Κατά συνέπεια, ό,τι απομένει είναι η αύξηση της αναξιοπιστίας του ΠΑΣΟΚ αλλά όχι μόνον. 
Το δημόσιο χρέος εξετινάχθη σε επίπεδο τρομακτικό, διότι επί τριάντα χρόνια οι διάφορες κυβερνήσεις κατασπατάλησαν τις κοινοτικές εισροές. 
Ο δημόσιος τομέας επιβαρύνθηκε με πλεονάζον προσωπικό, όχι διότι κάποιοι πολίτες κατέλαβαν αυθαιρέτως διάφορες θέσεις, αλλά επειδή διορίσθηκαν από πολιτικούς.Ολα αυτά βεβαίως αποσιωπώνται, οι παρατηρήσεις που διατυπώνονται έχουν χαρακτήρα διαπιστωτικό. 
Αυτοκριτική και μεταμέλεια δεν υπάρχει, παρά μόνον αιτιάσεις για την κακή διαχείριση, της αντιπάλου παρατάξεως. 
Δύσκολα ομολογείται μία ολική αποτυχία.Το παράδοξο είναι ότι ενώ ο πρωθυπουργός εξήγγειλε κάποια μέτρα περιστολής των δημοσίων δαπανών και ανακοίνωσε ότι τα υπουργεία θα πρέπει να λειτουργήσουν με βάση το 80% του προϋπολογισμού προσδιορίζοντας την άμεση μείωση κατά 10%, η προσδιορισθείσα μείωση του προϋπολογισμού της Βουλής ανέρχεται μόνον στο 1,75%.
Ασφαλέστερος τρόπος για την περαιτέρω μείωση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει. 
Οφείλουμε οι πολίτες να αποδεχθούμε την κατάσταση.
Οφείλει όμως και το πολιτικό σύστημα να υποβληθεί σε ανάλογες, εάν όχι και σε μεγαλύτερες, θυσίες.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ 2010...ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ... ΠΡΟΟΔΟ!!!



/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ... ΚΑΖΙΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ... ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 30ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΤΕ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!


Τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας χάθηκαν σήμερα μέσα σε λίγα λεπτά, από την αξία των αυστραλιανών μετοχών, καθώς όλες οι ενδείξεις είναι αρνητικές.
Το σύνολο των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης αποδίδει την έντονη πτώση στις αγορές, στο αρνητικό κλίμα λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων της Ελλάδας της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. 
Πτώση σημειώνει και η αξία του δολαρίου Αυστραλίας που έπεσε στα 86.4 σεντς έναντι του αμερικάνικου νομίσματος ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ήταν στα 93 σεντς.
Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι “οι αγορές είναι νευρικές λόγω των τεραστίων ελλειμμάτων Ελλάδας και Πορτογαλίας” και επαναλαμβάνουν ότι υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης της Ελλάδας. 
Στο μεταξύ η Αποθεματική Τράπεζα της Αυστραλίας, που την περασμένη Τρίτη άφησε αμετάβλητα τα επίσημα επιτόκια, προειδοποίησε ότι θα πρέπει να αναμένονται άλλες τρεις αυξήσεις των επιτοκίων φέτος “για να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός”.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙ.

Η Ελληνοαμερικανίδα Μαριάννα Σπυροπούλου, εξέφρασε με ανακοίνωσή της, τ
ις ευχαριστίες της για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έτυχε κατά την προεκλογική της εκστρατεία, την οποία κέρδισε στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος στην πολιτεία του Ιλινόι για τη θέση της Επιτρόπου. 
"Η υποστήριξή σας, με όποιο τρόπο εκφράσθηκε, συνέβαλε στην εκλογή μου", τονίζει η 44χρονη ομογενής.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ένα 9χρονο κορίτσι στη βορειοδυτική Κίνα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η ανήλικη μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας.Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός, που καθιστά την μη κατονομαζόμενη ανήλικη μια από τις πιο μικρές μητέρες στον κόσμο, σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου στην πόλη Τσανγκτσούν. 
Η γέννηση του αγοριού, που όταν ήλθε στον κόσμο, με καισαρική τομή, ζύγιζε 2,75 κιλά, έγινε σε τοπικό νοσοκομείο, αναφέρουν ακόμα τα δημοσιεύματα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έμεινε έγκυος η ανήλικη παραμένουν αδιευκρίνιστες και η οικογένειά της αρνείται να συζητήσει το θέμα, γράφει η Λαϊκή Ημερησία.Η σεξουαλική συνεύρεση με ένα άτομο κάτω των 14 ετών θεωρείται βιασμός από την κινεζική νομοθεσία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟ, ... ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!


Ένας στους τρεις γάμους στην Αυστραλία καταλήγει σε διαζύγιο.
Οι επιχειρηματίες σκέφτηκαν ότι υπήρχε ένας χώρος ανεκμετάλλευτος. 
Προσφέρουν λιμουζίνες 10 μέτρων, σικ εστιατόρια και κλαμπ, για γαμήλιες εκδηλώσεις, προσφέρουν τους χώρους τους και τις ιδέες τους για να γιορτάσουν οι διαζευγμένοι την ελευθερία τους. 
"Είναι φυσικό και, σίγουρα, κάνει καλό στην υγεία των ανθρώπων να απαθανατίζουν τη στιγμή που τελικά χωρίζουν από το σύντροφό τους. 
Να γιορτάζουν το γεγονός ότι αφήνουν πίσω τους την παλιά ζωή, τα παλιά θέματα και ξεκινούν από την αρχή", θα πει η ψυχολόγος Σάλι-Αννι Μακομαρκ.
Η υπεύθυνη μάρκετινγκ του καμπαρέ-ρεστοράν "Dracula", θα πει ότι τα πάρτι των χωρισμένων παίρνουν και δίνουν εκεί, "σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις γίνεται μεγαλύτερο γλέντι, σ' αυτά παρά στους αρραβώνες και τα γενέθλια".
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...