Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ... ΕΝΟΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ... ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ... ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ... ΠΑΤΕΡΑ (ΠΥΛΑΒΙΟΣ), ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ... ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑΑΑΑΑ!!!!


"...
ΠΥΛΑΒΙΟΣ: «Εκφράζω την έκπληξή μου για το γεγονός ότι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πριν αναζητήσουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΕΠΟ, φρόντισαν να αφήσουν αιχμές. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει τους μηχανισμούς για τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος. Διότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, να διατάξει την παρακολούθηση των εμπλεκομένων, να προστατεύσει τους μάρτυρες και ούτω καθεξής.
Επειδή λοιπόν γνώριζα αυτή την αδυναμία, ζήτησα μόνιμη, σταθερή, συνεχή συνεργασία με την πολιτεία για τη θεσμοθέτηση πλαισίου νόμου που θα αντιμετωπίσει τα φαινόμενα των ύποπτων αγώνων για στοιχηματικούς λόγους ως οργανωμένο οικονομικό έγκλημα.
Πέραν όμως όλων αυτών, η ΕΠΟ έχει δείξει την αποφασιστικότητά της για τη θωράκιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων, με συγκεκριμένες προτάσεις. Προτάσεις ξεκάθαρες, ουσιαστικές και καινοτόμες, τις οποίες έχει ήδη καταθέσει στην πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, προκειμένου να εφαρμοστούν και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό άμεσα και ριζικά.
Εως ότου όμως μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε όλα αυτά, επέλεξα την θεσμική διερεύνηση της υπόθεσης των ύποπτων αγώνων, προκειμένου να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Οι ενέργειές μας, σε συνεργασία με τον ΓΓΑ, είχαν ως αποτέλεσμα την έναρξη διερεύνησης της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της οποίας πρώτος εγώ, κλήθηκα να ήδη κατέθεσα ως βασικός μάρτυρας.
Για την ιστορία του ζητήματος, θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής πήρε στα χέρια του τον πρώτο φάκελο με τα στοιχεία της UEFA για τους ύποπτους αγώνες στις 27 Νοεμβρίου 2009 και συνεχίστηκε η ενημέρωσή του κάθε φορά που έφταναν στα χέρια μας νέα στοιχεία. Τα τελευταία στοιχεία παραδόθηκαν στις 9 και 11 Μαρτίου 2010 και διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον ΓΓΑ, για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Ολα αυτά είναι σε γνώση της πολιτείας και είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν πλήρη ενημέρωση και θα δώσουν τις απαντήσεις στη Βουλή κατά τη συζήτηση της ερώτησης.»
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...