Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2010

Hey MOYTSATSOS -> "ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ... ΤΡΕΛΟ" ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προκάλεσε τον καταστρεπτικό σεισμό στην Αϊτή.
Ήταν πρόβα του νέου όπλου, για το Ιράν.
Αυτός είναι ο ισχυρισμός του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ.
Εννοεί το HAARP.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ... ΜΙΚΗΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .......


"...Αυτή υπήρξε ως σήμερα η γνήσια και μοναδική Αριστερά, όπου οι λέξεις «έθνος» και «πατρίδα» ήταν για μας δόξα και τιμή και όχι ντροπή όπως τις κατάντησαν χτες και σήμερα ορισμένα γκρουπούσκουλα και ομάδες «διανοουμένων» που στο όνομα της Αριστεράς ντροπιάζουν με τις «ιδέες» και τα καμώματά τους, τους αγώνες και τις θυσίες μας, ενώ δηλητηριάζουν την ανύποπτη νεολαία μας, που η νικήτρια και θριαμβεύουσα ακόμα και σήμερα εθνικοφροσύνη κρατάει στα σκοτάδια, έχοντας καταδικάσει σε λήθη τη σύγχρονη ιστορία μας....". ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.

ΠΗΓΗ: link
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 1989 Ο "ΜΙΚΗΣ" ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΒΡΩΜΙΚΟ. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Κούγιας: "Γιατί πήγε ο Αλέξανδρος στα Εξάρχεια;"!!! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;;;


moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο πληθυσμός των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ξεπέρασε το φράγμα των 500 εκατομμυρίων κατοίκων.


Την 1η Ιανουαρίου 2010 ο πληθυσμός στην ΕΕ των 27 ανήλθε στα 501,26 εκατομμύρια, έναντι των 499,7 εκατομμυρίων που είχαν καταγραφεί ακριβώς πριν από έναν χρόνο. 
Το 2009, με εξαίρεση την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία είδαν τον πληθυσμό τους να μειώνεται. 
Από άποψη γεννητικότητας, η Γαλλία και η Ιρλανδία παραμένουν πρώτες, με δύο παιδιά να αντιστοιχούν σε κάθε γυναίκα, ενώ τρίτη έρχεται η Μ. Βρετανία.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ.
moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Διαρροή ραδιενέργειας σημειώθηκε σε εργοστάσιο εμπλουτισμού ουρανίου στο Γκρονάου, στη Γερμανία.

Ένας εργαζόμενος νοσηλεύεται, αλλά η εταιρεία τονίζει ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό».
Το ατύχημα συνέβη την Πέμπτη στο Γκρονάου, στη Βόρεια Ρηνανία/Βεστφαλία. 
Η διαρροή παρουσιάσθηκε στο τμήμα προετοιμασίας των δοχείων αποθήκευσης του εργοστασίου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΚΟΜΑ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΒΑΛΑΝ "ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΤΙΣ USA.

Οι τράπεζες οι οποίες χρεοκόπησαν είναι:
 - η Columbia River Bank, στο Όρεγκον, με 1,1 δις δολάρια σε πόρους και 1 δις σε καταθέσεις την 30ή Σεπτεμβρίου
 - η Charter Bank στη Σάντα Φε, με 1,2 δις δολάρια σε πόρους και 851,5 εκατ. δολάρια σε καταθέσεις ως την 30ή Σεπτεμβρίου
 - η Evergreen Bank στο Σιάτλ· 
 - η Premier American Bank στο Μαϊάμι· 
 - η Bank of Leeton στο Μισούρι, που είχε ένα, και μόνο, υποκατάστημα.
Τις καταθέσεις, τους πόρους, τα υποκαταστήματα και τα πελατολόγια των πέντε τραπεζών συμφώνησαν να αναλάβουν άλλες τράπεζες.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Μέσω ειδικής υπηρεσίας SMS θα ενημερώνονται οι γονείς για τις κοπάνες των μαθητών.


Σε λίγες ημέρες, σε πεντακόσια σχολεία της Ιταλίας, ξεκινά η πειραματική εφαμογή της "ανοικτής επικοινωνίας με τις οικογένειες", μέσω sms κινητών τηλεφώνων. 
Οι απουσίες, θα καταγράφονται πλέον με υπολογιστή, από τους καθηγητές και το βοηθητικό προσωπικό. 
Mέσα σε λίγα λεπτά, οι γονείς κάθε μαθητή, θα γνωρίζουν, μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο, αν το παιδί τους βρίσκεται στο σχολείο ή αν έπεσε στον πειρασμό του "σκασιαρχείου".
Εισάγεται και μια άλλη καινοτομία: 
στο κλασικό λύκειο της Ρώμης "Aristofane", δόθηκε σε 1.100 μαθητές μαγνητική κάρτα, την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν για να εισέρχονται, καθημερινά, στο σχολικό οίκημα. 
Σε περίπτωση καθυστέρημένης "άφιξης", μόλις η κάρτα θα αποκωδικοποιείται από το ειδικό μηχάνημα με οπτικές ίνες, θα τυπώνεται και βεβαίωση που θα αναφέρει το όνομα του μαθητή και πόσες φορές έφτασε αργοπορημένος, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Ετσι, οι καθηγητές, θα μπορούν να ξέρουν, με μια γρήγορη ανακεφαλαίωση, αν η συγκεκριμένη κακή συνήθεια τείνει να γίνει κανόνας, ή αν πρόκειται, απλώς, για σποραδικό φαινόμενο.
Σε ό,τι αφορά τους μαθητές, είναι μάλλον διχασμένοι. 
Κάποιοι, έξω από το λύκειο "Aristofane", κάνουν λόγο για "υπερβολικά αυστηρές μεθόδους που θυμίζουν εργάτες περασμένων εποχών".
Δεν λείπουν, όμως, και εκείνοι, που κρίνουν θετικά τις τεχνολογικές αλλαγές και τονίζουν ότι "το σχολείο, σε τελευταία ανάλυση, δεν πρέπει να προσφέρει μόνο γνώσεις, αλλά και να διαμορφώνει την προσωπικότητα υπευθυνων πολιτών".
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ... ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ ΓΟΝΙΟΥ Ή ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Οκτώ εβδομάδες στη φυλακή στοίχισαν σε μια 48χρονη Αγγλίδα οι θορυβώδεις περιπτύξεις με το σύζυγό της αφού οι γείτονές της δεν άντεξαν (ΖΗΛΙΑΡΗΣΕΣΣΣΣΣ) άλλο τις "υπερφυσικές" κραυγές της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία.


ΤΟ "ΘΟΡΥΒΩΔΕΣ" ΖΕΥΓΑΡΙ.
Μετά την πρώτη καταγγελία το δικαστήριο είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν Κάρτραϊτ να συγκρατηθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την τιμωρούσε αυστηρά.

"Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε", δήλωσε χαρακτηριστικά η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση και την προειδοποίησε ότι αν συνεχίσει την "φασαρία", θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της.
Η δικαστής καταδίκασε τη 48χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 8 εβδομάδων με αναστολή. 
moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο νυν υπουργός Ερευνας και Επιστημών του Ιράν είχε βαφτιστεί στο παρελθόν χριστιανός ορθόδοξος και είχε παντρευτεί Ελληνίδα, πριν από τριάντα δύο χρόνια στο Βόλο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kamran Daneshjoo θεωρείται ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της προεκλογικής εκστρατείας του 2009.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> H κυβέρνηση της Αϊτής τερμάτισε την αναζήτηση επιζώντων στα ερείπια του σεισμού της 12ης Ιανουαρίου.

Τουλάχιστον 132 άνθρωποι ανασύρθηκαν συνολικά ζωντανοί.
Μια 84χρονη και ένας 22χρονος ανασύρθηκαν ζωντανοί χθες, δέκα ημέρες μετά τον σεισμό. 
Με τον μέχρι στιγμής επίσημο απολογισμό, οι νεκροί είναι 111.499.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Παντρεύτηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μάνο Πενθερουδάκη



Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε, χθες βράδυ, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάνο Πενθερουδάκη, στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στο Κολωνάκι.

Η όμορφη βουλευτής της Ν.Δ έφτασε στην εκκλησία με ένα μαύρο τζιπ, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και πρώην υπουργό, Γιάννη Κεφαλογιάννη. 

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΧΑΛΑΕΙ" ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ;;;

Οι Ουκρανοί θέλουν γύρω στα
δύο εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Μεξικανού υπό τη μορφή δανειμού για έναν χρόνο και όχι για ενάμιση με 1,5 εκ. ευρώ, που είχαν ζητήσει οι «ερυθρόλευκοι».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ


ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Τις δικές της θέσεις για εκλογικό νόμο, «Καλλικράτη» και μεταναστευτικό επανέλαβε η Ντ.Μπακογιάννη μιλώντας στην ΚΕ της ΝΔ, διαφοροποιούμενη για άλλη μια φορά από την επίσημη θέση της Ρηγίλλης.
Κάλεσε τον κ. Σαμαρά να μην αξιοποιήσει «συμβιβασμένους αυλοκόλακες, ακραίους λαϊκιστές, αμετανόητους εραστές της παραπολιτικής και της ίντριγκας».

ΣΑΜΑΡΑΣ: «Την εσωστρέφεια που πολλές φορές "έπνιξε" τη Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, δεν πρόκειται να την ανεχθώ», τόνισε ο Αντ. Σαμαράς. «Ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι απέναντι: το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε, εκφράζοντας την αντίθεσή του «σε διάφορες προτάσεις εξω-θεσμικών λύσεων, που απαξιώνουν τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».
ΟΤΑΝ Ο ... ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ", Η ... ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥ "ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...