Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ. ΗΡΩΑΣ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ. 
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ:
 - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 - Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
 - Η ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΛΑΦΡΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΕΙ. ΤΕΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ. ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ!!!


Στο ΙΚΑ θα ασφαλίζονται από 1/1/2011 όλοι οι νεοδιοριζόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι Ασφάλιση στο Δημόσιο οριστικά τέλος. Από 1/1/2011 όλοι οι νεοδιοριζόμενοι στο Δημόσιο θα ασφαλίζονται στο ΙΚΑ. Αυτό προέκυψε χθες από την ενημέρωση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο των δημοσίων υπαλλήλων.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έλεγαν ότι η ασφάλιση των νεοπροσλαμβανόμενων δημοσίων υπαλλήλων στο ΙΚΑ θα άρχιζε από 1/1/2013, πλην όμως χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι αυτό θα συμβεί δύο χρόνια νωρίτερα.
Ουσιαστικά, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι οι διατάξεις του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου των δημοσίων υπαλλήλων τελούν υπό την αίρεση των αλλαγών που θα επέλθουν μέχρι και την τελευταία στιγμή με βάση τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη του υπουργού Εργασίας κ. Ανδρέα Λοβέρδου με την τρόικα. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...