Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; 1600 (ΧΙΛΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΞΑΚΟΣΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ).


ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ:

ΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 
ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ).
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

ΕΙΝΑΙ 1600 - ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 1600€ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ 16 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
/moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΙΔΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ -16% ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ... ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ!!!


Με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Οι συναντήσειςπραγματοποιήθηκαν μετά από αίτημα των δύο προέδρων (ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ) και κύριο αντικείμενό τους οι εξελίξεις στην οικονομία.
O κ. Σαμαράς εμφανίστηκε ανήσυχος για τις εξελίξεις στην οικονομία και ιδιαίτερα για τα δημοσιονομικά, σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προχωρώντας σε κριτική για πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης σε αυστηρό τόνο. 
Kατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι «κάνει ότι μπορεί για να διασπάσει το εσωτερικό μέτωπο» και πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο και σε ώρα διεθνούς κρίσης δεν κερδίζεται η μάχη της Οικονομίας.
Έκανε λόγο για αντιφατικά μηνύματα εκ μέρους της κυβέρνησης, «με πιο χτυπητό παράδειγμα τις δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου περί "Τιτανικού"».
ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> GAY ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ AIDS.


Ο 70χρονος Ρέι Γκόσλινγκ, βετεράνος παρουσιαστής της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, δήλωσε ότι έπνιξε τον φίλο του στο νοσοκομείο με ένα μαξιλάρι, τηρώντας συμφωνία που είχε κάνει το ζευγάρι για την περίπτωση που ο πόνος γινόταν ανυπόφορος.
«Είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Εάν τα πράγματα έφταναν σε αυτό το σημείο, θα έβαζα τέλος στη ζωή του. Και αυτό έκανα.
Οι γιατροί είχαν πει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε περισσότερο και εκείνος βασανιζόταν από αφόρητους, αφόρητους πόνους. 
Έπιασα το μαξιλάρι και το κράτησα στο πρόσωπό του μέχρι που πέθανε».
Ο 70χρονος τόνισε ότι δεν μετανιώνει γι' αυτό που έκανε και ότι εάν ο φίλος του τον «βλέπει από ψηλά θα είναι περήφανος.
Υπάρχουν φορές που πρέπει να φανείς γενναίος και να πεις... στα κομμάτια ο νόμος».
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ GAY ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΑ...Σ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ AIDS, ΤΟΝ ... ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑ..Σ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ Η ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!


Σκηνές από ταινία με τραγική κατάληξη εξελίχθησαν στον Βύρωνα. 

Στην οδό Ζωοδόχου Πηγής αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο αλλοδαπούς ληστές τραπεζών (ΑΛΒΑΝΟΥΣ) τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν, καθώς έβγαιναν από σπίτι της περιοχής. 
Ο ένας όμως κατάφερε να τους ξεφύγει και κρύφθηκε στο πατάρι αρτοποιείου.
Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν ο ένας πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες εξερράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. 
Η ομάδα της Ασφάλειας έδωσε μάχη με τους δύο ληστές με ανταλλαγή πυροβολισμών που είχαν όμως ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ένας πολίτης ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. 
Οι κακοποιοί συνελήφθησαν ενώ όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. 
Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν κατ΄ ευχή, καθώς ο πολίτης που τραυματίστηκε υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματα του, χάνοντας την μάχη.Στο μεταξύ όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί στο μακελειό του Βύρωνα είναι αυτό που κλάπηκε την Καθαρά Δευτέρα από αστυνομικούς στο Μαρούσι.
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ:
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟ ΘΥΜΑ;
ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ (ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ);
ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΖΑΦΕΡΗ);
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ);
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ);
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ (ΜΕ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ) ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;
Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.
Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΤΑΙΕΙ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΦΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!


Η φωτογραφία απεικονίζει μια κοπέλα να στέκεται πίσω από το παράθυρο ενός κάστρου, το οποίο είναι εγκαταλειμμένο από καιρό και πάντα θεωρούνταν στοιχειωμένο. 
Μερικοί υποστηρίζουν πως η κοπέλα της φωτογραφίας είναι το πνεύμα της κόμισσας του Ντάντολαντ, Γουίνφριντ. 
Η κόμισσα κληρονόμησε το κάστρο το 1984. 
Μετά το θάνατό της, πολλά περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα καταγράφονταν στο κάστρο.
Άλλοι υποστηρίζουν ότι η μορφή μπορεί να ανήκει σε μια υπηρέτρια που σκοτώθηκε εκεί πέφτοντας από το άλογο.Αλήθεια, ψέματα ή φωτομοντάζ το θέμα είναι ότι όλοι υποστηρίζουν ότι κανένας άνθρωπος δε θα μπορούσε να ανέβει ποτέ εκεί καθώς παντού υπάρχουν σιδεριές.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ... ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ (ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ) ΚΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ (ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ... ΜΑΛΑΚΑ!!!
ΡΕ ΜΗΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΧάΛΙ" ΠΟΤΕΡ, Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΛΙΜΑ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ... ΜΟΝΑΞΙΑΣ, ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ SOCIAL NETWORK!!! OI 37ΑΡΗΔΕΣ!!!


Το 25% όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (FaceBook, Twitter, LinkedIn, MySpace, Bebo k.τ.λ.) είναι 35 έως 44 ετών.
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ 18-24 ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΕΓΙΑ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ... ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΦΟΡΜΗ: Η "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΟΥ ΘΗΤΗ. ΑΙΤΙΑ: ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ... ΧΩΜΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ... ΘΕΛΕΙ!!!


Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την ελληνική παροικία την δεκαετία του 1990, η δολοφονία της 25χρονης Μερσίνας Χαλβατζή, κινδυνεύει να περάσει στα αρχεία, γιατί τα "παραθυράκια" του νόμου το ... επιτρέπουν!
Πριν 13 χρόνια το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στο Νεκροταφείο του Φόουκνερ, όπου είχε πάει για να ανάψει το καντήλι στον τάφο της γιαγιάς της.
Οι τραγικοί γονείς της ακόμα περιμένουν την απόδοση δικαιοσύνης.
Το επιχείρημα που παρουσίασε ο συνήγορος του Ντούπας, κ. Κρις Μπόις, στο Ανώτατο Δικαστήριο, και ο δικαστής, Ρόμπερτ Φρεντς, αποδέχθηκε ως βάσιμο, ήταν ότι η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση το 2007 όταν έγινε η πρώτη δίκη του Ντούπας για την δολοφονία της Μερσίνας, λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας προκειμένου ο Ντούπας να δικαστεί δίκαια.

Ο 56χρονος Ντούπας, που ήδη εκτίει ισόβια ποινή για δύο άλλες δολοφονίες που διέπραξε, καταδικάστηκε το 2007 και για την δολοφονία της 25χρονης Μερσίνας. 
Στη συνέχεια έκανε έφεση και αποφασίστηκε να ξαναγίνει η δίκη του. 
Τώρα ζητά επ' αόριστο αναβολή με το αιτιολογικό ότι "υπάρχει προκατάληψη και δεν θα γίνει δίκαιη δίκη". ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ... ΔΕΧΤΗΚΕ!!!
Όποια και αν είναι η έκβαση,ο Ντούπας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει. 
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΦΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΤΖΙΜΑΝΙ". ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.


Αύξηση 11,98% σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα η τιμή της αμόλυβδης σύμφωνα με τις τιμοληψίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης (95 οκτανίων 10 ppm): 1,243 ευρώ ανά λίτρο = άνοδος κατά 11,98%.
ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ... "ΜΑΝΑ ΣΟΥ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ... ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ!!!
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ... ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!!
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ... ΚΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ... ΚΛΑΜΑ!!!
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...