Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "6η ΔΕΚΕΜΒΡΗ", ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΓΓ ΤΥΠΟΥ.


Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «6η Δεκέμβρη» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στη Γενική Γραμματεία Τύπου στις 15 Ιανουαρίου. 
Η οργάνωση, η επωνυμία της οποίας παραπέμπει στην ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, άφησε προκήρυξη σε ηλεκτρονική μορφή αποθηκευμένη σε CD σε ακατοίκητο οίκημα της οδού Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια.
Στο κείμενο, ο συντάκτης της προκήρυξης στρέφεται με απειλές εναντίον δημοσιογράφων, δικηγόρων, αλλά και του ειδικού φρουρού που κατηγορείται για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ(«Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ή «Επαναστατικός Αγώνας»).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ GOOGLE, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ... ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ MICROSOFT. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η APPLE ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ "ΝΕΡΑ".


Η Apple διεξάγει διαπραγματεύσεις με την μεγάλη ανταγωνίστριά της Microsoft προκειμένου να αντικαταστήσει την Google, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές(ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ APPLE;;;).

Apple και Google, που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, (μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιτ, διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple), ανταγωνίζονται σήμερα στις αγορές, όπως την αγορά κινητής τηλεφωνίας. 
Η Google λανσάρισε τον τρέχοντα μήνα την τηλεφωνική συσκευή Nex One, που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα για κινητά Android. (ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ iPhone)
«Στο μέτρο που απειλείται η Google, ένα τέτοιο deal θα είναι καλό για την Apple», σχολίασε ο Τζέιμς Μακουίβερι, της Forrest Research. 

Η Apple επικεντρώνεται επίσης στην ανεύρεση τρόπων που θα της επιτρέψουν να διαχειρίζεται τις διαφημίσεις που εκτίθενται στις συσκευές κινητών τηλεφώνων της, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις όσον αφορά τις διαφημιστικές δραστηριότητες της Google.
Σε περίπτωση επίτευξης του deal μεταξύ της Apple και της Microsoft, αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι iPhone θα αποκτήσουν αυτόματα την Bing της Microsoft ως βασική μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της τηλεφωνικής τους συσκευής εάν θέλουν να χρησιμοποιούν την Google.

moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ (ΜΠΟΥΤΑΣ) ΕΠΑΝΗΛΘΕ. ΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΠΟΛΥ ... ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ.




Ανοιχτό το ενδεχόμενο, να πάνε τελικά στο Ζάππειο οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, όχι για να συμμετάσχουν στον “προσχηματικό διάλογο” της κυβέρνησης, αλλά για να διαδηλώσουν, άφησε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας. 
Ταυτόχρονα, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την προώθηση “κοινωνικού αυτοματισμού” όπως είπε χαρακτηριστικά, και κάλεσε σε ενίσχυση των μπλόκων.
Σε ερώτηση γιατί δεν συμμετείχε στη σύσκεψη των Μαλγάρων, άφησε αιχμές κατά των συνδικαλιστών που ηγούνται των μπλόκων αυτών. Τόνισε δε ότι είναι “ώρα αγώνα και όχι ώρα συσκέψεων”.
Τα έξι αιτήματα τα οποία πρότεινε ο κ. Μπούτας είναι:
Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και εγγυημένες τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων.
Προστασία της ντόπιας παραγωγής από τα εισαγόμενα προϊόντα.
Σύνδεση της επιδότησης με την παραγωγή και κατάργηση όλων των περιορισμών-παρακρατήσεων.
Μείωση του κόστους παραγωγής.
Τριετές “πάγωμα” χρεών με την κατάργηση πανωτοκίων.
Δίκαιες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ με τροποποίηση του κανονισμού.

ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥ". ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: Αλ. Παπαρήγα: Καλύτερα κλειστοί δρόμοι, παρά κλειστά σπίτια Nαυτεμπορικη


moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ … Shaouna Sand !







Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΗΤΕΡΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ" ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΙΣΟΒΙΑ.

Η μητέρα ενός ανάπηρου 22χρονου Βρετανού καταδικάστηκε σε ισόβια για δολοφονία παρά τους ισχυρισμούς της ότι του έκανε ένεση που περιείχε πολύ μεγάλη δόση ηρωίνης ώστε να τον βοηθήσει να σταματήσει να υποφέρει. 
Η 57χρονη Φράνσις Ίνγκλις επέμεινε σε όλη τη διάρκεια της δίκης της ότι ήταν αθώα επειδή σκότωσε τον γιο της από αγάπη.
Ο Τομ Ίνγκλις υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε τον Ιούλιο του 2007 και η μητέρα του πίστευε ότι ήταν καταδικασμένος «σε μια ζωντανή κόλαση» χωρίς καμία ελπίδα ανάρρωσης.
Όμως οι ένορκοι δεν πείστηκαν και την καταδίκασαν για τη μοιραία ένεση που έκανε στον γιο της ο οποίος βρισκόταν ξαπλωμένος σε κρεβάτι οίκου φροντίδας.
Το σκεπτικό της απόφασης η δικαστής, «δεν μπορείς να πάρεις τον νόμο στα χέρια σου και δεν μπορείς να αφαιρέσεις μια ζωή, όσο σημαντικοί κι αν θεωρείς ότι είναι οι λόγοι».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΤΣΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΜΕ ... ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).

Ένας 37χρονος Αλβανός χρωστούσε 1.000 σε ομοεθνή του.
Ο 37χρονος είχε σχέση με μια νεαρή Βουλγάρα. 
Έτσι αφού δεν είχε χρήματα να δώσει στον ομοεθνή του σκέφτηκε άλλο τρόπο.
Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι για μια εβδομάδα θα έχει “αποκλειστικά” τη νεαρή Βουλγάρα για να της κάνει ότι "του γουστάρει".
Η νεαρή κοπέλα όμως ενημέρωσε την αστυνομία και έτσι ο 37χρονος συνελήφθη το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Νέα υπηρεσία ενοικίασης ταινιών, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για streaming μέσω της δημοφιλέστατης υπηρεσίας YouTube, απο την Google.

H Google ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα κηρύξει την έναρξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ" ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΖΟΝ!!! ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ... ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο πατέρας του Ντουζόν ζήτησε να μιλήσει στο δικαστήριο για να σχολιάσει την απόφαση, δεδομένου ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής απουσίαζε, αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό γιατί δεν προβλεπόταν από τη διαδικασία. 
Η πλευρά της υπεράσπισης έκανε λόγο για μια «γενναία απόφαση».
ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.
ΣΤΟΥΣ ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑΣ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκαν από μία αγωνιστικήποινή του αποκλεισμού της έδρας, εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους την προηγούμενη αγωνιστική.

Όλες οι ποινές είναι εφέσιμες.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν χωρίς κόσμο τον Λεβαδειακό, ο Άρης τον Πανθρακικό και ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λάρισα.
Κανονικά το "παρών" θα δώσει στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, αφού η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν για μία αγωνιστική και την εξέτισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά οι ποινές:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ.
E) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΛΑΛΑΒΑΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ... ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.



Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα προσφέρει χρήματα και εργασία στους αντάρτες ΤΑΛΙΜΠΑΝ για να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα τους και να ζήσουν ως πολίτες, χρησιμοποιώντας κεφάλαια της διεθνούς κοινότητας για να πληρώσει τους μισθούς των πρώην ανταρτών για την επιστροφή τους στη καθημερινή ζωή ως πολίτες.
"Αυτοί που θα θελήσουν να ζήσουν ως πολίτες θα βοηθηθούν ώστε να βρουν μια εργασία, να έχουν προστασία και να επανενταχθούν στην κοινότητα", επισήμανε ο αφγανός πρόεδρος.
ΗΠΑ και Βρετανία σκοπεύουν να ανακοινώσουν ένα σχέδιο προς αυτήν την κατεύθυνση στη διάρκεια της συνόδου για το Αφγανιστάν στο Λονδίνο στις 28 Ιανουαρίου.

moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...