Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ GOOGLE, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ... ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ MICROSOFT. ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η APPLE ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ "ΝΕΡΑ".


Η Apple διεξάγει διαπραγματεύσεις με την μεγάλη ανταγωνίστριά της Microsoft προκειμένου να αντικαταστήσει την Google, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές(ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ APPLE;;;).

Apple και Google, που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, (μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιτ, διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple), ανταγωνίζονται σήμερα στις αγορές, όπως την αγορά κινητής τηλεφωνίας. 
Η Google λανσάρισε τον τρέχοντα μήνα την τηλεφωνική συσκευή Nex One, που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα για κινητά Android. (ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ iPhone)
«Στο μέτρο που απειλείται η Google, ένα τέτοιο deal θα είναι καλό για την Apple», σχολίασε ο Τζέιμς Μακουίβερι, της Forrest Research. 

Η Apple επικεντρώνεται επίσης στην ανεύρεση τρόπων που θα της επιτρέψουν να διαχειρίζεται τις διαφημίσεις που εκτίθενται στις συσκευές κινητών τηλεφώνων της, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις όσον αφορά τις διαφημιστικές δραστηριότητες της Google.
Σε περίπτωση επίτευξης του deal μεταξύ της Apple και της Microsoft, αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι iPhone θα αποκτήσουν αυτόματα την Bing της Microsoft ως βασική μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της τηλεφωνικής τους συσκευής εάν θέλουν να χρησιμοποιούν την Google.

moutsatsos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου