Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΣΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΤΕΘΥΚΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ... ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!


Κατατέθηκε στη βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο απελευθερώνεται η εσωτερική αγορά υπηρεσιών. 
Στο σχέδιο νόμου περιλαμβάνεται διάταξη η οποία δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών, με απόφαση του ύστερα από εισήγηση της ΤτΕ και της Ε.Ε. να επαναφέρει το πακέτο των 28 δισ. για την ενίσχυση της ρευστότητας των τραπεζών.
ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΣ ... ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!
ΠΗΓΗ: link
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ 356!!! ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΑΠΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ "ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ" ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!!!


«Η επιτροπή διαφάνειας παρέπεμψε 365 άτομα που κατηγορούνται ότι υπεξαίρεσαν 46 δις ιρακινά δηνάρια ενώπιον δικαστηρίων» αναφέρει η επιτροπή κατά της διαφθοράς.

Η επιτροπή είχε εκδώσει επίσης τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο εντάλματα σύλληψης σε βάρος 433 ατόμων στο πλαίσιο των ερευνών της κατά της διαφθοράς, μεταξύ των οποίων υπήρχαν 22 ανώτεροι αξιωματούχοι.
ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ-ΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ... ΚΩΣΤΑΚΗ, Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ... ΓΙΩΡΓΑΚΗ, "ΠΗΔΑΕΙ" ΤΟΝ ... ΛΑΟ!!!
ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΡΧΙ...!!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΡΧΙ...!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΜΑΛΑΚΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ... ΕΡΤ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!


Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος:"Προβλέπεται η σταδιακή κατάργηση των διαφημίσεων από τα ειδικά προγράμματα της ΕΡΤ, όπως τα παιδικά και ειδησεογραφικά, ενώ παράλληλα στο πλάνο περιλαμβάνεται και η μείωση του ανταποδοτικού τέλους."
"Το τέλος θα συνεχίσει να υπάρχει!!!""Το τέλος αυτό δίνει την ευκαιρία στην ΕΡΤ να μην πιέζεται, ούτε να δημιουργεί περιεχόμενο μόνο για εμπορική εκμετάλλευση, αλλά ούτε και για τα συμφέροντα των διαφημιζόμενων. Έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε μείωση της διαφήμισης στην ΕΡΤ, κάθε λόγο να θέλουμε χαμηλότερο τέλος για τον Έλληνα πολίτη. Και γι' αυτό έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εξυγίανσης της ΕΡΤ".

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΡΤ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ" ΚΑΝΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...