Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΟΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ" ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ "ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ" ΕΠΟΧΗΣ.


Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει στο πλευρό του το μεταφραστή Αλέξανδρο Μανιατόγλου καθώς και τον Ρικάρντο Σάντος ο οποίος θα αναλάβει το έργο του σκάουτινγκ των αντιπάλων της Εθνικής. Ανοιχτό μένει το θέμα των υπόλοιπων συνεργατών του Πορτογάλου κι ένας από τους υποψήφιους να αναλάβει πρώτος βοηθός είναι ο Αντώνης Μήνου. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΠΙΕΖΕΙ" ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΡΩΣΙΑ. ΕΡΜΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


Ρωσική αποστολή 50 θωρακισμένων στους Παλαιστίνιους
Η Ρωσία θα παραδώσει 50 θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στους Παλαιστίνιους στο εγγύς μέλλον, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Μέσα στις επόμενες ημέρες 50 θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού θα παραδοθούν στην Ιορδανία και στη συνέχεια στις παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας στη Δυτική Όχθη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Αντρέι Νεστερένκο. Η Ρωσία είχε προσφερθεί ήδη από το 2005 να προμηθεύσει τους Παλαιστίνιους με θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού για την εσωτερική ασφάλεια, όμως το Ισραήλ είχε αρχικά αντιταχθεί στην προμήθεια αυτή.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΟΜΑ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔούλα ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΤΟ ΣΤΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΔΗΜ. ΝΟΝΤΟΣ, ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ.

Ένα από τα στελέχη που εκλέχτηκαν (δείτε εδώ) στη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ είναι και ο Δημήτρης Κοντός.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...