Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!


O Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ζητεί από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να διευκρινίσει πώς «διέρρευσε» σε τηλεοπτικό σταθμό η πληροφόρηση ότι στον φάκελο της UEFA γινόταν αναφορά στον αγώνα Πανθρακικού - ΠΑΣ Γιάννινα.
Το εξώδικο αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης απέστειλε σημερα στον Γ.Γ.Α κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή την κάτωθι εξώδικη - δήλωση:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ1966", που εδρεύει στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής Ιωαννίνων και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ
Παναγιώτη Μπιτσαξή, Γενικόν Γραμματέα Αθλητισμού, κάτοικο Αμαρουσίου Αττικής στην οδό Κηφισίας 7
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπουργόν Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Παύλον Γερουλάνο, κατοίκου ομοίως.

Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κυρία Αγγελική Γκερέκου, κατοίκου ομοίως

Ιωάννινα, 10 Μαρτίου 2010

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 9.3.2010, τηλεοπτικός σταθμός που εδρεύει στην Αθήνα, μετέδωσε και μάλιστα στο κεντρικό βραδινό δελτίο του, ότι περιήλθε σε κατοχή και γνώση σας φάκελος από την U.E.F.A., σύμφωνα με το περιεχόμενο του οποίου, γινότανε αναφορά στον αγώνα Πανθρακικού- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε επιλήψιμο τρόπο διεξαγωγής του.

Η ακρίβεια της πληροφορίας που μεταδόθηκε και έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία στην εταιρία μας, είναι κάτι που δεν δυνάμεθα να ελέγξουμε, αφού δεν έχουμε καμία πρόσβαση στον συγκεκριμένο φάκελο. Ενδελεχής έρευνα που ακολούθησε από εμάς και πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας από πηγές που θεωρούμε αξιόπιστες, μας ενημερώσανε, ότι η επιλεκτική αυτή διαρροή, έγινε από το "περιβάλλον του γραφείου του Γ.Γ.Α.". Τη "διαρροή" βέβαια αυτή, έχουμε κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζουμε ως επιλεκτική, αφού είναι σαφές, ότι εάν το περιεχόμενο της πληροφορίας αληθεύει, πρόκειται για το πρώτο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποδοσφαιρικό παιχνίδι που δημοσιοποιείται από εικοσιπέντε που εδώ και οκτώ μήνες, διερευνώνται από τις αρχές.

Η αποκλειστική δε "πληροφόρηση" ενός και μόνο τηλεοπτικού σταθμού, του οποίου η "πληροφορία" αναπαρήχθη σε ολόκληρο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με την μορφή "καταιγίδας", δημιουργεί επίσης εύλογα ερωτηματικά σε εμάς αλλά και ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα για τη σκοπιμότητά της.

Γνωρίζετε άριστα, ότι αποτέλεσμα της επιλεκτικής αυτής διαρροής, είναι να έχει κηλιδωθεί η αξιοπρέπεια και εντιμότητα μας, ενώ ευρισκόμαστε πλέον χωρίς να το αξίζουμε, με το στίγμα της ομάδος που συμμετέχει σε προκαθορισμένα αποτελέσματα.

Σε διερεύνηση των ανωτέρω, επειδή ατυχείς παρελθούσες δηλώσεις σας, κατά τη γνώμη μας, "έπληξαν" την ομάδα μας, κυρίως όμως γιατί θεωρούμε ότι ίσως υπάρχει μείζον ηθικό ζήτημα για την υπόθεσή μας, θα επιθυμούσαμε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση από μέρους σας, ώστε να διαλυθούν τα όποια σύννεφα εντυπώσεων.

Η βαθιά νομική σας παιδεία και η παρουσία σας ως εκ των σημαντικότερων δικηγόρων των Αθηνών, σας έδωσε τη δυνατότητα εσάς και το γραφείο σας, εργασιακής συνεργασίας με πλήθος εντολέων σας. Εξ αυτών, θα επιθυμούσαμε να γνωρίζουμε, εάν χειριστήκατε, προ της αναλήψεως ασφαλώς των καθηκόντων σας, υποθέσεις:

Α) Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως, ποίων, πότε και σε τι είδους σχέση συνεργασίας

Β) Υποθέσεις παραγόντων ποδοσφαίρου, ποίων και πότε που σας τίμησαν με την εντολή τους

Ενώ τέλος

Γ) Εάν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τεκμηριωμένα, τις πληροφορίες μας περί της διαρροής από το "περιβάλλον του Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού", που ελάβαμε και δεν επιθυμούμε να υιοθετήσουμε.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στην καθ' ης αυτή απευθύνεται, προς γνώση της για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιώργος Χριστοβασίλης

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
»
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ... ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου