Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ.



ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ, ΞΑΧΑΣΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ... ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΛΙΘΙΕ ΛΑΕ!!! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ 40% ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΩΣ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΣΩΤΗΡΑΣ, ΗΛΙΘΙΕ "ΞΑΧΑΣΙΑΡΗ" ΕΛΛΗΝΙΝΕ ΛΑΕ.


ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ 3,6 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ Aπο Enet.gr

"...
Εκ δεξιών του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε τον αντιπρόεδρο Δημ. Αβραμόπουλο και εξ αριστερών τον επίσης αντιπρόεδρο και αρμόδιο για τον τομέα της Οικονομίας, Στ. Δήμα, ο οποίος ήρθε εκτάκτως από το εξωτερικό και ενώ μέχρι χθες το βράδυ συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά έλεγαν ότι θα βρίσκεται εκτός χώρας.
Οι θέσεις του πρώην Επιτρόπου κατά της γραμμής που κράτησε η Ν.Δ. στο μνημόνιο - εκείνος ήταν υπέρ της υπερψήφισής του - έδωσαν αφορμή για σχόλια. ..."

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ (ΣΤ.ΔΗΜΑΣ), ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΗΛΙΘΙΕ, ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ... ΚΟΡΜΙ (ΣΤΙΡΠΤΙΖ), ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΦΑΡΟ. ΕΧΑΣΕ 3-2 Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.


ΠΟΥ' ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΟΕΟ, ΠΟΥ' ΝΑΙ ΟΙ ... ΜΠΑΛΕΣ, ΠΟΥ' ΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ, ΟΕΟ, ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ..........., ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ .... ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙ.


Μαριάντα Πιερίδη ----- Πετρούλα Kωστίδου Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ 17 ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.


Να αυτοκτονήσει προσπάθησε ένας 17χρονος μαθητής στη Ν. Σμύρνη, επειδή απογοητεύτηκε με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων που έμαθε σήμερα.Αφού είδε τις βαθμολογίες του, πήρε ένα όπλο κρότου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Ευτυχώς το χτύπημα δεν ήταν μοιραίο και υπέστη μόνο κάποια εγκαύματα.
Αμέσως μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύεται.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΑ. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 17 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.
ΣΤΑ 17 ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
ΣΤΑ 17 ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ.... ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...