Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων της συγχρονισμένης του 2012, στην Ελλάδα.

Ακόμη μία σημαντική διεθνή διοργάνωση του υγρού στίβου ανέλαβε η χώρα μας μετά την διοργάνωση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέων ανδρών του 2011.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο διεθνής Παραγουανός Σαλβαδόρ Καμπάνας πυροβολήθηκε από αγνώστους σε μπαρ του Μεξικού ενώ βρισκόταν με φίλους και συγγενείς.


Ο άτυχος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κινδυνεύει η ζωή του.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και ψάχνει τους λόγους της επίθεσης.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν σε μπαρ στο Μεξικό.

moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Ιράκ, ο εξάδελφος του πρώην προέδρου του Ιράκ Σαντάμ Χουσέιν,ο Αλι Χάσαν αλ Ματζίντ εκτελέστηκε σήμερα.

Ο Αλ Ματζίντ,ο επονομαζόμενος και "Χημικός Αλι" είχε γίνει γνωστός επειδή έδωσε εντολή για χρήση χημικών όπλων κατά Κούρδων του Ιράκ στο χωριό Χαλάμπια το 1988.
Είχε καταδικαστεί σε θάνατο την περασμένη εβδομάδα για την επίθεση.
Στις 16 Μαρτίου 1988, ημέρα που οι Ιρακινοί ενθυμούνται ως "Μαύρη Παρασκευή", ιρακινά μαχητικά αεροπλάνα ράντισαν το χωριό με αέριο μουστάρδας, Sarin,Tabun και αέριο VX, με αποτέλεσμα περίπου 5.000 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, να προκληθούν σοβαρές βλάβες σε περίπου 7.000 άλλους και ακόμη γενετικά προβλήματα στα επόμενα χρόνια.
Ο καταδικαστείς υπήρξε από τους αρχιτέκτονες της μεγάλης εκστρατείας Ανφάλ(1987-1988) κατά των Κούρδων του Ιράκ που είχε αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΜΠΡΑΝΤ ΠΤΙ ΚΑΙ ΑΝΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ.



moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας ανήγγειλε ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Ντράγκαν Σουτάνοβατς.


Από το επόμενο έτος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, θα μπορέσει να αποφασίσει την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. 
Με το νέο νόμο, για τις ένοπλες δυνάμεις προβλέπεται η δημιουργία "ενεργής εφεδρείας" στην οργανωτική δομή του στρατού, γεγονός που παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα σε όσους πολίτες το επιθυμούν, να περάσουν τη βασική εκπαίδευση και να λάβουν πιστοποιητικό.
Σύμφωνα με το σχέδιο για τη στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων, θα υπάρχουν 36000 επαγγελματίες, εκ των οποίων οι 28000 θα υπηρετούν στο στρατό και 2000 στην εκπαίδευση.

Το εν λόγω ανθρώπινο δυναμικό, αρκεί για να αποτελέσει ο σερβικός στρατός σεβαστή στρατιωτική δύναμη στα Βαλκάνια.

ΣΕΡΒΙΑ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.
ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΑΚΕΡ-ΖΙΓΚΟΛΟ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΚΥΠΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΑΠΕΣΠΑΣΕ 300.000 € ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ... ΕΡΩΤΑ. "ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ".

Απίστευτη απάτη ζιγκολό σε βάρος επιχειρηματία. Χάκερ, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων για σταρ του Χόλιγουντ, κατάφερε μέσω ενός σάιτ γνωριμιών να αποσπάσει 300.000 ευρώ από γυναίκες από όλο τον κόσμο που για χάρη του έρωτά του ήταν πρόθυμες για όλα.
Ο άγνωστος, που τον αναζητά μέχρι και η Ιντερπόλ, είχε αποσπάσει από την προσωπική σελίδα στο Facebook του γνωστού Κύπριου επιχειρηματία και σχεδιαστή hard rock κοσμημάτων Μάρκου Πλατρίδη φωτογραφίες ακόμα και από την παιδική του ηλικία.
Υστερα από έρευνες αλλά και από τις καταθέσεις των γυναικών, το σήμα του ζιγκολό-χάκερ εντοπίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ο ίδιος καταζητείται ακόμη. Ενα από τα ονόματα με τα οποία συστηνόταν στις γυναίκες ήταν Ντόναλντ Τέρκιν, ενώ το site των ραντεβού που χρησιμοποιούσε είναι παγκοσμίως γνωστό.

ΠΗΓΗ: link
moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Πτώση του αεροσκάφους των αιθιοπικών αερογραμμών.


Σωστικά συνεργεία εντόπισαν επτά επιζώντες
Τέσσερα πτώματα επιβαινόντων στο αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών που συνετρίβη κοντά στις ακτές του Λιβάνου έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής τα σωστικά συνεργεία.
Το Μπόινγκ 737, το οποίο είχε προορισμό την Αντίς Αμπέμπα μετέφερε 90 επιβαίνοντες (83 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα).
Πενήντα-τέσσερις από αυτούς ήταν λιβανέζοι, 22 αιθίοπες, δύο βρετανοί, ενώ υπήρχαν και καναδοί, ρώσοι, γάλλοι, ιρακινοί και σύροι υπήκοοι.

Μεταξύ των επιβατών και η σύζυγος του γάλου πρεσβευτή στο Λίβανο.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας στη γειτονική Κύπρο δήλωσε ότι ένα ελικόπτερο της κυπριακής αστυνομίας βρίσκεται πάνω από το σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος και συμμετέχει στις προσπάθειες εντοπισμού τυχόν επιζώντων.
Εκπρόσωπος του βρετανικού στρατού που εδρεύει στην Κύπρο δήλωσε ότι οι δυνάμεις του βρίσκονται σε επιφυλακή για να προσφέρουν βοήθεια και ότι στον τόπο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει δύο ελικόπτερα των Ηνωμένων Εθνών.
Ο πρόεδρος του Λιβάνου, Μισέλ Σουλεϊμάν, δήλωσε ότι είναι απίθανο να υπήρξε δολιοφθορά που να προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους. 

Αξιωματούχος του Διεθνούς Αεροδρομίου της Βηρυτού "Ραφίκ Χαρίρι", απ΄όπου είχε αναχωρήσει το αεροσκάφος, δήλωσε ότι το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό και στη συνέχεια κατέπεσε και συνετρίβη τέσσερα λεπτά μετά την απογείωσή του.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα από τη Βηρυτό, με προορισμό την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα.

moutsatsos.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ... ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.


Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με τρία γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στις 5.10 τα ξημερώματα, στην είσοδο των γραφείων αθλητικού συνδέσμου της ΑΕΚ, στη διασταύρωση Κυπρίων Αγωνιστών και Ακροπόλεως στους Αγίους Αναργύρους.
moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...