Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ....

Σήμερα η κηδεία του μεγάλου Σωκράτη Γκιόλια


ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ

Σήμερα στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως στις 4:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ανυπότακτος, ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι λίγες λέξεις που μπορούν να τον περιγράψουν. Ο θεός να τον αναπαύσει...

Το troktiko αναστέλλει την λειτουργία του προσωρινά.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔούλας ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.


«Δεν έχω καμία απολύτως δέσμευση -και το τονίζω- με κανένα πολιτικό κόμμα, από τη στιγμή που δηλώνω την υποψηφιότητά μου, με κανένα επιχειρηματικό συμφέρον και με κανένα απολύτως πρόσωπο», ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας.

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ "ΤΟΝΙΖΕΙΣ" ΚΙΟΛΑΣ;;;
ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΥΡΝΙΘΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ;;;
ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.
ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. 
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΑ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ. 
ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΟΥΛΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο "ΤΖΑΒΕΛΑΣ". ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ "ΠΙΠΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤ. € ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 250.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;;;; ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ, ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ "ΞΥΛΟ" ΚΑΙ "ΞΥΛΩΜΑ". ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

"...
Ενας από τους προνομιούχους είναι ο κ. Απόστολος Ριζάκος, ο οποίος πήρε αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης ύψους 1.200.000 ευρώ και αμέσως μετά επαναπροσλήφθηκε με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ τον χρόνο. 
Το 2008 ο κ. Ριζάκος ήταν γενικός διευθυντής Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών των ΕΛ.ΠΕ. Οι αποδοχές του ήταν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του λογιστηρίου, 198.000 ευρώ ετησίως. Το 2009, χρονιά κρίσης, οι αποδοχές του αναπροσαρμόστηκαν με αύξηση 4%. Τον Απρίλιο του 2010 η διοίκηση με την ανακοίνωση Νο 167/28.04.2010 τον αναβάθμισε σε επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Γενικής Εμπορικής Διεύθυνσης του ομίλου. Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι τι εξυπηρετούσε η αναβάθμιση που έγινε μόλις έναν μήνα πριν από τη συνταξιοδότησή του και δύο μήνες πριν από την ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού. Με την αναβάθμιση όμως αναπροσαρμόστηκαν και οι απολαβές του και με βάση αυτές πια καθορίστηκε αφενός το ύψος της αποζημίωσης και αφετέρου το νέο συμβόλαιο που του έκαναν τα ΕΛ.ΠΕ., τα οποία προφανώς έκριναν ότι δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Συγκεκριμένα, στις 17/6/2010 το Δ.Σ. των ΕΛ.ΠΕ. συνεδρίασε με θέμα «Παραμονή στην εταιρεία στελεχών που συμπλήρωσαν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης»και με εισήγηση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Γιάννη Κωστόπουλου αποφάσισε
«την υπογραφή σύμβασης με τον κ. Ριζάκο ορισμένης διάρκειας για την περίοδο από
21/6/2010 έως 20/6/2012 με δυνατότητα ανανέωσης ενός
ακόμη έτους»
. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να υπογραφούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου και με άλλους συνταξιοδοτηθέντες. Συγκεκριμένα τους κυρίους Κωνσταντίνο Σγουρή (από 1/7/2010 έως 31/12/2010), Γεώργιο Μερσιάδη (από 21/6/2010 έως 20/6/2011), τους δικηγόρους Γεώργιο Ηλιόπουλο και Αγησίλαο Σακκά (από 21/6/2010 έως 31/3/2011), την κυρία Πηνελόπη Κίσσα (από 21/6/2010 έως 20/12/2010) και τον κ. Μιχαήλ Κωτίδη (από 21/6/2010 έως 20/12/2010).
ΡΕ  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗ.... ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ... ΞΑΣΤΕΡΙΑ;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...