Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ... ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ... ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ!!!


Η περιουσία της Τζένιφερ Άνιστον, είναι 160 εκ. δολάρια!
Και όλα αυτά ξεκίνησαν από τα "Φιλαράκια".


 Όπως είχε πει και ο πρωταγωνιστής της σειράς Doctor House, 
"Δεν νιώθω καλά με τα χρήματα που παίρνω σε κάθε επεισόδιο της σειράς, μιας και τα χρήματα που παίρνω για κάθε επεισόδιο, είναι κατά πολύ περισσότερα από τα χρήματα που παίρνει ο πατέρας μου σε έναν χρόνο, που είναι πραγματικός γιατρός και σώζει ζωές!!!"
ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΥΓΕΙΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ακόμα δέχεται απειλές ο Σουηδός σκιτσογράφος Lars Vilks, που στο παρελθόν είχε κάνει ένα σκίτσο που έδειχνε τον προφήτη Μωάμεθ με σώμα σκύλου, πιθανότατα από ακραίους μουσουλμάνους.

Ο Lars Vilks Σουηδός σκιτσογράφος δέχεται πάλι απειλές για τη ζωή του


ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!!! Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> H Εθνική τράπεζα του Γ.Προβόπουλου έχει off Shore εταιρεία στα νησιά Καϋμάν.

Το αποθεματικό αγγίζει τα 71εκ. ευρώ!
ΦΟΡΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ "ΧΕΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!


O Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ζητεί από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να διευκρινίσει πώς «διέρρευσε» σε τηλεοπτικό σταθμό η πληροφόρηση ότι στον φάκελο της UEFA γινόταν αναφορά στον αγώνα Πανθρακικού - ΠΑΣ Γιάννινα.
Το εξώδικο αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης απέστειλε σημερα στον Γ.Γ.Α κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή την κάτωθι εξώδικη - δήλωση:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966", που εδρεύει στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής Ιωαννίνων και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ
Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικόν Γραμματέα Αθλητισμού, κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής στην οδό Κηφισίας 7
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπουργόν Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Παύλον Γερουλάνο, κατοίκου ομοίως.

Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κυρία Αγγελική Γκερέκου, κατοίκου ομοίως

Ιωάννινα, 10 Μαρτίου 2010

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 9.3.2010, τηλεοπτικός σταθμός που εδρεύει στην Αθήνα, μετέδωσε και μάλιστα στο κεντρικό βραδινό δελτίο του, ότι περιήλθε σε κατοχή και γνώση σας φάκελος από την U.E.F.A., σύμφωνα με το περιεχόμενο του οποίου, γινότανε αναφορά στον αγώνα Πανθρακικού- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε επιλήψιμο τρόπο διεξαγωγής του.

Η ακρίβεια της πληροφορίας που μεταδόθηκε και έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία στην εταιρία μας, είναι κάτι που δεν δυνάμεθα να ελέγξουμε, αφού δεν έχουμε καμία πρόσβαση στον συγκεκριμένο φάκελο. Ενδελεχής έρευνα που ακολούθησε από εμάς και πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας από πηγές που θεωρούμε αξιόπιστες, μας ενημερώσανε, ότι η επιλεκτική αυτή διαρροή, έγινε από το "περιβάλλον του γραφείου του Γ.Γ.Α.". Τη "διαρροή" βέβαια αυτή, έχουμε κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζουμε ως επιλεκτική, αφού είναι σαφές, ότι εάν το περιεχόμενο της πληροφορίας αληθεύει, πρόκειται για το πρώτο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποδοσφαιρικό παιχνίδι που δημοσιοποιείται από εικοσιπέντε που εδώ και οκτώ μήνες, διερευνώνται από τις αρχές.

Η αποκλειστική δε "πληροφόρηση" ενός και μόνο τηλεοπτικού σταθμού, του οποίου η "πληροφορία" αναπαρήχθη σε ολόκληρο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με την μορφή "καταιγίδας", δημιουργεί επίσης εύλογα ερωτηματικά σε εμάς αλλά και ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα για τη σκοπιμότητά της.

Γνωρίζετε άριστα, ότι αποτέλεσμα της επιλεκτικής αυτής διαρροής, είναι να έχει κηλιδωθεί η αξιοπρέπεια και εντιμότητα μας, ενώ ευρισκόμαστε πλέον χωρίς να το αξίζουμε, με το στίγμα της ομάδος που συμμετέχει σε προκαθορισμένα αποτελέσματα.

Σε διερεύνηση των ανωτέρω, επειδή ατυχείς παρελθούσες δηλώσεις σας, κατά τη γνώμη μας, "έπληξαν" την ομάδα μας, κυρίως όμως γιατί θεωρούμε ότι ίσως υπάρχει μείζον ηθικό ζήτημα για την υπόθεσή μας, θα επιθυμούσαμε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση από μέρους σας, ώστε να διαλυθούν τα όποια σύννεφα εντυπώσεων.

Η βαθιά νομική σας παιδεία και η παρουσία σας ως εκ των σημαντικότερων δικηγόρων των Αθηνών, σας έδωσε τη δυνατότητα εσάς και το γραφείο σας, εργασιακής συνεργασίας με πλήθος εντολέων σας. Εξ αυτών, θα επιθυμούσαμε να γνωρίζουμε, εάν χειριστήκατε, προ της αναλήψεως ασφαλώς των καθηκόντων σας, υποθέσεις:

Α) Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως, ποίων, πότε και σε τι είδους σχέση συνεργασίας

Β) Υποθέσεις παραγόντων ποδοσφαίρου, ποίων και πότε που σας τίμησαν με την εντολή τους

Ενώ τέλος

Γ) Εάν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τεκμηριωμένα, τις πληροφορίες μας περί της διαρροής από το "περιβάλλον του Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού", που ελάβαμε και δεν επιθυμούμε να υιοθετήσουμε.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στην καθ' ης αυτή απευθύνεται, προς γνώση της για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
»
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ... ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Το σουηδικό Κοινοβούλιο ψήφισε την Πέμπτη υπέρ τις αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και άλλων μη μουσουλμανικών μειονοτήτων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.


Η απόφαση ελήφθη με 131 ψήφους υπέρ έναντι 130 κατά και 88 αποχές. 
Η απόφαση εκτός από τους Πόντιους και τους Αρμενίους αφορά επίσης στη γενοκτονία το 1915 των Ασσύριων, των Σύριων και των Χαλδάιων.Μετά την απόφαση του Σουηδικού Κοινοβουλίου και για αντίποινα από την πλευρά της Τουρκίας, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου επίσκεψη στη Σουηδία του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ανακλήθηκε στην Αγκυρα για διαβουλεύσεις ο Τούρκος πρέσβης στη Στοκχόλμη Ζεργκιούν Κορούτουρκ.
Την ικανοποίησή του για την απόφαση εξέφρασε ο Σύλλογος Ποντίων της Σουηδίας «Εύξεινος Πόντος».
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ "ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Πορεία διαμαρτυρίας κατά των ομοφυλοφίλων πραγματοποίησαν χθες, στην πόλη Λέζα της Αλβανίας, εκατοντάδες νεαροί και άνδρες.


Συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, ζητώντας την απομάκρυνση ενός παίκτη από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Big Brother», ο οποίος είχε δηλώσει δημοσίως τις ιδιαίτερες σεξουαλικές του προτιμήσεις. 
Οι νεαροί δήλωσαν ότι προσεβλήθησαν από τη δήλωση του συγκεκριμένου παίκτη και ένιωσαν πως «η πόλη "αντιπροσωπεύεται" από έναν ομοφυλόφιλο». Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ... ΜΟΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!
Η πορεία διαμαρτυρίας έγινε λίγες εβδομάδες μετά από την ψήφιση του νομοσχεδίου στην αλβανική Βουλή, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Αλβανία και τις έντονες αντιδράσεις που συνόδευσαν τη συζήτηση γι' αυτό το ζήτημα. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: "Ρόλος της αστυνομίας είναι να κυνηγά το έγκλημα και όποιον παραβιάζει το νόμο, και όχι το λαό όταν διεκδικεί τα δίκαιά του. Ο αστυνομικός κατανόησε το πρόβλημα, όχι όμως και η Κυβέρνηση που επανέλαβε την καταστολή στη χθεσινή κινητοποίηση".

Τα παραπάνω τα είπε στην συνάντηση με τον αστυνομικό των ΜΑΤ που του έριξε τα χημικά, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ, την περασμένη Παρασκευή.
Μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ, ο κύριος Γλέζος δήλωσε ότι δεν τον ενδιέφερε η συγγνώμη του αστυνομικού, αλλά στόχος της συνάντησης – όπως είπε χαρακτηριστικά - ήταν “ να κατανοήσει αυτό το νεαρό παιδί το πρόβλημα”.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Δικαστήριο της Βραζιλίας καταδίκασε την αεροπορική εταιρία Air France να πληρώσει αποζημίωση ύψους 1,15 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα από τα 228 θύματα της πτήσης AF447 από το Ρίο ντε Ζανέιρο στο Παρίσι που συνετρίβη στον Ατλαντικό τον Ιούνιο του 2009.


Η αποζημίωση θα πρέπει να δοθεί στην οικογένεια της Μαρσέλ Βαλπάσος Φονσέκα, εισαγγελέα της πολιτείας αυτή που έχασε τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα. Ανάμεσα στα θύματα της καταστροφής, ήταν 72 Γάλλοι, 59 Βραζιλιάνοι και 26 Γερμανοί.
Πολλές οικογένειες θυμάτων έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της γαλλικής αεροπορικής εταιρίας. 
Το Airbus A330 εξαφανίστηκε περίπου 1.100 χιλιόμετρα ανοικτά του Ρεσίφε στην βορειοανατολική Βραζιλία τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, μιας και δεν εχει βρεθει ακομα το μαύρο κουτί
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Eνώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ορκίζεται για τη δεύτερη θητεία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αυτή την ώρα.


Στις 12.15, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 
Ο Κάρολος Παπούλιας επανεξελέγη σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής, στις 2 Φεβρουαρίου 2010, με 266 ψήφους υπέρ και 32 "παρών". 
Υπέρ της επανεκλογής του είχαν τάχθηκαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ..
Παρόντες δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Παπούλιας καταλαμβάνει την ένατη προεδρική θητεία από τη μεταπολίτευση.
Είναι ο τρίτος πρόεδρος μετά τους Κ.Καραμανλή και Κ.Στεφανόπουλο, που επανεκλέγεται σε δεύτερη θητεία.
Κατέχει το ρεκόρ κοινοβουλευτικής συναίνεσης κατά την πρώτη εκλογή του το Μάρτιο του 2005 με 279 ψήφους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί την υποβολή των συγχαρητηρίων των εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πνευματικής ηγεσίας, την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 και ώρα 11.30.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΕ ΜΙΑ ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ... ΔΕΛΦΙΝΙΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΟ!!! 1-3 ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ!!!

ΜΕ 9 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΑΟ. 
ΣΤΟ Ο ΔΑΡΛΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΣΙΜΑΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ-ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!
ΣΤΟ 8' ΚΑΙ ΣΤΟ 16' ΤΟ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.
ΣΤΟ 3' ΤΟΥ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΤΟ 1-2 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-3 ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ.
Παναθηναϊκός
: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (46' Καραγκούνης), Λέτο (46' Σαλπιγγίδης), Ρουκάβινα (71' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.
Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Σαρ, Βίκτορ Ράμος, Νικέζ (66' Μανγκαλά), Ντεφούρ (21' Μεχντί Καρτσέλα Γκονζάλες), Ντε Καμάργκο, Γιοβάνοβιτς (79' Νταλμά), Μποκανί, Βίτσελ, Γκέρσον, Καμοτσάτο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...