Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Πτώση του αεροσκάφους των αιθιοπικών αερογραμμών.


Σωστικά συνεργεία εντόπισαν επτά επιζώντες
Τέσσερα πτώματα επιβαινόντων στο αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών που συνετρίβη κοντά στις ακτές του Λιβάνου έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής τα σωστικά συνεργεία.
Το Μπόινγκ 737, το οποίο είχε προορισμό την Αντίς Αμπέμπα μετέφερε 90 επιβαίνοντες (83 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα).
Πενήντα-τέσσερις από αυτούς ήταν λιβανέζοι, 22 αιθίοπες, δύο βρετανοί, ενώ υπήρχαν και καναδοί, ρώσοι, γάλλοι, ιρακινοί και σύροι υπήκοοι.

Μεταξύ των επιβατών και η σύζυγος του γάλου πρεσβευτή στο Λίβανο.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας στη γειτονική Κύπρο δήλωσε ότι ένα ελικόπτερο της κυπριακής αστυνομίας βρίσκεται πάνω από το σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος και συμμετέχει στις προσπάθειες εντοπισμού τυχόν επιζώντων.
Εκπρόσωπος του βρετανικού στρατού που εδρεύει στην Κύπρο δήλωσε ότι οι δυνάμεις του βρίσκονται σε επιφυλακή για να προσφέρουν βοήθεια και ότι στον τόπο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει δύο ελικόπτερα των Ηνωμένων Εθνών.
Ο πρόεδρος του Λιβάνου, Μισέλ Σουλεϊμάν, δήλωσε ότι είναι απίθανο να υπήρξε δολιοφθορά που να προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους. 

Αξιωματούχος του Διεθνούς Αεροδρομίου της Βηρυτού "Ραφίκ Χαρίρι", απ΄όπου είχε αναχωρήσει το αεροσκάφος, δήλωσε ότι το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό και στη συνέχεια κατέπεσε και συνετρίβη τέσσερα λεπτά μετά την απογείωσή του.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα από τη Βηρυτό, με προορισμό την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα.

moutsatsos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου