Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης"

Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, που ακολούθησαν τις αποτυχημένες προσπάθειες εξαγοράς, οι Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης" ή την "Search and Advertising Services and Sales Agreement and License Agreement" όπως ονομάζεται η δεκαετής συμφωνία. Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων, που ακολούθησαν τις αποτυχημένες προσπάθειες εξαγοράς, οι Microsoft και Yahoo, κατέληξαν επίσημα σε συμφωνία "αναζήτησης" ή την "Search and Advertising Services and Sales Agreement and License Agreement" όπως ονομάζεται η δεκαετής συμφωνία.
Σύμφωνα με αυτήν, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft Bing, θα παράγει αποτελέσματα αναζήτησης για την Yahoo, με το interface της Yahoo να παραμένει ως έχει, αναγράφοντας απλώς την έκφραση "Powered by Bing", με την Yahoo να παρέχει υπηρεσίες διαφημιστικής αναζήτησης.
Για τα πρώτα 5 χρόνια της συμφωνίας η Yahoo, θα εισπράτει το 88% των εσόδων, ενώ για τα επόμενα 5 το 93%.
Με την συμφωνία, η Yahoo θα περικόψει σημαντικά τα έξοδα της, ενώ η Microsoft θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει το μερίδιο της στις μηχανές αναζήτησης.
Η συμφωνία ακόμα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές αλλά οι 2 εταιρίες ευελπιστούν πως θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις αρχές του 2010.
news24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου