Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΠΟΥ ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΠΟΥΣΤΙΑ" ΚΑΙ Ο ... ΑΡΑΒΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΑΒΟ-ΒΓΕΝΟ" ΜΕ ΤΟ ... ΒΑΤΟΠΕΔΙ. ΑΥΤΟΣ "ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ" (ΜΕ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΕΚΑΤ €) ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΟ(Υ)ΝΗΣ!!!


"...

Δήλωση - βόμβα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής Δημ. Τσιρώνη. "ο κ. Βγενόπουλος και η Τράπεζα του ήταν ο βασικός χρηματοδότης της Μονής χορηγώντας αμύθητα ποσά 160 εκ. προκειμένου να υλοποιήσει η Μονή τα αμαρτωλά της σχέδια. Αν δεν υπήχε αυτός ο χρηματοδότης ενδεχομένως το σκάνδαλο να μην είχε λάβει αυτή την έκταση".
Κατά τον βουλευτή "ο κ. Βγενόπουλος έχει τι δική του θέση στο κάδρο του σκανδάλου γιατί με την Τράπεζά του δυστυχώς οδήγησε τη Μονή σε αυτές τις επιχειρηματικές δράσεις που δεν ταιριάζουν σε ένα Μοναστήρι..."

..."


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΝΙ(ΒΛΑ)ΚΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡ(ΟΜΕΝΟΣ)ΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο ... ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ "ΖΟΡΟ" (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ... ΠΑΝΙ(ΒΛΑ)ΚΑΣ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ... ΕΦΡΑΙΜ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ!!!


"...
«Δηλώνω 'παρών' σε προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας», είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε «θέλω να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα τοπικά θέματα δεν είναι με κανένα κόμμα. Είναι με την Αυτοδιοίκηση, είναι με τους πολίτες, είναι με τις τοπικές κοινωνίες. Απευθύνω σήμερα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης. Να καταργήσουμε τις κομματικές γραμμές, να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις του χθες, να φύγουμε μπροστά. Με ένα ψηφοδέλτιο διακομματικό, ενωτικό, όπου όλοι θα κριθούν από μηδενική βάση» .
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ... ΜΥΑΛΑ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ... ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ... ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!
ΑΝΤΕ ... "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...