Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

127 νεκροί και 448 τραυματίες στο ΙΡΑΚ

Πέντε αυτοκίνητα,από τα οποία τα τέσσερα οδηγούσαν καμικάζι, εξερράγησαν σχεδόν ταυτόχρονα στις 10:25 τοπική ώρα σε τέσσερα σημεία της Βαγδάτης,καταστρέφοντας τρία κυβερνητικά γραφεία,μία οδική σήραγγα και πλήττοντας μία αστυνομική περίπολο, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.


«Τουλάχιστον 127 άτομα σκοτώθηκαν και 448 τραυματίστηκαν», ανέφερε πηγή στο υπουργείο Εσωτερικών.Δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί εάν η έκρηξη στην κεραία του υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή Αλ Νάχντα ήταν επίθεση αυτοκτονίας. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ...

Σε χειμωνιάτικους ρυθμούς θα μας βάλει ο καιρός αυτή την εβδομάδα, καθώς η πρώτη αξιόλογη ψυχρή εισβολή για το φετινό χειμώνα, είναι προ των πυλών και ετοιμάζεται να ντύσει στα λευκά αρκετές περιοχές της χώρας, ακόμη και περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο, όχι όμως ακόμη τις πεδινές περιοχές. Οι ορεινές και ημιορεινές λοιπόν περιοχές θα ντυθούν στα λευκά, ενώ οι ημιπεδινές και πρόσκαιρα πεδινές περιοχές θα δουν χιονόνερο ή βροχή.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει αρχικά όλη τη χώρα, ωστόσο το κύμα αυτό της κακοκαιρίας, θα εστιαστεί στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα όπου θα επιμείνει λίγο περισσότερο. Οι βοριάδες που θα επικρατήσουν στα πελάγη εντάσεως 8 – 9 μποφόρ, θα ρίξουν αρκετούς βαθμούς τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα γάντια, σκούφος, κασκόλ και χοντρό μπουφάν, να είναι τα απαραίτητα εφόδια που θα πρέπει να έχουμε έτοιμα στην γκαρνταρόμπα μας. Από την άλλη, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού ακόμη και κατοικημένες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά, από την επέλαση της πρώτης αυτής χιονοεπιδρομής.

Στη συνέχεια και όσο βαδίζουμε προς τα Χριστούγεννα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που μας στέλνει ο Δεκέμβριος και για αρκετές πεδινές περιοχές, κυρίως της Ανατολικής Ελλάδας!!! Από την Τετάρτη λοιπόν και μετά ο καιρός αλλάζει αισθητά σε όλη τη χώρα, με τσουχτερό κρύο, χιόνια, βροχές και παγετό. Αυτό καθιστά επικίνδυνη τόσο την οδήγηση, όσο και το βάδισμα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, αφού όταν επικρατεί παγετός, εύκολα γλιστράμε. Προσοχή λοιπόν, γιατί ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα δόντια του ενώ έπεται και συνέχεια. Εφοδιαστείτε λοιπόν με πετρέλαιο και ξύλα για το τζάκι, ενώ οι ποιο τολμηροί, αρχίστε να οργανώνεται την πρώτη εξόρμηση στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, τα οποία είναι έτοιμα να δεχθούν αξιόλογες χιονοπτώσεις. Καλό χειμώνα!!!

Σε επόμενα δελτία μας, θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις περιοχές που θα δεχθούν χιονοπτώσεις, ενώ θα σας δίνουμε συνεχείς πληροφορίες και μέσα από τα ηχογραφημένα μας δελτία. Ακούστε και το νεότερο ηχογραφημένα δελτίο μας, που εκδώσαμε σήμερα στις 18.00 το απόγευμα. Φυσικά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ, μπορείτε να ακούτε την εκπομπή Greek Meteo News μέσα από το Enimerwsi Radio και την συνεργαζόμενη με εμάς σελίδα Enimerwsi.gr όπου υπάρχει σχετικό λίνκ για σύνδεση με το σταθμό.

xalazi.gr Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

SWINE FLU ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης"

Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, που ακολούθησαν τις αποτυχημένες προσπάθειες εξαγοράς, οι Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης" ή την "Search and Advertising Services and Sales Agreement and License Agreement" όπως ονομάζεται η δεκαετής συμφωνία. Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, που ακολούθησαν τις αποτυχημένες προσπάθειες εξαγοράς, οι Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης" ή την "Search and Advertising Services and Sales Agreement and License Agreement" όπως ονομάζεται η δεκαετής συμφωνία.
Σύμφωνα με αυτήν, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft Bing, θα παράγει αποτελέσματα αναζήτησης για την Yahoo, με το interface της Yahoo να παραμένει ως έχει, αναγράφοντας απλώς την έκφραση "Powered by Bing", με την Yahoo να παρέχει υπηρεσίες διαφημιστικής αναζήτησης.
Για τα πρώτα 5 χρόνια της συμφωνίας η Yahoo, θα εισπράτει το 88% των εσόδων, ενώ για τα επόμενα 5 το 93%.
Με την συμφωνία, η Yahoo θα περικόψει σημαντικά τα έξοδα της, ενώ η Microsoft θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει το μερίδιο της στις μηχανές αναζήτησης.
Η συμφωνία ακόμα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές αλλά οι 2 εταιρίες ευελπιστούν πως θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις αρχές του 2010.
news24.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...