Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκαν από μία αγωνιστικήποινή του αποκλεισμού της έδρας, εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους την προηγούμενη αγωνιστική.

Όλες οι ποινές είναι εφέσιμες.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν χωρίς κόσμο τον Λεβαδειακό, ο Άρης τον Πανθρακικό και ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λάρισα.
Κανονικά το "παρών" θα δώσει στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ, αφού η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν για μία αγωνιστική και την εξέτισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά οι ποινές:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ.
E) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου