Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Απριλίου 24, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ... ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!



Πρώτα βρήσκεται έναν Βουλευτή και τον παντρεύεστε, "δουλεύετε" στο Πολιτικό του γραφείο για 2 χρόνια. Αμέσως οταν περάσουν τα 2 χρόνια, αυτόματα αποκτάτε το δικαίωμα για μόνημη θέση στο Δημόσιο.
Έτσι, βάζετε τον Άντρα σας τον Βουλευτή να σας διορίσει μόνημη στο Δημόσιο. Για παράδειγμα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!

Από εκεί βάζετε ξανά τον Άντρα σας να σας μετατάξει, για παράδειγμα, στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών στο οποίο είναι, για παράδειγμα, Υφυπουργός. Αυτό ήταν. 
Τι και εάν η εργασία σας είναι στην Αθήνα?
Εσείς συνεχίζεται να κατοικείται στην Ηγουμενίτσα.
Αλλωστε αρμόδιος να σας ελέγχει είναι ο σύζηγος.

Τώρα έαν αλλάξει η Κυβέρνηση και ο άντρας σας απομακρυνθεί από το Υπουργείο στο οποίο εργάζεστε, μην χολοσκάτε!
Βάζετε ξανά τον άντρα σας να σας μετατάξει στην Πόλη όπου ζείτε, για παράδειγμα στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφού είστε τυχερή και δεν έχει αλλάξει η Διοίκηση και το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "...φτάσαμε εδώ υπερχρεωμένοι σε τέτοιο βαθμό που φοβήθηκαν ακόμη και οι καλοί πιστωτές μας..."!!!


"...
Ανέφερε μάλιστα ότι είδε, χθες, σε μια διαδήλωση, να αναγράφεται σε αφίσες "Έξω το ΔΝΤ".
"Θα μπορούσα να συνυπογράψω και να βάλω από κάτω ‘Έξω και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή’. Απλώς δεν θα φύγουν με πέτρες, και δεν θα φύγουν με βία. Θα φύγουν όταν εμείς έχουμε βάλει τάξη στην οικονομία μας, όταν εμείς έχουμε δείξει αξιοπιστία" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.
...

"Γι' αυτά δεν έφταιγε ο απλός πολίτης, ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος, έφταιγε μια κυβέρνηση που εξυπηρετούσε πελατειακά συμφέροντα και άφηνε την αδιαφάνεια και τη διαφθορά να γιγαντώνονται", σημείωσε ο πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι φτάσαμε εδώ υπερχρεωμένοι σε τέτοιο βαθμό που φοβήθηκαν ακόμη και οι καλοί πιστωτές μας.
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!


"...
Στις φυλακές του Κορυδαλού οδηγείται ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλυκών νομού Ζακύνθου Κώστας Μαλαπέτσας, με εντολή του αντιεισαγγελέα Ζακύνθου...."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...